forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Izdanja za MaFest: MAGICNI VJETAR 13-16
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 04/06/2008 : 23:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:
Originally posted by kico

Hm...kad će sljedeća tura???

13. X. 2008. u 9 i po ujutro

Pa,to je brzo!!!!
Jupiiiiiiiiiiiii...........
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 04/06/2008 : 23:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Mrzim jutro!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 05/06/2008 : 00:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
i ja. pogotovo jer se dizen u 5 i po. kako kico kaze, jebes radno misto u gradu u kojem je najznamenitiji objekt zaobilaznica. zato te shvacan. kad se dizu u przunu, jel ka u vojsci?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/06/2008 : 10:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Mrzim jutro!

Mrgude!
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 05/06/2008 : 22:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Upravo završih sa čitanjem trinaeste knjige i mogu da kažem da su moja očekivanja čak i premašena, sve tri priče su odlične, pogotovo prve dvije - maestralne su, crtači najbolji (tu je i moj omiljeni Pikato, živ sto godina bio). A sreće pa me čekaju još cijele 3 knjige...

...
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/06/2008 : 08:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Ja slistio 3 od 4 nove knjige!

Nemam rijeci pohvala za MV. Stvarno trenutno najbolji Bonelli strip koji izlazi kod nas:)

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 06/06/2008 : 12:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Nemam rijeci pohvala za MV. Stvarno trenutno najbolji Bonelli strip koji izlazi kod nas:)

Potpisujem!
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 06/06/2008 : 12:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Nemam rijeci pohvala za MV.

Kazze li ova reccenica stvarno ono ssto si naumio?

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 06/06/2008 : 15:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

>Nemam rijeci pohvala za MV.

Kazze li ova reccenica stvarno ono ssto si naumio?

mcn

Valjda kaze!?

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10907 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/06/2008 : 16:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
S' tugom mogu reci da je muskarac-zena Dick Carr na dobrom putu da mi ukiseli sve to je jadov Magicni Vetar stvarao u ovih skoro 50 epizoda. Lik iz sveta Kapetana Mikija mi ogadi epizodu 47.
Inace bez njega, u nekim trenutcima, 4ti serijal bude odican/savrsen.
Minus Manfrediu za ovo .
(Kada bi ga makar likvidirali u epizodi 48, cekam da se smirim pa da je procitam )

Edited by - kasper on 07/06/2008 16:41:15
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2639 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 08/06/2008 : 09:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Upravo završih sa čitanjem trinaeste knjige i mogu da kažem da su moja očekivanja čak i premašena, sve tri priče su odlične, pogotovo prve dvije - maestralne su, crtači najbolji (tu je i moj omiljeni Pikato, živ sto godina bio). A sreće pa me čekaju još cijele 3 knjige...

Slažem se, gledajući sve tri epizode, 13. knjiga mi je najbolja do sada. Doduše, 15. i 16. u kojima se pojavljuje Custer tek trebam pročitati, ali ako su bolje od ovoga - savršeno!

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2639 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 10/06/2008 : 09:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
15. i 16. knjiga mi se nimalo nisu svidjele, ustvari pokvarile su kompletan dojam koji sam dosada imao o ovom serijalu. Magični Vjetar se pretvara u čistu sapunicu.
Neprijatelji postaju saveznici, sve je prepuno spletki, ubačena je i ljubavna priča, prava limunada za plakanje...

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 10/06/2008 : 10:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Odlicna sapunica! :)

Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 13/06/2008 : 18:31:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Epizoda tamna staza/crni zastor za pamćenje! Sledio sam se kad je Aiwass rekao Kadoshu da misli da on predstavlja nekog puno iznad sebe! Jebote! Uglavnom, taj Kadosh mi je daleko najjači lik u serijalu.. Frisenda je tu također briljirao, ali to nije njegov maximum, nešto tu ne štima, izrazi lica mu nisu uvijek onako savršene, ali jebiga kad očekuješ previše od takvog ne majstora, nego majstora na desetu! Istina, ima jedna vinjeta koja mi je najbolja koju sam u životu vidio, vidi-str.109, lice Kadosha, to je čudo, a ne crtež! (Joj, kad bi LIBELLUS napravio majcu s tim licem, to vječno zahvalan bi bio!)) Uglavnom, u toj epizodi ima barem, koliko? 15 likova? I svi imaju skroz različite crte lica, takvu maximalnu ozbiljnost u stripu ja do danas nisan vidio.. Ja bi Frisendi spomenik izgradio i stvarno ne znam više koju riječ iz rječnika upotrijebiti za Njega.

Zaboravih napomenuti da Frisenda dan danas ima 38 godina! Ej 38 godina! Nakon svega što je napravio. Pa npr. Ferri ili bilo ko drugi je bio prdež sa 38 godina...

Saga o Custeru vrlo dobra i priprema u zadnjem broju za "drevne". Jedino me brine što Manfredi priprema na veliko epizode koje su namjenjene Frisendi & Parlovu, tj. trudi se maximalno za njih, a ove druge (manje dobre) zapostavlja, Ne znam, barem mislim tako, možda se varam. I posebno hvala Libellusu za ovo, 12 broja odjednom, ma nema što, najbolji ste.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 13/06/2008 18:46:38
Go to Top of Page

GParlov
Special guest star

2246 Posts

Member since 06/11/2002

Posted - 15/06/2008 : 04:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send GParlov a Private Message  Reply with Quote
Osobno se više ne sječam da sam komentirao termin "Volta Nera",
no "Crni Obrat" bi na talijanskom bio "Svolta nera". Znači sa jednim "S" ispred volta.
"Volta Nera" bi u ovom slučaju bila "Crna Arkada".
Crno Lice nikako jer lice je "voltO".

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 18/06/2008 : 14:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
E jebi ga sad!! Treba dočekati sledeće knjige... Jel da da ćete do CRŠ-a izbaciti još 4? Jel da? Jel da?

...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2008 : 21:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jebi ga sad!! Treba dočekati sledeće knjige... Jel da da ćete do CRŠ-a izbaciti još 4? Jel da? Jel da?

Do kraja godine idu jos 4 knjige, naravno.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 18/06/2008 : 23:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Ja tek neki dan kupio nove knjige. Na MAFEST-u je bilo predobro i prezabavno, pa sam u nedjelju zakasnio u hotel na burzu stripova. Zatvorili mi vrata pred nosom!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 19/06/2008 : 00:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Stvarno dobro radite MV do kraja godine 60 epizoda,to nije sala.
Nadam se i da je prodaja zadovoljavajuca kad ste tako vrijedni.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2968 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 19/06/2008 : 16:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Do kraja godine idu jos 4 knjige, naravno.

Mnogo vas volim!!!

...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 19/06/2008 : 17:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ja još nisam nabavio ovu turu, ali zanima me kakva vam je epizoda WILD BILL?
Onima koji su čitali, naravno.

Wild Bill mi je inače zanimljiv lik, legenda, pa me zanima kako je ovdje obrađen? A i naslovnica za tu epizodu mi je najbolja od svih MV naslovnica.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 19/06/2008 : 18:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Pa onako, OK je. Nekima možda i više od toga.
Zaboravih pohvaliti Bilju koji je crtao taj broj.. Izgleda da je odlučio kopirati najvećeg majstora.

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2639 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 19/06/2008 : 18:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
Meni je osobno među lošijim epizodama MV-a.

Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 20/06/2008 : 08:37:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
epizoda je ok, no ne u krugu onih koje će se pamtiti iz ove serije. mada, paše mi da se pojavljuju i takve samostalne priče, koliko god ova saga (što je netko nazvao sapunicom) o crnom obratu bila zanimljiva, posljednja priča koja u sve ubacuje horor elemente nekako mi stvara perspektivu da bi se stvar mogla ofucati ako se tim tempom kontinuirano nastave varirati ideje na tu temu. baš me zanima da li nam 12 priča druge serije donosi nekakvu scenarističku raznolikost, neka političkih urota (to mi je najdraži dio), ali s mjerom. dječak bijele kose mi se čini dosta daleko u ovom trenutku.

Till I Collapse
Go to Top of Page

night
Senior Member

Serbia
1704 Posts

Member since 07/07/2006

Posted - 21/06/2008 : 16:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send night a Private Message  Reply with Quote
Je li i kod vas knjiga br.8 imala neke falinke, tipa neostampano sest strana u sred stripa?Konkretno epizoda "Covjek bez lica", strane 252-253,248-249, 256-257,i 260-261, mada se kontinuitet ne gubi, ili se meni pricinjava? (Ako je vec pominjano-moja greska, ne pratim dovoljno sajt, a na MV sam se nedavno "navukao").
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000