forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 markos mail
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 01:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Globe aj` da ti dan kompic da ga trznes do ZG pa neka Markos sam skine iz njega sta mu triba.

Kao nagradu nacrtat cu ti zagora kako gu.i
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/01/2003 : 02:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/01/2003 : 02:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Globe aj` da ti dan kompic da ga trznes do ZG pa neka Markos sam skine iz njega sta mu triba.

Kao nagradu nacrtat cu ti zagora kako gu.i

može...a mogao bih slobodno operirati i po tvojoj sobi...ima tu materijala

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/01/2003 : 16:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tomek, skenovi su dobri, ali stiglo je samo prvih 9. Renky, nemam pojma, sad mi radi i stari mail, ne znam zasto ne dolazi.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 20:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
?????????????????????????????????????
Posla san nocas opet. Provjeri. Pogledaj negdi pored kompa, iza, ispod...Ocajan sam. Crka mi je skener, nije valjda i mail
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 12/01/2003 : 22:06:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Znaci opet iz supljeg u prazno. Dakle koristim JOCKER pitaj publiku.

Ono sto saljem je u Corelu. Kliknem na File pa na Send. Otvori mi se Outlook Express i na njemu u zaglavlju vec ispisan kao ATT. naziv fajla kojeg saljem.

Upisem adresu, subject i kliknem Send Mail. E sad ono glavno na sto nisam odmah obratija paznju jer traje djelic sekunde.
Pojavi se grafika slanja poste i ona plava crta je 2/3 popuni odma a ostatak 2 sekunde kasnije ali tada mi se na tren pojavi ispis Disconecting.

Help tupijusu kako otkriti toplu vodu
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 13/01/2003 : 00:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
markose, jeli mi možeš reći koji brojevi su ti stigli
dva put sam slao pa ne znam jeli 7 od prvog puta i 2 od drugog
ili 7 od prvog puta i 9 od drugog
javi koje brojeve imaš da pošaljem i ostale
I SREDI VIŠE TAJ MAIL

Gulp!
Go to Top of Page

chico
Average Member

Croatia
804 Posts

Member since 25/10/2002

Posted - 13/01/2003 : 00:44:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit chico's Homepage  Send chico a Private Message  Reply with Quote
makni iz outlooka kvacicu disconnect when finished u donjem lijevom cosku
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2003 : 11:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E sad je stiglo i to 4 puta:-) Ali koji si mi vrag to sla u CDR-u? Sad ja moram instalirat corel da bi to procita:-) No dobro, snaci cu se nekako. Tomek, stiglo je svih 20! OK.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2003 : 12:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

E sad je stiglo i to 4 puta:-) Ali koji si mi vrag to sla u CDR-u? Sad ja moram instalirat corel da bi to procita:-) No dobro, snaci cu se nekako. Tomek, stiglo je svih 20! OK.

Jel` meni ovo upuceno? Kakav CDR? Sad me furas. Zar svi moraju znati da nemam pojma o komp.
CDR - Compact Disc Recordable
Znaci stiglo, pa instaliraj decko, instaliraj. Kakav ti je to komp kad nema Corel . Valjda je Corel to CDR. He He He

Chico hvala na savjetu ali ga nisan uspija primjenit jer je izgleda proslo onako kako san sla i prvi put. Ali sta ces slabo se cisti dionica Knin-Gracac pa je sve zapelo a sad proslo odjednom

Fuckin Winter...
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 13/01/2003 : 14:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Tomek, stiglo je svih 20! OK.

Uf, napokon

Gulp!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2003 : 15:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Daj renky molim te napravi ovo ponovo i posalji to u nekom normalnom formatu, u wordu ili excellu ili necem slicnom jer ovako cu se namucit da ista dobijem iz ovoga. Kao prvo - fale podaci od broja 18-30 a kao drugo, ima hrpa gresaka u pisanju (npr. paklni plan) i nisi dobro slozio naslove i broj epizode i autora, pa to treba sve popravljati.
Back to the drawing board!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 13/01/2003 : 16:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
As ti maloga misa. Tko zna sta san ja posla a sta si ti dobija. Ali da skratimo muku sredit cu skener, isprintat, skenirat i poslat a ti se prpaj dalje. Moze?

Probat cu biti ekspeditivan .
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2003 : 16:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sta ces printat? Ako to imas u nekom tekst fajlu onda mi posalji kao tekst. Ti to imas napisano kao popis u Corelu (O Boze)? Ako da, Corel sigurno ima neku opciju "Save as" i onda dole odaberes .txt ili Word, ili nesto slicno i snimis taj popis iz Corela kao obican tekst. Nakon toga posaljes mi mailom taj snimljeni popis u txt formatu. Ne znam zasto ali imam osjecaj da je ovo dzabe pricam Dovedi glistofila, valjda ce on znati

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 14/01/2003 : 00:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
hehe, mislio sam da sam ja najveći anti talent za rad na kompjuteru

Gulp!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/01/2003 : 12:34:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000