Author |
Topic |
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/01/2003 : 01:03:31
|
Nije me bilo desetak dana i kad sam malo pregledao topice i vidio "I, communist" ostao sam frapiran!!!! Pa kako si Željko mogao napisati ono za Makarsku???? Stvarno te ne mogu nikako razumjeti... OK, Globinjo je ispalio onu idiotsku izjavu za snajper ali se je vrlo brzo i ispričao, a ti na to odgovaraš sa potapanjem Makarske!? Pa kakve veze ima Globinjo i Makarska? Nevjerojatno, nevjerojatno... Ja mogu razumjeti da čovjek popizdi, ali ne ispričati se nakon onako izrečene gluposti zaista je degutantno.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Posted - 11/01/2003 : 13:03:52
|
quote: Originally posted by Gaston
Nije me bilo desetak dana i kad sam malo pregledao topice i vidio "I, communist" ostao sam frapiran!!!! Pa kako si Željko mogao napisati ono za Makarsku???? Stvarno te ne mogu nikako razumjeti... OK, Globinjo je ispalio onu idiotsku izjavu za snajper ali se je vrlo brzo i ispričao, a ti na to odgovaraš sa potapanjem Makarske!? Pa kakve veze ima Globinjo i Makarska? Nevjerojatno, nevjerojatno... Ja mogu razumjeti da čovjek popizdi, ali ne ispričati se nakon onako izrečene gluposti zaista je degutantno.
nama je profa pričao da je sredinom sedamdesetih od novembra do aprila bio snijeg u sarajevu
zadnje dvije godine snijeg padne dva puta za vrijeme zime
da li ti to nešto govori
ja nisam rekao Zelim globalno zatopljenje i efekat staklenika nego ste vi iskrivili moje riječi
ja sam mu rekao, parafraziram po sjećanju:
možda ćeš i ti biti izbjeglica i čuvaj se globalnog zatopljenja eto nama mora kod jablanice
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Member since 05/12/2001 |
Posted - 14/01/2003 : 05:08:05
|
ma daj zeljko cemu one izjave, jedno je imati neke svoje stavove, samo se ti klanjaj titu, skupljaj dinare, preseli se u kinu, pjevaj hej slaveni ali pisati onakve gluposti je stvarno idiotizam, nemam se obicaj uplitati u te politicke rasprave ali se nekako osjecam dirnutim jer bi me skoro potopio i da to tako njezno kazem seres po obali na koju vjerovatno medju prvima pohrlis u sedmom mjesecu. Postuj svoje i ne diraj se u tudje, drz se tog zlatnog pravila i daleko ces dogurati.
--< Get happiness out of your work or you may never know what happiness is... >-- |
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Posted - 14/01/2003 : 05:15:28
|
eventualno bi se i ovaj topic mogao zakljucati, cak stavise u kompletu obrisati, svrha topica kako postati staffovac je odgovorena na prvoj stranici a dalje suplja prica kojoj nije mjesto u prijedlozima i kritikama, markose, dado brisite ove gluposti.
--< Inches make champions >-- |
Edited by - Leopold_IV on 14/01/2003 05:16:26 |
|
|
Leopold_IV
Senior Member
Croatia
1802 Posts
Posted - 14/01/2003 : 05:21:26
|
-> zeljko - kad si vec spominja globalno zagrijavanje moga si nam pozelit da pocnemo uzgajat banane a ne potop, dragi covjece.
--< Inches make champions >-- |
|
|
SejoSexon
Advanced Member
Austria
17229 Posts
Member since 16/04/2002 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17832 Posts
Posted - 15/01/2003 : 15:44:56
|
quote: Originally posted by SejoSexon
Zeljko, hajde na popravni!!!!!
Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
sve trčim, ali mi snajper ne da
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
|
|
Topic |
|