Author |
Topic |
mifugo
Senior Member
1007 Posts
Member since 28/05/2005 |
Posted - 25/01/2008 : 16:26:08
|
quote: Originally posted by jurica
dooobro... nakon deset minuta razmisljanja i trazenja u mifugovom postu gdje se to uopce spominje Bosna i Hercegovina, kakve sve to veze ima sa BiH itd. NAPOKON sam uocio taj bih bi bi bismo biste bi, pa reko da to istaknem za one koji su mozda podjednako zbunjeni kao ja (ako drugih takvih retarda uopce ima).
moram priznat da sam i ja to pomislio isprva, ali sam ubrzo ipak skužio o čemen je riječ odgovor: ne pišem književno/standardno po internetu nikad...
ne znam jel zbog kumičića, ali meni stvarno poredak njegov bolje zvuči... |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 30/01/2008 : 00:57:04
|
quote: Originally posted by Toninho
čekić ko čekić on ne voli dečka u tajicama tj zaugora već voli puno dečki u tajicama tj amere šta ti je megalomanija
kolko strana kolko kuna to me ovdi zanima
....škrto...14 stranica stripa....boja...22 kn....edukacija=2 stranice pisanog teksta....malo,malo..ne znam koji su problemi,ali očito se ministarstvo znanosti nije financijski isprsilo? ili griješim,činim pogriješku
-Darko,sad ozbiljno pitanje.Da li je ova ideja namjerno skučena na ovih par stranica?? |
|
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 17/06/2008 : 16:28:55
|
Eto, ostatak je stigao u svesku i onda sam ja poslao mail:
Pozdrav strip je stigao. Imam tri pitanja: 1. da li je izdan svezak prvi? 2. da li su stripovi iz drugog sveska izdani pojedinacno? 3. zasto svaki strip u svesku nema svoju naslovnicu? Komentar slijedi nakon vaseg odgovora. lp Alan
i onda je stigao odgovor:
Poštovana, evo odgovora na Vaša pitanja
1. svezak prvi nije izdan, možda bude iduće godine 2. stripovi iz drugog sveska nisu izdani pojedinačno a ni neće biti u bliskoj budućnosti 3. Svaki strip u sveski 2 nema svoju naslovnicu jer jedna naslovnica košta 500 Eura...
Lijep pozdrav, Denis Redić
i onda sam ja poslao jos jedan mail:
Postovani hvala na vlo iscrpnim odgovorima. A evo i komentara: vrlo "profesionalno", zbog ovakvih je mozda bolje da pojedina izdanja nikada ne ugledaju svjetlo dana. A razloga za komentar je slijedeci: Najavili ste jedno a prodali ste nesto drugo a to se zove prevara. Pozdrav Alan
mislim da je svaki daljnji komentar suvišan |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
mcn
Advanced Member
Croatia
6666 Posts
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 17/06/2008 : 20:55:19
|
quote: Originally posted by mcn
>?????Drugi svezak?jel ovdi fali postova???
Bit che obavijest kad knjige budu u striparnicama. Prije toga ima malo vajde, ne? :) Alan je, pretpostavljen, pretplachen preko sskole ...
mcn
pa ne ali i da jesam to mi neche ubaciti naslovnice u svezak ili mi dati jedno kvalitetno i ujednaceno izdanje...jooooooooooooj kako sam ljuuuuuuut |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26823 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 18/06/2008 : 09:39:46
|
Prema najavi u zadnjem broju...
Sljedećih 6 velikana izlazi u jednoj knjizi. Mislim na jesen. Neće biti posebnih naslovnica za svaku epizodu. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
alanmaras
Advanced Member
Croatia
3787 Posts
Posted - 18/06/2008 : 11:48:04
|
stigao odgovor:
Poštovani, žao mi je što je došlo do ovakve loše komunikacije s Vama. Naime, uvidom u naše dokumente Vi ste jedan od 4 pretplatnika u Hrvatskoj koji se pretplatio na "strip u školi " za čitavu školsku godinu. Činjenica je da mi pretplatu
za čitavu godinu u školi nismo nikada niti jednoj školi nudili već isključivo polugodište po polugodište. To što ste se Vi pretplatili za čitavu godinu zaista nije bilo u našoj ponudi ali Vaša je gesta bila više nego đentlemenska i dobronamjerna tako da nam sada ne ostaje ništa drugo nego Vam se osobno iskreno ispričati....eto učinili smo grešku što Vama osobno nismo najavili promjenu. Apsurd je ipak što smo svim školama unaprijed , već u prosincu, pravovremeno najavili idući serijal u jedinstvenoj knjizi i nitko nije ostao niti iznenađen a kamo li prevaren. Razlog je jednostavan: nitko nije ništa unaprijed platio i svatko je mogao odabrati hoće li dalje u pretplatu i platiti tek kada dobije knjigu. Kako do dan danas nismo dobili nikakve reakcije niti primjedbe bili smo uvjereni da je ta informacija preko škole došla i do Vas.
Ponavljam Vi ste jedan od četvorice u godišnjij pretplati . Zaista mi je žao i ako se smatrate prevarenim slobodno nam pošaljite Vaš broj računa pa ćemo Vam vratiti novce pretplate za drugo polugodište. Još jednom moje osobne isprike...
Zašto smo se odlučili na serijal u jednoj knjizi: Jednostavno iz razloga što su 90% svih stripova naručili gradovi Hrvatske za potrebe knjižnica te izrazili želju kako bi idealno bilo imati ih u jedinstvenoj knjizi. Čitav projekt je izrazito skup te je jedini razlog zašto nema pet naslovnica vrlo skupa izrada.To je vjerojatno jedan od razloga zašto nikad nitko u Hrvatskoj nije pokrenuo sličan projekt a slijedom ovakvih primjera niti neće.
S poštovanjem, Denis Redić
I sad mi nema druge nego se ispricati sto sam pretjerao |
|
|
Topic |
|