forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Alan Ford super klasik br. 1
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 15/06/2008 : 23:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

aj ok za psihijatra mozda jesmo
ali po meni najbolji potez bi im bijo da su izdali TROBROJE to bi stvarno bilo mega giga extra super
ali ovako nemam reci.sta sad treba da ocekujem zagora super klasik pa da se ubijem
AJ SAD JEDNO PITANJE
DA LI BISTE KUPOVALI TROBROJE DA IH PONOVO IZDAJU????

ne jer bi se sa ovakvim ljepilom raspali i prije prvog čitanja.

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 16/06/2008 : 02:16:27  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
nekazem da alan ford i zagor nisu mega popularni i da bi se prodavali pa makar da se stampaju na toalet papiru i to ne na perfeksu nego na nekim sta ti ja znam
ja licno bih kupovao svasta i kupujem pa makar da je 99999 reizdanje iste epizode
kao sto imam takvih u kolekciji a imacu ih jos kako mi se cini
sto se tice raspadanja trobroja neznam za vas al meni se nista jos nije raspalo od vasih izdanja bilo da su maxi-i ili regularni
MISLIM DA JE DOSLO VREME DA OVI IZ LUDENSA PRESTANU DA DUVAJU LEPAK KOJI JE NAMENJEN STRIPOVIMA I DA PREDJU NA NESTO JACE :D :):)
a da nas narkomane stripovske ostave da uzivamo udisucu nova izdanja koja mirisu na lepak i stampu :) :)
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 16/06/2008 : 08:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
broj 2 je najavljen za 2 mjeseca. to potvrđuje da se ipak radi o namjeri da se prvi brojevi nabave i da se klasik serija koja lagano poodmiče ne prekida radi propuštenih prvih brojeva. sumnjam da će netko baciti adute na skl. seriju, za 75 brojeva bi trebalo 12 godina. ja sam nabavio lijepa prva 4 broja, a ovo mi je prilika da ih imam glanc, nakon toga ću stati.

Till I Collapse
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/06/2008 : 09:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Dali ste mi dobru ideju... Sakupiti prvih pet brojeva i stati.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/06/2008 : 13:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Dali ste mi dobru ideju... Sakupiti prvih pet brojeva i stati.

PRAVI KOLEKCIONARI NIKADA NE SMIJU STATI. Jer, htjeli mi to sebi priznati ili ne, markica "Super klasik" otvara novu pod-ediciju pa ti brojevi nikako ne spadaju u "klasik" kolekciju, tj.niz (spadaju po broju originala, naravno, ali po numeraciji s naslovnice ne).

Čitao sam na forumu velike polemike oko skorih reprinta Marty M-a (Libellus). Većina i dalje traga za 1.izdanjem i apeliraju na izdavača da reprinte ne označavaju s "reprint" ili "2.izdanje".

Dakle, ipak nije isto.

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/06/2008 : 14:40:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Procenjujem da ce za 5 godina biti golema potraznja za AF Superklasicima br.1 i br.2. Zivi bili, pa videli.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

darth
Junior Member

Gibraltar
331 Posts

Member since 24/04/2008

Posted - 16/06/2008 : 17:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send darth a Private Message  Reply with Quote
Pa da.. zato sto se svi snebivaju "sta ce mi to".
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/06/2008 : 17:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth

Pa da.. zato sto se svi snebivaju "sta ce mi to".

A svi jedva cekaju da kupe po 5-10 primeraka.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/06/2008 : 18:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Znam kolekcionare koji imaju ISTO izdanje određenog junaka po nekoliko puta. Ja sam sam upravo nedavno kompletirao još jedno izdanje Dnevnikovih Marti Misterija.(imam i prvih 12 LIbellusovih knjiga). Stoga mi nije ništa čudno u tome da netko tko već ima sve kupuje još i ovo novo izdanje. Postoje različiti oblici kolekcionarske strasti. Nismo svi jednaki.
U tome i jeste čar.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29619 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 16/06/2008 : 19:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ima li netko ovdje tko je stvarno upoznat sa detaljima ovih AF-ova?
neka odgovori na pitanja:
koliko se planira izdati superklasik brojeva?
mjesečni ili dvomjesečni ritam izlaženja?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/06/2008 : 19:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by bacho

Siptomatično mi je da se većina ljudi u svojim postovima sprda s ovim izdanjem, kap što su i s Zagor Klasikom.
Zagor Klasik se očito dobro prodaje, a 99% će i ovaj.

Ispada da su bar 1/3 najaktivnijih forumaša cinični ˝mrzitelji˝ onoga što većina stripoljubaca na ovoj stranici vole.

Tako je, sta ima neko da me naziva bolesnikom, sta nekog briga ako cu kao strasni alanfordovac kupovati i ovo novo izdanje?
Ne razumem ljude, ima mnogo stripova koje ne volim, zato ih i ne kupujem, ali nikad nisam nikog prozivao sto kupuje izdanja koja ja ne volim.
Zato, ziveo Alan Ford Super klasik!
I da vise nisam video postove u kojima me teraju na psihijatrijski pregled!

Sorry, ne mislim da si za psihijatriju. Tu rijec ovdje nisam ja prvi upotrijebio.
Razumijem tvoju ljubav prema AF-u, jer sam i sam zaljubljenik u isti strip. Jedino ne znam sto ce mi AF super klasik, kad imam odlicno ocuvani klasik?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 16/06/2008 : 19:51:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm
AJ SAD JEDNO PITANJE
DA LI BISTE KUPOVALI TROBROJE DA IH PONOVO IZDAJU????

Ne bih.
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 16/06/2008 : 20:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message  Reply with Quote
ja imam svega par brojeva AF-a, pa će mi ovaj superklasik doći odlično
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/06/2008 : 20:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by bacho

Siptomatično mi je da se većina ljudi u svojim postovima sprda s ovim izdanjem, kap što su i s Zagor Klasikom.
Zagor Klasik se očito dobro prodaje, a 99% će i ovaj.

Ispada da su bar 1/3 najaktivnijih forumaša cinični ˝mrzitelji˝ onoga što većina stripoljubaca na ovoj stranici vole.

Tako je, sta ima neko da me naziva bolesnikom, sta nekog briga ako cu kao strasni alanfordovac kupovati i ovo novo izdanje?
Ne razumem ljude, ima mnogo stripova koje ne volim, zato ih i ne kupujem, ali nikad nisam nikog prozivao sto kupuje izdanja koja ja ne volim.
Zato, ziveo Alan Ford Super klasik!
I da vise nisam video postove u kojima me teraju na psihijatrijski pregled!

Sorry, ne mislim da si za psihijatriju. Tu rijec ovdje nisam ja prvi upotrijebio.
Razumijem tvoju ljubav prema AF-u, jer sam i sam zaljubljenik u isti strip. Jedino ne znam sto ce mi AF super klasik, kad imam odlicno ocuvani klasik?

Nema frke, ja hocu da imam i tu ediciju, zato sto to hocu.
Eto, pa zar ne znate da pojedini kolekcionari( a ima ih i ovde na forumu) skupljaju od svakog primerka po dva ili tri komada.

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/06/2008 : 22:36:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ima li netko ovdje tko je stvarno upoznat sa detaljima ovih AF-ova?
neka odgovori na pitanja:
koliko se planira izdati superklasik brojeva?
mjesečni ili dvomjesečni ritam izlaženja?

Kada bi bilo koji izdavač bilo kojeg izdanja najavio unaprijed koliko će brojeva izići, nitko ih ne bi ni kupovao.

Vjerovatno će izlaziti dok god se bude dobro prodavao.

S obzirom da EXTRA-AF redovno izlazi već 2 godine, svakog 5-og u mjesecu, i ima svoju publiku a svi znamo kakve su epizode s numeracijom 430 i dalje, nema bojazni za Super-KLASIK, a niti za KLASIK, koliko čujem nema famozne barijere br.75, ide dalje dok se god prodaje a brojevi do 150.odlična su roba.

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 16/06/2008 : 23:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
ovo izdanje je dobro tj.najbolje za nove generacije,nove fordovce za koje se nadam da ih ima.za mene osobno frustracija kad vidim kako marti,m.no i tex prerijetko izlaze,a ovo već drugo izdanje.

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 17/06/2008 : 08:27:27  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
na zadnjoj korici piše- šuplji zub za DVA (2) mjeseca

Till I Collapse
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 17/06/2008 : 09:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Uh, kako ce biti slatko dopuniti klasik kolekciju sa superklasikom...jedva cekam.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5086 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 17/06/2008 : 13:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Jutros sam kupio AF Color br.5 (Superhik), prekrasna žestoko plava naslovnica.MRAK! Moram u potragu po Zagrebu za drugom naslovnicom, čujem da su dvije puštene u prodaju..

Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 17/06/2008 : 13:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
Imali ga više na kioscima, ili smo mi iz provincije, kao i obično pušiona?

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 17/06/2008 : 22:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fred perry

ovo izdanje je dobro tj.najbolje za nove generacije,nove fordovce za koje se nadam da ih ima.za mene osobno frustracija kad vidim kako marti,m.no i tex prerijetko izlaze,a ovo već drugo izdanje.

Nije drugo izdanje nego druga edicija.
Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 17/06/2008 : 22:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:
Originally posted by fred perry

Nije drugo izdanje nego druga edicija.

skužio san al mi se nije dalo editirat,svejedno frustracija ostaje

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 18/06/2008 : 00:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Ima li ovoga u Splitu? Ja sam ovih dana gledao po kioscima, ali ništa.

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18893 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/06/2008 : 07:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Razprodano brate, kud si čekao, za Alan Forda treba v red, kao za kruh.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 18/06/2008 : 09:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
nema ni na zagrebačkim kioscima, samo u striparnici, hrpa metar visoka

Till I Collapse
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000