Author |
Topic |
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 12/07/2008 : 14:16:45
|
(...dvoje su se tako smuvali!!!)
ovaj put STVARNO tri dana pre roka - Zabava Za Celu Porodicu, superego projekat chika djoleta i ortaka nam ponovo jashu... ...i pride josh i djuskaju po diskoteci.
nenadjebva naslovnica by chika TxeMico!!!
chika Oljacha ovaj put odmara od crtachkih duznosti unutar izdanja (chitaj - zaplakao je kad je skontao da mora masovke u diskoteci da crta pa pobegao glavom bez obzira:) te smo upregli sexy zrenjaninca Vladu Kuzmanova da taj posao odradi. i odradio! valjano!
...i OPET tje!:)
Vladan Nikolitj i Denis Dupanovitj pride prilozili i svoje verzije porodice smith i njihovih dogodovshtina te time zakljuchili ovaj broj. kratko ali od srca!!!
nash distributer kestengradpress.d.o.o je upravo dojavio da je prvi kontigent robe uspeshno dostavljen na adrese nashih mnogobrojnih striparnica u/po Beogradu. 150 dindzusa po komadini. ako kupite vishe od deset komada - 11i dobijete za DZ!
pa posle recite da LAVIRINT ne MISLI NA VAS!!!
edit: od juche ZZCP 04 i redovna serija ZZCPa 03 dobavljive i u libellusu po YUsovanoj/CROsovanoj c(ij)eni od 15 kunulingusa.
|
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
Edited by - BlekenDekara on 15/07/2008 23:40:08
|
|
ninel
Senior Member
Serbia
1583 Posts
Member since 16/11/2004 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4648 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 19/07/2008 : 12:26:06
|
A za one koji još uvek nisu nabavili svoj primerak Četvorke, mini privju!
Šubi dubi Nigurat, art by Vlada Kuzmanov
Užas, art by Vlada(n) Nikolić
I, naravno, Džefrijeve zabavne činjenice o demonima, art by Denis "Ne zovem se Vlada, pa šta?!" Dupanović
|
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 19/07/2008 : 20:15:16
|
jel ovaj zadnji kadar 3. panela inspirisan 30 DoN-om? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 23/07/2008 : 01:31:14
|
a jebemliga - ne znam na shta tachno ciljash.. izgleda poznato? ne bi me zachudilo - voli taj kuzmanov da (khm!:) omazuje pokojim kadrom iz dragih mu stripova... mada nisam bash siguran da mu je templesmith medju top crtachima... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/07/2008 : 02:08:38
|
Ma ne, verovatno cilja na kvantitet zuba kod malog zelenog, a to je do mene:
Panel 4: Gledamo na malog zelenog iz POV pale devojke – ogromna usta sa puno zuba koja joj prilaze, i njene ruke koje pokušavaju da ga zaustave.
E sad, odakle mi to - nije 30 DoN, ali ne mogu da se setim konkretnog monstruma čija mi je slika bila u glavi... |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 23/07/2008 : 02:24:20
|
quote: Originally posted by Djole
Ma ne, verovatno cilja na kvantitet zuba kod malog zelenog, a to je do mene:
Panel 4: Gledamo na malog zelenog iz POV pale devojke – ogromna usta sa puno zuba koja joj prilaze, i njene ruke koje pokušavaju da ga zaustave.
E sad, odakle mi to - nije 30 DoN, ali ne mogu da se setim konkretnog monstruma čija mi je slika bila u glavi...
verovatno san u kojem se budis a dekara, umesto na demijanu, na tebi ma to ja samo svoje sopstvene ceznje projektujem |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 23/07/2008 : 15:52:42
|
quote: Originally posted by Curunir
da, zubići:)))
U, ako voliš zube, čekaj da dođemo do vagina dentata epizode, tamo negde oko broja 21. |
|
|
THEMICO
New Member
Kiribati
112 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 28/11/2008 : 17:40:07
|
quote: Originally posted by THEMICO
...za probu,jedva se uclanih na sajtu.Pozdrf :)
I baš na Dekarin topicKoja međusobna reklama |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 28/11/2008 : 18:18:54
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by THEMICO
...za probu,jedva se uclanih na sajtu.Pozdrf :)
I baš na Dekarin topic
zna chovek shta valja:))) |
|
|
THEMICO
New Member
Kiribati
112 Posts
Member since 28/11/2008 |
|
|
Topic |
|