Da bi ove godine doveli Nathanovu kronologiju u red, neophodno je bilo pozuriti sa specijalcima koji su bili u najvecem zaostatku u odnosu na regularnu seriju i almanahe + AA. Zbog toga, sljedeceg mjeseca stize i sesti NN specijalac: Krvne veze (Piani & Ostini / Casini). I da, hvala Bogu, nema vise zamjenskih naslovnica. Ovu potpisuje Tata: Claudio Villa!
Big Daddy Dado i ja se iskreno zahvaljujemo svim nasim suradnicima (Melina, Mihaela, Dekara & Mifugo) koji su ugradili svoj rad u ove knjige jer bez njih nista od ovoga ne bi bilo moguce. Ljudi, hvala vam!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
baš, baš jedno veliko, divno iznenađenje! super što više nema zamjenskih naslovnica. ja mislim da je curunir jedva dočekao novo NN štivo :))))))))))))))))
"Experience is simply the name we give our mistakes"
ma cisto govorim o ovom unakazenu licu, ne mislim opcenito na svoju ljubav spram NN-a a zacudjen je jer straga pise: ''decko ajde oladi, marti ima hrpu izdanja a ti par specijalaca i almanah''
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ma sve je ovo super, al kad će NN biblioteka sa novih 12 epizoda regularne serije?
Idu jos NN SP 7 i AA2, a onda nakon toga treci almanah i nove 4 knjige regularne serije. Tako cemo uspostaviti kontinuitet redovne serije, specijalaca, almanaha i AA.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Ma sve je ovo super, al kad će NN biblioteka sa novih 12 epizoda regularne serije?
Idu jos NN SP 7 i AA2, a onda nakon toga treci almanah i nove 4 knjige regularne serije. Tako cemo uspostaviti kontinuitet redovne serije, specijalaca, almanaha i AA.
Sve se meni čini da hvatanje kontinuiteta označava godinu 2008. godinom Nathana Nevera. A obožavatelji NN svijeta guštaju ko prasci. Jedino Curunir beštima.
Cijena nema ne zato sto sam ih zaboravio staviti, nego zato sto je osoba iz tiskare koja je zaduzena za taj dio – na godisnjem. Dakle, stripovi su u zavrsnoj fazi produkcije, no cijene samoga tiska jos nemamo. Cim ih dobijemo stavit cemo i cijene svake knjige.
...a nakon toga svakih 6 mjeseci po 2 knjige regularnih
točnije,svakog ljeta gospodnjeg naravno u nedogled, do MaFesta: 2 regularne knjižice,i recmo specijalčić
a za kraj godine,CRŠ il što: još 2 regularne kjižicice,nova Alfica,i Gigantče...
almanahunče mora čekat svaku 2. godinu zbog formata jelte...
Sve se meni čini da hvatanje kontinuiteta označava godinu 2008. godinom Nathana Nevera. A obožavatelji NN svijeta guštaju ko prasci. Jedino Curunir beštima.
nemoj da i tebe dopadne ono ''crko dab...''
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
[/quote]
ovo je nama i bolje nego prascima!
samo prascima nakon volko tovljenja uglavnom slijedi klanje...
pod klanjem mislim na novčanu iznemoglost,nakon što pokupujem sve natane,ne ostane mi za sve martije a tog pak izbacuju na miješalice,evo i zonu x odnekud izvukli...
nije mi samo jasno kako neki od vas uspiju sve živo kupovat... kolko vi to ljudi zarađujete pobogu?