8. mjesec bit ce plodonosan i za naseg pilota-jebaca – Mister Noa! Naime, tada izlaze njegove 4 nove knjige:
Knjiga 17: Bog Jaguar (Nolitta / Bignotti)
Knjiga 18: Asfaltna oštrica (Castelli / Monti)
Knjiga 19: Dobrodošli u Meksiko! (Nolitta / Bignotti)
Knjiga 20: Misterij Selva Prete (Nolitta / Diso)
Dado Gromada i ja se iskreno zahvaljujemo svim nasim suradnicima (Melina, Dok, Curunir, Dekara, Zlaja, Vedran i Tomislav) koji su ugradili svoj rad u ove knjige jer bez njih nista od ovoga ne bi bilo moguce. Ljudi, hvala vam!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
mogao si nam okrenuti i hrbat da vidimo naslove a usput i cijene za pojedina izdanja pls
Cijena nema ne zato sto sam ih zaboravio staviti, nego zato sto je osoba iz tiskare koja je zaduzena za taj dio – na godisnjem. Dakle, stripovi su u zavrsnoj fazi produkcije, no cijene samoga tiska jos nemamo. Cim ih dobijemo stavit cemo i cijene svake knjige.
Sve je fino ali prijevod Asfaltna ostrica??? hehehe :)
nazalost. kako je Markos rekao, tocan, odgovarajuc i doslovan. da je Probodena dzungla milijardu puta bolji i ljepsi, nema dvojbe, ali jebga... takvo odstupanje malo teze je provariti, mada bih sam ipak to ucinio da o tome odlucujem...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Vec postavljao ovo pitanje,ali nisam dobio odgovor,pa cu opet Ima li sanse da u Libellusovom izdanju vidimo i Mr No Maxi i specijalce - za godinu,dve,tri...svejedno...samo da li su u planu?
teško je raditi razliku između odličnih libellusovih izdanja, ali za mene kao pripadnika stare garde Mr No je najljepši povratak u 80-te.....
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Vec postavljao ovo pitanje,ali nisam dobio odgovor,pa cu opet Ima li sanse da u Libellusovom izdanju vidimo i Mr No Maxi i specijalce - za godinu,dve,tri...svejedno...samo da li su u planu?
U ovome trenutku mi nemamo potpisane ugovore za to sto pitas, a nikad nisam volio naglas razmisljati i spekulirati sto bi bilo kad bi bilo, bas kao ni drugi Dado, takodjer. Dakle, ove godine sigurno ne.
Bravo,bravo,bravo,bravo!! Meni je jedino žao što niste ovu naslovnicu stavili na 19 knjigu, ali i ona je sasvim OK!
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
A čemu pobogu? Još i da dupliramo ista izdanja?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."