A evo i jedne premijere za vrele ljetne dane! Svi ljubitelji MM-a, a takav sam i sam, sigurno ce biti sretni sto na nasim prostorima krece i Zona X! Svaka knjiga imat ce 196 stranica, a u broju jedan procitat cete epizode pod nazivom: Dobrodosli u Zonu (Castelli & Roi) + No smoking! (Chiaverotti & Crivello).
Iskreno, bas smo sretni zbog ovog serijala i jedva cekamo rad na sljedecim knjigama. Nasi suradnici (Melina, Mihaela, Curunir, Dekara, Zlaja, Vedran & Tomislav) su i na ovome izdanju dokazali da su najbolji i zato im se Big Dado i ja od srca zahvaljujemo!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Cijena nema ne zato sto sam ih zaboravio staviti, nego zato sto je osoba iz tiskare koja je zaduzena za taj dio – na godisnjem. Dakle, stripovi su u zavrsnoj fazi produkcije, no cijene samoga tiska jos nemamo. Cim ih dobijemo stavit cemo i cijene svake knjige.
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
još jedan spin-off martija? nisam baš upoznat ba bi bilo jako lijepo da netko od pravih marti fanova objasni o čem je riječ... najte mi Gastona opterećivat,ionak diše na škrge od zaposlenosti ;)
još jedan spin-off martija? nisam baš upoznat ba bi bilo jako lijepo da netko od pravih marti fanova objasni o čem je riječ... najte mi Gastona opterećivat,ionak diše na škrge od zaposlenosti ;)
Je, spin-off serija sa raznim fantastično-magijskim temama, izašlo 45 brojeva...
Castelli, Chiaverotti, Prosperi... Od prvobitnih fantastičnih priča raznih autora, poslije su se (mislim nakon 10. broja) razdvojile priče u par tabora: La Stirpe di Elän - Memola (fantasy) Legione Stellare - Federico Memola (Sergio Giardo) ("space opera"?) Magic Patrol - Vincenzo Beretta i ostali autori (Vietti, Russo); pravi MM spin-off s događajima iz njegovog univerzuma; Robinson Hart - Luigi Mignacco (time-travel)
Iz nje su kao nastale Priče iz Drugdje, Joanthan Steele, Dampyr,a Berettin Atlantis Tales nikad nije zaživio.
Meni ovo izgleda jako dobro...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Je, spin-off serija sa raznim fantastično-magijskim temama, izašlo 45 brojeva...
Castelli, Chiaverotti, Prosperi... Od prvobitnih fantastičnih priča raznih autora, poslije su se (mislim nakon 10. broja) razdvojile priče u par tabora: La Stirpe di Elän - Memola (fantasy) Legione Stellare - Federico Memola (Sergio Giardo) ("space opera"?) Magic Patrol - Vincenzo Beretta i ostali autori (Vietti, Russo); pravi MM spin-off s događajima iz njegovog univerzuma; Robinson Hart - Luigi Mignacco (time-travel)
Iz nje su kao nastale Priče iz Drugdje, Joanthan Steele, Dampyr,a Berettin Atlantis Tales nikad nije zaživio.
Meni ovo izgleda jako dobro...
Ima li negdje popis ovih 45 brojeva? I kojom ce dinamikom izlaziti? Godisnje 1, 2, 3... 45!