Vec postavljao ovo pitanje,ali nisam dobio odgovor,pa cu opet Ima li sanse da u Libellusovom izdanju vidimo i Mr No Maxi i specijalce - za godinu,dve,tri...svejedno...samo da li su u planu?
A čemu pobogu? Još i da dupliramo ista izdanja?
Ne uzimam vise Ludensove specijalce i maxije jer sam ih imao u HC,pa kako nije nastavljeno s tim nemam volju da ih jurim u SC a nesto i ne verujem da bih ih sad nasao u pristojnom stanju. A i Libellusovi su mi lepsi
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Prije svega isprika jer vam nismo ranije mogli javiti cijene novih izdanja. Kao sto je Gaston vec napisao, zbog godisnjih odmora informacije iz tiskare su drasticno kasnile.
Dakle evo i cijena za slijedeca izdanja:
MNO 17 – 105 kuna MNO 18 – 95 kuna MNO 19 – 125 kuna MNO 20 – 110 kuna
Kao sto se da primjetiti cijene ovih izdanja su nesto vece nego su to do sada bile. Nazalost nasi troskovi su se u zadnje vrijeme konstantno povecavali usred sveopceg poskupljenja te vise nismo u stanju zadrzati postojece cijene pa smo primorani povecati cijene nasih izdanja u rasponu od cirka 10-15%. Svjesni smo svega i jako nam je zao sto moramo napisati ovakvu informaciju, no na zalost na ova poskupljenja ne mozemo utjecati i skupa sa svima vama nemocni smo bilo sto promjeniti. Unaprijed se zahvaljujemo na podrsci i razumjevanju.
Libellus
P.S. Ovu informaciju ponavljamo u svim topicima novih izdanja, kako bi i oni koji prate samo odredjene edicije mogli procitati ovaj info.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
MNO 17 ima 200 stranica, MNO 18 ima 168, MNO 19 ima 294 str i MNO 20 ima 228 stranica. Ako pozorno uporedis s drugim brojevima, vidjet ces da recimo 19 ima "staru" cijenu, a ostali su za 10 kn skuplji.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne