Mislio sam na sebe i Maliciusa. Nisam ni glasnogovornik. Samo naivno čeljade koja lansira vijest na forum,dok ostalih 70 posto foruma mudro šute,a znaju i prije mene. Jebiga,dan danas misle da sam samo jedan od onih koji čitaju povremeno Zagora. Meni ne smeta. Ginem i dalje. Jer volim stripove.
Hehehe, glupi Tex, nije u stanju da spazi pola plemana indijanaca koji ga vrebaju na obali, nego se šunja kroz reku.
S tim što je crtež takav da se ne vidi trag u vodi iz pravca iz koga dolazi, pa izgleda k'o da cupka u mestu dok ga indijanci gledaju i isčuđuju mu se.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
tztztzzzzzz... nije istina. primijetio ih je on jos odavna, al onda ga nesto zestoko probolo u crijevima, naglo se okrenuo i ispustio golem prdac... dakle, tu je proboravio citavu minutu pa nema ovih tragova o kojima govoris (koje, kako Deki kaze, ti ostavljas dok polako u MA ulazis u more ko penzioner)
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
(da me je video kako ulazim u vodu, a inače je opšte poznata činjenica da sam ja od rođenja penzioner ;) )
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Bas sam htio reci kako mi crtez unutar stripa ne lici na Villu jer je statican, kad ono to je Civitelli iznutra Iako i za njega izgleda malo pre staticno.