forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 HRVATSKI VELIKANI, svezak drugi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/08/2008 : 20:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
koliko strana ima drugi svezak, odnosno, koliko svaka epizoda?
Hvala unapred

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 01/08/2008 : 20:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>koliko strana ima drugi svezak, odnosno, koliko svaka epizoda?

Svezak ima 100 stranica, od ccega 71 tablu stripa.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 01/08/2008 : 20:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ser_Gile

Nikola tesla je pravoslavac srbin iz srpskog sela u Hrvackoj, a ovo je budalastina.
Otac mu je bio pravoslavac, citaj te najpriznatiju biografiju ovog velikog coveka koja je priznata u svetu "Tesla covek van vremena" Mratgaret Cejni.
Molim vas nestavljaj te ovakve gluposti na ovaj forum

Ma nemoj me jebat da je Tesla Srbin, nisam to znao Gile, idem iz ovih stopa da param svesku. Sto mi ga podvališe.....

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 02/08/2008 : 11:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message  Reply with Quote
Treća sličica u stripu o Ivaniševiću, Goran je ljevoruk, a baca reket s desnom rukom, dramaturški neuvjerljivo :)

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 02/08/2008 : 12:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
>Treća sličica u stripu o Ivaniševiću, Goran je ljevoruk, a baca reket s desnom rukom, dramaturški neuvjerljivo :)

Frano se kune da je po fotki.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 02/08/2008 : 16:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nikola tesla je pravoslavac srbin iz srpskog sela u Hrvackoj, a ovo je budalastina.
Otac mu je bio pravoslavac, citaj te najpriznatiju biografiju ovog velikog coveka koja je priznata u svetu "Tesla covek van vremena" Mratgaret Cejni.

I ?

iskreno ne kužim poantu posta...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/08/2008 : 21:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Globi valjda jos nije zavirio ovamo, nadam se da sto prije hoce, jer kakve se sve nakaradnosti par neobrazovanih idiota mogu ovdje cuti, to je za ne povjerovati...
sad im odjednom nije bitno da se stripovi izdaju, pa ma kakvi bili...
ne slazem se s darkom u milijun stvari, ali sretan sam da stoji iza ovakve edicije (u kojoj su janica i goran uistinu zalutali, ali nema veze, nek je napokon sama rijec strip dosla pod uho ministarstva, barem ovo kad ne moze drugo...)

tesla je dakako hrvatski velikan, sto ne negira da je itekako i srpski, naravno... jer mu je domovina hrvatska, pa bila ona i u tunguskoj ili austro-ugarskoj tada... da ne govorimo o slavnoj recenici koju i djeca znaju... kamo srece da je vise ovakvih ljudi... pa je li dejan acimovic hrvatski glumac iako je SRBIN rođen u SFRJ? mislim, kakve gluposti, upravo time svrstavate ljude po podrijetlu i rasi a ne po djelima... po tome ni andric ne bi bio srpski pisac, a to prvenstveno ipak jest...
je li vise vrijeme da se ostavimo etnickih geneza i rodoslovlja tko je komu odakle i kako? svi stanovnici RH su hrvatski, bili oni hrvatski idioti, licemjeri, gube, velikani... ili obicni, hrvatski mali ljudi...

tuzno je sto se to opet i iznova mora ponavljati... jos je tuznije da i ovo sto navodim povlaci kaznu jednaku kao i ove idiotske izjave prije... nema veze, s pravilima sam upoznat, i treba biti dosljedan... barem mi je savjest mirna, a odleprsat ce i piokoji turbogenij sugavi... uostalom, idiotima unatoc, evo sto kaze svijet o Teslinoj godini:

The year 2006 was celebrated by UNESCO as the 150th anniversary of the birth of Nikola Tesla, scientist, as well as being proclaimed by the governments of Croatia and Serbia to be the Year of Tesla. On this anniversary, July 10, 2006, the renovated village of Smiljan (which had been demolished during the wars of the 1990s) was opened to the public along with Tesla's house (as a memorial museum) and a new multimedia center dedicated to the life and work of Nikola Tesla. The parochial church of St. Peter and Paul, where Tesla's father had held services, was renovated as well. The museum and multimedia center are filled with replicas of Tesla's work. The museum has collected almost all of the papers ever published by, and about, Nikola Tesla; most of these provided by Ljubo Vujovic from the Tesla Memorial Society. in New York. Alongside Tesla's house, a monument created by sculptor Mile Blazevic has been erected. In the nearby city of Gospić, on the same date as the reopening of the renovated village and museums, a higher education school named Nikola Tesla was opened, and a replica of the statue of Tesla made by Frano Krsinic (the original is in Belgrade) was presented.

da, ovo zbilja nema veze s hrvatskom...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/08/2008 : 02:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ser_Gile

3 mjeseca out...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 03/08/2008 : 09:25:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

Curunice. Sjecam se '91. kad me na moj uzas jedan kucni prijatelj mojih staraca uvjeravao kako su sva Teslina dostignuca srpska propaganda. Imenovanje kratera na mjesecu isto je imalo plasticno objasnjenje, krivo mi je kao psu sto ga nisam zapamtio!!!

BTW slazem se s ovim za Janicu i Gorana. Trebalo bi razluciti sportske velicine od ovih sto je tema, ali tesko je biti objektivan kad je rijec o nacionalnom ponosu, nije tu Balkan izuzetak, to je najosjetljivije pitanje svih.... civilizacija?

I kao moj mali doprinos podtemi, ponosan biti na nesto nad cime stvarno nisi imao nikakvog utjecaja, kao sto je roditi se u nekoj zemlji, regiji, obitelji, moze biti odlican argument za osjecaj velicine u covjeka koji se ne moze osjecati ponosnim na nista za sto je osobno zasluzan.

i marcus aurelius severus antoninus zvani caracalla dase odredjenim osobama strasne povlastice (da bi sacuvao vlast).
i tako sjebase rim oni koji su ga ko fol branili.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 03/08/2008 : 12:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Fusnotica uz seriju:

http://www.darkomacan.com/dnn/Default.aspx?tabid=36&EntryID=142

mcn

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/08/2008 : 12:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mcn

Fusnotica uz seriju:

http://www.darkomacan.com/dnn/Default.aspx?tabid=36&EntryID=142

mcn

Šteta za Parlova. To bi mi bile najzanimljivije stranice Velikana. Inače, kod mene ljubitelj boksa je bila - stara. Kad sam bio kod bake, uvijek se dizala zajedno sa dedom oko trice i gledala prijenose.(Deda je bio fanatični obožavatelj, volio je boks skoro jednakim žarom kojim je volio peći rakiju.)

Moža ipak, jednog dana se i to objavi...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 03/08/2008 : 13:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Globi valjda jos nije zavirio ovamo, nadam se da sto prije hoce, jer kakve se sve nakaradnosti par neobrazovanih idiota mogu ovdje cuti, to je za ne povjerovati...
sad im odjednom nije bitno da se stripovi izdaju, pa ma kakvi bili...
ne slazem se s darkom u milijun stvari, ali sretan sam da stoji iza ovakve edicije (u kojoj su janica i goran uistinu zalutali, ali nema veze, nek je napokon sama rijec strip dosla pod uho ministarstva, barem ovo kad ne moze drugo...)

tesla je dakako hrvatski velikan, sto ne negira da je itekako i srpski, naravno... jer mu je domovina hrvatska, pa bila ona i u tunguskoj ili austro-ugarskoj tada... da ne govorimo o slavnoj recenici koju i djeca znaju... kamo srece da je vise ovakvih ljudi... pa je li dejan acimovic hrvatski glumac iako je SRBIN rođen u SFRJ? mislim, kakve gluposti, upravo time svrstavate ljude po podrijetlu i rasi a ne po djelima... po tome ni andric ne bi bio srpski pisac, a to prvenstveno ipak jest...je li vise vrijeme da se ostavimo etnickih geneza i rodoslovlja tko je komu odakle i kako? svi stanovnici RH su hrvatski, bili oni hrvatski idioti, licemjeri, gube, velikani... ili obicni, hrvatski mali ljudi...

tuzno je sto se to opet i iznova mora ponavljati... jos je tuznije da i ovo sto navodim povlaci kaznu jednaku kao i ove idiotske izjave prije... nema veze, s pravilima sam upoznat, i treba biti dosljedan... barem mi je savjest mirna, a odleprsat ce i piokoji turbogenij sugavi... uostalom, idiotima unatoc, evo sto kaze svijet o Teslinoj godini:

The year 2006 was celebrated by UNESCO as the 150th anniversary of the birth of Nikola Tesla, scientist, as well as being proclaimed by the governments of Croatia and Serbia to be the Year of Tesla. On this anniversary, July 10, 2006, the renovated village of Smiljan (which had been demolished during the wars of the 1990s) was opened to the public along with Tesla's house (as a memorial museum) and a new multimedia center dedicated to the life and work of Nikola Tesla. The parochial church of St. Peter and Paul, where Tesla's father had held services, was renovated as well. The museum and multimedia center are filled with replicas of Tesla's work. The museum has collected almost all of the papers ever published by, and about, Nikola Tesla; most of these provided by Ljubo Vujovic from the Tesla Memorial Society. in New York. Alongside Tesla's house, a monument created by sculptor Mile Blazevic has been erected. In the nearby city of Gospić, on the same date as the reopening of the renovated village and museums, a higher education school named Nikola Tesla was opened, and a replica of the statue of Tesla made by Frano Krsinic (the original is in Belgrade) was presented.

da, ovo zbilja nema veze s hrvatskom...

zar Ivo Andric nije iz Bosne ?
i prema zome Bosansko Hercegovacki Pisac ????
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 04/08/2008 : 20:35:41  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
bitno je da se etnogeneza ne shvata kao politicka propaganda vec kao prosta cinjenica.
kada budemo pricali o nekome da je srbin ili hrvat, ili srpski ili hrvatski velikan, na nacin kako pominjemo boju ociju ili kose, onda se mozemo smatrati izlecenima.
ali ni nasa balkanska bolest nije razlog da se pravimo da etnicnost ili nacionalna pripadnost ne postoje ili nisu bitne. posledice etnogeneze u proslosti nisu razlog za etnosintezu...to su rimljani uradili na ovim prostorima i zahvaljujuci tome nemamo pojma ko je tacno sve ovde ziveo. etnosinteza je mozda pomirljiva ali je nemilosrdna prema istoriji i nauci.
Kis-Jevrejin iz Srbije, Tesla-Srbin iz Hrvatske...Albahari-jos jedan srpski Jevrejin...
sta ko ima da se ljuti???

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

lustforleica
Starting Member

63 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 08/08/2008 : 15:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send lustforleica a Private Message  Reply with Quote
Manji je problem chiji je Tesla, koji je u svakom sluchaju velikan. Ali da neko izabere Janicu Kostelic, koja redovno daje rasistichke javne izjave i chiji brat se divi nacistima, i josh gore Stepinca, koji je easily najveca sramota za bilo koju sveshtenichku odoru svih vremena, je tendenciozno i shokantno. Ja ni u najmanjoj meri nisam nacionalista, niti se ponosim stvarima koje su radili neki ljudi iz moje zemlje, ali kada vidim velichanje likova poput Stepinca, prosto sam zbunjen nedostatkom napretka koji mi se chinilo da nashe obe zemlje postizhu u suochavanju sa ruzhnim delovima nashih istorija. To shto je ovo izdanje finansirano od strane vlade Hrvatske je samo adding insult to injury.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 15:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lustforleica

Manji je problem chiji je Tesla, koji je u svakom sluchaju velikan. Ali da neko izabere Janicu Kostelic, koja redovno daje rasistichke javne izjave i chiji brat se divi nacistima, i josh gore Stepinca, koji je easily najveca sramota za bilo koju sveshtenichku odoru svih vremena, je tendenciozno i shokantno. Ja ni u najmanjoj meri nisam nacionalista, niti se ponosim stvarima koje su radili neki ljudi iz moje zemlje, ali kada vidim velichanje likova poput Stepinca, prosto sam zbunjen nedostatkom napretka koji mi se chinilo da nashe obe zemlje postizhu u suochavanju sa ruzhnim delovima nashih istorija. To shto je ovo izdanje finansirano od strane vlade Hrvatske je samo adding insult to injury.

Kostelići su sportaši čija naobrazba se temeljila na luku, špeku i treninzima... I jedan i drugi imaju brži jezik od pameti, i sve ove izjave više su rezultat gluposti nego loših namjera. A nije mi jasno kako to da je Stepinac i beatificiran, i cijeli hrvatski kler ga obožava, a cijeli njegov život je jedna njegova velika sramota po tebi... Zašto postoje tako oprečna mišljenja i tko si jedan ti da bi ti vjerovali više od ovolikim institucijama?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lustforleica
Starting Member

63 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 08/08/2008 : 15:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lustforleica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Kostelići su sportaši čija naobrazba se temeljila na luku, špeku i treninzima... I jedan i drugi imaju brži jezik od pameti, i sve ove izjave više su rezultat gluposti nego loših namjera. A nije mi jasno kako to da je Stepinac i beatificiran, i cijeli hrvatski kler ga obožava, a cijeli njegov život je jedna njegova velika sramota po tebi... Zašto postoje tako oprečna mišljenja i tko si jedan ti da bi ti vjerovali više od ovolikim institucijama?

Iskreno, i bez uvrede iskrenim vernicima, ali to vishe govori o Hrvatskom kleru nego o Stepincu.

A shto se Kostelica tiche, neko ko ima fashistoidne stavove, a pritom je kao shto i sam kazhesh previshe glup da ih prikrije, po meni ne da ne mozhe da bude velikan, vec samo losh chovek. Ako je koncept ove serije da predstavi ljude kojima se Hrvatska ponosi, takve osobe ne smeju imati tu vrstu izjave u svojoj biografiji.
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 08/08/2008 : 16:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> To shto je ovo izdanje finansirano od strane vlade Hrvatske je samo adding insult to injury.

Ispravak krivog navoda: financirano je privatnim sredstvima riječke Astorije. Od Ministarstva ima samo preporuku.

mcn

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 17:12:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Barem nisu išli na neke instant zvijezde tipa Severina ili Nives Celzijus. Bilo bi interesantno napraviti i kontraverzne likove Tuđmana i Tita. Zašto ne... Tek da se malo uzburka javnost.

MOžda bi bilo dobro pročitati navedene stripove pa procijeniti dal su likovi vjerodostojno ili crno/bijelo portretirani i dal su njihovi život model kakav bi hrvatsko dijete trebalo slijediti. Svi velikani imali su manje ili veće mrlje na svojim karijerama. Sumnjam da je iko bio savršen.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

lustforleica
Starting Member

63 Posts

Member since 02/07/2008

Posted - 08/08/2008 : 17:35:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lustforleica a Private Message  Reply with Quote
To je istina, mada nije isto kada je neko pijanac ili preke naravi, a neshto sasvim drugo kada postoje izvesni dokazi da je neko saradjivao sa nacistima ili da smatra da ljudi razlichite boje kozhe nisu podjednako vredni.

Moguce je da greshim i da su ovi likovi predstavljeni realistichno, mada mi vec sama karakterizacija tih ljudi kao velikana bilo chijih i bilo chega prosto deluje neverovatno uvredljivo. Ne zhelim nikoga da uvredim, i siguran sam da ti DeeCay nemash loshu nameru, prosto vec postaje malo tendenciozno kako neki ljudi i dalje, uprkos dokazima i svedochanstvima koja postoje, isturaju Stepinca kao bilo shta osim kolaboracioniste i shtavishe aktivnog uchesnika i podrzhavaoca mozhda najgnusnijeg rezhima u istoriji sveta. I to nema veze sa nacionalnoshcu, vec prosto sa ljudskoshcu.
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/08/2008 : 18:23:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
globo mogu li i ja otvoriti dodatni nalog za jebavanje i zakljucavanje a da mi ovaj ostane netaknut, kao ova lajka?

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 08/08/2008 : 19:33:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Prvenstveno su svi ovi sto kenjaju "sa strane" nepristojni, al ja navikao na to... vec desetljecima... mislim jesam navikao, al mi ide na kurac samo tako. Jebale vas knjige iz vase osnovne skole! I ne smrdite vise ovuda!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 20:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je istina, mada nije isto kada je neko pijanac ili preke naravi, a neshto sasvim drugo kada postoje izvesni dokazi da je neko saradjivao sa nacistima ili da smatra da ljudi razlichite boje kozhe nisu podjednako vredni.

Moguce je da greshim i da su ovi likovi predstavljeni realistichno, mada mi vec sama karakterizacija tih ljudi kao velikana bilo chijih i bilo chega prosto deluje neverovatno uvredljivo. Ne zhelim nikoga da uvredim, i siguran sam da ti DeeCay nemash loshu nameru, prosto vec postaje malo tendenciozno kako neki ljudi i dalje, uprkos dokazima i svedochanstvima koja postoje, isturaju Stepinca kao bilo shta osim kolaboracioniste i shtavishe aktivnog uchesnika i podrzhavaoca mozhda najgnusnijeg rezhima u istoriji sveta. I to nema veze sa nacionalnoshcu, vec prosto sa ljudskoshcu.

3 mjeseca out...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 20:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

globo mogu li i ja otvoriti dodatni nalog za jebavanje i zakljucavanje a da mi ovaj ostane netaknut, kao ova lajka?

a tko je on ili ona?

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 08/08/2008 : 20:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

3 mjeseca out...

-Zašto 3 mjeseca??(jesu bili već kažnjavani)?
-Zašto "Curunira" nisi izbacio????????????????????????????(ja bih isto nešto komentirao,ali mi je 3 mjeseca previše)
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/08/2008 : 22:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

3 mjeseca out...

-Zašto 3 mjeseca??(jesu bili već kažnjavani)?
-Zašto "Curunira" nisi izbacio????????????????????????????(ja bih isto nešto komentirao,ali mi je 3 mjeseca previše)

zašto 3 mjeseca?zato šta sam tako napisao par postova prije s namjerom da prestanu prepucavanja,ali očito ne pomaže...curuniru isto ide 3 mjeseca,nisam vidio njegov post,u biti jesam,ali sam vidio da je počeo peglat pa sam preletio preko njega,moj propust...nema veze šta nisu bili kažnjavani prije,ako sam napisao 3 mjeseca out,onda će tako i biti...to šta neki ne vide,ili se prave da ne vide,njihov problem...inače,sad povećavam kaznu na 6 mjeseciratko,komentiraj slobodno,nitko ti ne brani

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000