forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/07/2008 : 13:18:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

quote:
Originally posted by Poncho

quote:

Ja radim na Sotonskom Mortimeru već duže vrijeme, imao sam u planu i 3. pojavljivanje Mortimera ali kako nisam čitao prvog Tkača ne mogu bit kompetentan u ocjenjivanju.

Uf jebate, a ja mislio poslat recenziju za Sotonskog Mortimera(gotova je) nisan zna da si radio na njoj...

šalji ako je gotova, nema veze, ja ionako nemam vremena rješit do kraja tu recenziju

Ajde dobro. Ali stvarno oprosti, znan koja je to gnjavaža. Nisan zna da i ti radiš, da san zna ne bi ...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/07/2008 : 13:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako.
Gotove su ili bar pri kraju (i šaljen ih ovaj sljedeći tjedan:
Mr No el Dorado
ZG Sotonski Mortimer
ZG Pljačkaši đavolje doline
TX Legenda o bijelom bizonu

A radin sad na ZG Žrtva Ki-Noah.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 27/07/2008 : 13:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja radim na Sotonskom Mortimeru već duže vrijeme, imao sam u planu i 3. pojavljivanje Mortimera ali kako nisam čitao prvog Tkača ne mogu bit kompetentan u ocjenjivanju.

Uf jebate, a ja mislio poslat recenziju za Sotonskog Mortimera(gotova je) nisan zna da si radio na njoj...

šalji ako je gotova, nema veze, ja ionako nemam vremena rješit do kraja tu recenziju

Ajde dobro. Ali stvarno oprosti, znan koja je to gnjavaža. Nisan zna da i ti radiš, da san zna ne bi ...

nemaš se šta ispričavat, ja sam tu recenziju već napisao i poslao prije 10 dana al ima san ispravit mnoštvo gramatičkih greaka a nikako da uhvatim malo vremena
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 27/07/2008 : 16:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by flamboyant soul

quote:

Ja upravo počinjem s recenzijom Hagotove moći.

To je @Aco rekao raditi.

Je? a dobro, nisan opazio. Morat ću neku drugu. Mislio san i Tonkino prokletstvo, jel to slobodno?

Eto prošla su 4 miseca. A još ništa. Ne mislin požurivat, ali šteta da nema recenzije jedne od kultnih Zagorovih epizoda. Pa Aco ako ne možeš, ja bi vrlo rado napisa recenziju.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 27/07/2008 : 19:33:34  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eto prošla su 4 miseca. A još ništa. Ne mislin požurivat, ali šteta da nema recenzije jedne od kultnih Zagorovih epizoda. Pa Aco ako ne možeš, ja bi vrlo rado napisa recenziju.

Šta baš izgaraš od želje da napišeš tu recenziju? Ponestat će ti Zagora.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/07/2008 : 21:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mpavin

Nathan Never je ostao samo još jedan od SD/LU: 29 Kitov pjev, i sve Libellusove epizode osim prve, ali vidim kako je to Deecay počeo rješavati. A možda mu se i još netko pridruži

Taj je moj, već sam ga prenotirao. Šuška se da fanovi NN-a jedva čekaju.

Oui... već ti je i vrijeme da ga riješiš.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/07/2008 : 21:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo ovako.
Gotove su ili bar pri kraju (i šaljen ih ovaj sljedeći tjedan:
Mr No el Dorado
ZG Sotonski Mortimer

Kad sredi ove dvije, onda će don Poncho krenuti na sljedeće... Right senhor Poncho?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/07/2008 : 21:11:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
I još nešto malo pisanog materijala...

1. DD Krugovi u žitu Dodano: 30.7.2008 20:54:00 DD LUGG 3
0 komentara 40% kiky

Ko to kosi naše žito kad seljaci štrajkaju? Demoni ili izvanzemaljci?

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=DD&StoryID=774

2. TX Pljačka vlaka Dodano: 30.7.2008 20:48:00 TX LIB 11
0 komentara 63% DeeCay

Malo manja pljačka vlaka koji će osujetiti sjetni Texone...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=TX&StoryID=773

3. MN Srce tame Dodano: 30.7.2008 20:41:00 MN SASP 5b
0 komentara 44% DeeCay

Treći dio (i posljednji) Krugerovog putovanja do iskupljenja...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MN&StoryID=772

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/07/2008 : 21:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Samo da dodam da kako je sama recenzija Krugova u žitu moje (ne)djelo, dok su zanimljivosti sasvim deecayeve. Thanx... deeks!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 31/07/2008 : 13:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Potrebna mi je mala pomoć. Naime u recenziji za "Žrtvu Kee-noah" u vezi zanimljivosti. Jedna je fajncli komon (kako piše u stripu kraj poznat po napadima bandita na cesti koja je vodila iz Londona u Škotsku) ne mogu naći ništa o tome na internetu jer ne znan kako se to ispravno piše. Jer u stripu je napisano kako se čita. A proba san na sto načina, pa opet ništa... eto ako bi neko moga pomoć...

Druga je Mogila(nadgrobni humak) nikako to nać na internetu, nešto više o tome.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/07/2008 : 13:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Potrebna mi je mala pomoć. Naime u recenziji za "Žrtvu Kee-noah" u vezi zanimljivosti. Jedna je fajncli komon (kako piše u stripu kraj poznat po napadima bandita na cesti koja je vodila iz Londona u Škotsku) ne mogu naći ništa o tome na internetu jer ne znan kako se to ispravno piše. Jer u stripu je napisano kako se čita. A proba san na sto načina, pa opet ništa... eto ako bi neko moga pomoć...

Za prvo nemam pojma, a ovo drugo su valjda tumulusi ili američki moundovi, ako se radi o "pogrebnim humkama"...

JEs primio mail od jučer?

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 31/07/2008 : 14:09:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Za prvo nemam pojma, a ovo drugo su valjda tumulusi ili američki moundovi, ako se radi o "pogrebnim humkama"...

JEs primio mail od jučer?

Evo tek san sad vidio. Što s etiče gramatičkih pogrešaka, vidit ću...
ALi što se tiče odjeljaka, i ostalog, pa sve san napravio kako si onda reka, ne vidin u čemu je problem?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/07/2008 : 14:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim ja da nisi pročitao moj prijašnji mail u kojem sam se potrudio objašnjavati...

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 31/07/2008 : 15:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim ja da nisi pročitao moj prijašnji mail u kojem sam se potrudio objašnjavati...

Ma jesam, i sve san napravio kako si tražio. prikaz-izgled ispisa, i poravnanje...
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 01/08/2008 : 02:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Oui... već ti je i vrijeme da ga riješiš.

Evo ga, riješen! Poslane tri recenzije na tvoju adresu!

1) Mister No Maxi #1 ''Bilo jednom u New Yorku''

2) Tex Gigant #16 ''I predatori del deserto''

3) Nathan Never #21 ''Izgubljeni svijet'' (*) (uzeo Dikej)

4) Nathan Never #29 ''Kitov pjev'' (*)

5) Nathan Never #34 ''Strava nad nama'' (*)

6) Nick Raider #100 ''Spettri dal passato''

7) Dylan Dog #246 ''La locanda alla fine del mondo''

8) Zagor #29 ''Svratište obješenih''

+

9) Zekanove hvalevrijedne pustolovine #2 ''Blacktown''

Koliko sam dobar u duši, ubacio sam još jednu bonus recku kao naknadu za kašnjenje.

Edited by - flamboyant soul on 01/08/2008 02:21:37
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/08/2008 : 16:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma jesam, i sve san napravio kako si tražio. prikaz-izgled ispisa, i poravnanje...

Sorry, znam da nisu svi recenzenti na istoj razini, no ti ćeš se opet bolje potruditi. Dok se ne riješiš loših navika. Neću to pročitavati sto puta i ispravljati ti banalne greške tipa razmaci između točke/zareza/zagrade i riječi. Isto tako, justify molit ću lijepo... Uspori malo i pošalji mi pošteno sređenu recenziju, ne 10 nesređenih.

Edited by - DeeCay on 01/08/2008 16:10:06
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 04/08/2008 : 13:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Sorry, znam da nisu svi recenzenti na istoj razini, no ti ćeš se opet bolje potruditi. Dok se ne riješiš loših navika. Neću to pročitavati sto puta i ispravljati ti banalne greške tipa razmaci između točke/zareza/zagrade i riječi. Isto tako, justify molit ću lijepo... Uspori malo i pošalji mi pošteno sređenu recenziju, ne 10 nesređenih.

AJ pogledaj recenziju za Eldoarado koju san ti posljednju posla. Sad bi tribal obiti sve u redu . Ja cil ovrime stavlja poravnjanje ulijevo. Tu je bila greška. To san ispravio.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 06/08/2008 : 16:32:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
NN Kitova pjev
Dodano: 5.8.2008 14:56:00 NN SD 29
3 komentara 65% flamboyant soul
> Stavio si krive ocjene - 6,8,5,8 (65%), moje ocjene iz recenzije su - 7,8,6,8, neznam kako si to promašio? Također, nije ''KitovA pjev'' nego ''Kitov pjev''.

ZEK Blacktown
Dodano: 5.8.2008 14:51:00 ZEK MC 3
1 komentara 86% flamboyant soul
> Nekoliko manjih kikseva ali sve u svemu OK.

MN Bilo jednom u New Yorku
Dodano: 5.8.2008 14:44:00 MN MX 1
7 komentara 91% flamboyant soul
> Stavio si krive ocjene - 8,10,9,10 (91%), moje ocjene iz recenzije su - 9,10,9,10, pa bi i to trebalo promijeniti.

Hvala unaprijed.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/08/2008 : 16:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Težak produženi vikend... Sorry! Samo me nemoj tuć!
U biti, vikendima baš i nemam vremena, ali se trudim!

Ovo Kitova pjev je umjetnički naziv!

Ajd da najavim da ne bi bilo kamenja po uredniku...

1 ponchova (ostale su u obradi, tako da ne mislite da Poncho spava. On je nešto ko Chuck Norris, on ne spava, on čeka!) i 3 od BlještavogDjona.

1. MN Eldorado
Dodano: 5.8.2008 15:04:00 MN LMS 662/663
2 komentara 79% Poncho

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MN&StoryID=778

2. NN Kitov pjev
Dodano: 5.8.2008 14:56:00 NN SD 29
3 komentara 71% flamboyant soul

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=NN&StoryID=777

3. ZEK Blacktown
Dodano: 5.8.2008 14:51:00 ZEK MC 3
2 komentara 86% flamboyant soul

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZEK&StoryID=776

4. MN Bilo jednom u New Yorku
Dodano: 5.8.2008 14:44:00 MN MX 1
7 komentara 94% flamboyant soul

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MN&StoryID=775

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 06/08/2008 : 17:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Ma ne, kužim ja da je pilana kad te ekipa stalno obasipa recenzijama a ti nemaš ni vremena ni volje za stavljat ih gore (pogotovo po ovim vrućinama). Još ajde nekako kad su gotove, ali šta kad ti na primjer Pončo pošalje ili neki početnik pa mu treba ispravljati i slati nazad, pa tako u nedogled, svakome bi dopizdilo. Zato sam i rek'o, treba ti neki pomoćnik (ili još bolje - dva). Vjerujem da bi onda sve teklo glatko, bez problema.

Edited by - flamboyant soul on 06/08/2008 17:33:50
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 06/08/2008 : 18:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma ne, kužim ja da je pilana kad te ekipa stalno obasipa recenzijama a ti nemaš ni vremena ni volje za stavljat ih gore (pogotovo po ovim vrućinama). Još ajde nekako kad su gotove, ali šta kad ti na primjer Pončo pošalje ili neki početnik pa mu treba ispravljati i slati nazad, pa tako u nedogled, svakome bi dopizdilo. Zato sam i rek'o, treba ti neki pomoćnik (ili još bolje - dva). Vjerujem da bi onda sve teklo glatko, bez problema.

Šta bi Deecay kad ga ja ne bi pila, bilo bi m udosadno.

Ja ne mirujem, osim već najavljenih
Mr No el Dorado
ZG Sotonski Mortimer
ZG Pljačkaši đavolje doline
TX Legenda o bijelom bizonu tu su i :
ZG Žrtva Kee-noah
Tx Dolina vukova ili Kainova loza(ovo je upečatljivije, ali nema nikakve veze s radnjom)
Mark Šifra "Crni zrak"
ZG U šakama robijaša
ZG Vatrena ptica
A sad radin na ZG Pleme drvenih lica. Tako da ima toga.
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 06/08/2008 : 21:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message  Reply with Quote
Tek sada citah ove postove i ako ti treba i dalje informacija Fajnsli Komon je Finchley Common, veoma zivopisan kraj, a cuveni razbojnici su se zvali ako se dobro secam Highwaymen u literaturi. Ima par knjiga na tu temu(na eng) ali mislim da ces u wikipediji naci sigurno nesto.
Mogile ti jesu tumuli, tumulusi, gromile ili gomile, tj.kod Rusa Kurgani...nadgrobna humka, katkada kenotaf, cesto sa vise pokojnika...itd...i o tome ti je pun internet ili uzmi neku knjigu kao npr Arheoloski leksikon

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4373 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 07/08/2008 : 09:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
zagor hagotova moc...to bi trebalo recenzirati,ako neko ima volje i vremena...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/08/2008 : 11:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karven

Tek sada citah ove postove i ako ti treba i dalje informacija Fajnsli Komon je Finchley Common, veoma zivopisan kraj, a cuveni razbojnici su se zvali ako se dobro secam Highwaymen u literaturi. Ima par knjiga na tu temu(na eng) ali mislim da ces u wikipediji naci sigurno nesto.
Mogile ti jesu tumuli, tumulusi, gromile ili gomile, tj.kod Rusa Kurgani...nadgrobna humka, katkada kenotaf, cesto sa vise pokojnika...itd...i o tome ti je pun internet ili uzmi neku knjigu kao npr Arheoloski leksikon

Hvala, puno si mi pomogao.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/08/2008 : 13:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Čisto da obavijestim. Rezerviran Tex "Močvare louisiane"
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000