ako se dushman napokon smilovao te proshetao na prijatnih 40 celzijusa u `ladovini do striparnica DarkWood i Alan Ford u njima bi od sutra sabajle trebali pronatji novi(4.!) broj Neustrashive Zorke, ovaj put prigodno tematski komplet posvetjen letnjim vragolijama!
dame i gospodo! sa izrazitim zadovoljstvom predstavljam teta Zorku - Bikini specijalku!
neshto manje strana negoli uobichajeno(testiramo granicu chitalachke izdrzljivosti:)) ali i proporcijalno jeftinije negoli uobichajeno. preporuchena cena za striparnice 100 kinti a dal tje je se one drzati mozete proveriti vrlo brzo:)
eve i par strana privjua za neodluchne:
hvala na paznji!
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
u jeeee, brrr, siznucu :) (ko od srba pogodi odakle mi ovo, svaka mu cast!)
a taman mi je stigao zzcp paketic, kad sad eto ti je Zorka :D srecom u septembru sam u bg- pa cu pazariti sve sto mi fali. a ako nista drugo, evo ga oktobar, a tad stizu Animal Collective pa se vidimo tad ;)
Čisto da potvrdim da je juče ostavljen paketić u Darkwoodu, i jedan manji kod Duha koji hoda. On je obećao da će ga danas odneti do Alana Forda, mada mislim da je ok izraziti određenu dozu sumnje u to, pošto sam ga video noćas u raznim fazama pijanstva na Beer Festu.
Originally posted by Barker a ako nista drugo, evo ga oktobar, a tad stizu Animal Collective pa se vidimo tad ;)
I tebi se svidjaju Animal Collective? Frend mi ih je preporucio, uskoro dolaze u Zagreb, to bi se kao trebalo poslusat...
Obavezno ih pogledaj, malo (vise) su friknuti, ali kad se naviknes to postaje ljubav na duge staze :) Za pocetak preslusaj Sung Tongs album, najprijemciviji i moj omiljeni AC album. Ako ti se to ne dopadne, onda bolje i da neides na koncert ;)
Khm... nazad na temu, Aca je uprkos mamurluku juče odneo primerke u Alan Ford, tako da cenjeni kupci (valjda izdavač ceni svoje kupce, je li?) mogu iskoristiti ovaj oblačni i nadasve prijatni dan da trknu po svoju Bikini specijalku.
Originally posted by Barker a ako nista drugo, evo ga oktobar, a tad stizu Animal Collective pa se vidimo tad ;)
I tebi se svidjaju Animal Collective? Frend mi ih je preporucio, uskoro dolaze u Zagreb, to bi se kao trebalo poslusat...
Obavezno ih pogledaj, malo (vise) su friknuti, ali kad se naviknes to postaje ljubav na duge staze :) Za pocetak preslusaj Sung Tongs album, najprijemciviji i moj omiljeni AC album. Ako ti se to ne dopadne, onda bolje i da neides na koncert ;)
nazalost, chika starks u pravu. ako se neko providjenje ne desi, u Libellusu tek u drugoj polovini septembra(uz tadashnju supertaze turu lavirintarija:))
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
nazalost, chika starks u pravu. ako se neko providjenje ne desi, u Libellusu tek u drugoj polovini septembra(uz tadashnju supertaze turu lavirintarija:))
a oce li jedan "paketic" dopreti do vrsca.... ne znam kakvi ste s filmovima - bjese jedan o cesti dugoj godinu dana - e pa ovaj samo sto ne putuje dve godine....i umalo mi se ne vrati!!!!blackydeky ucini nesto please
U jucerasnjem paketu u darkvudu ulete i Zorka #2, 3 i 4. Citanje sledi ovih dana. Uzput, pozdravih Djoleta preko telefona dok je razgovarao sa Slobom, jedino ne razaznah dobro kad ce karma #3 :) Pa onda, kad ce karma #3?
Kad se u meni nakupi dovoljno humora da zavrsim prevod. :(
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ma jok, tipični prevod jedne Zorke ima oko 9 strana sa tri gega po strani, a tipičan prevod Karme oko 37 strana texta, sa tri gega po kaišu, 4 kaiša po strani. Plus, u Zorki više divljam sa prevodom. ;)
No, pošto smo sa Zorkom, ako se ne varam, sustigli Amere, možda malko usporimo ritam.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ma jok, tipični prevod jedne Zorke ima oko 9 strana sa tri gega po strani, a tipičan prevod Karme oko 37 strana texta, sa tri gega po kaišu, 4 kaiša po strani. Plus, u Zorki više divljam sa prevodom. ;)
No, pošto smo sa Zorkom, ako se ne varam, sustigli Amere, možda malko usporimo ritam.