forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 IZBACITE OVOG MEDVJEDA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 04/09/2008 : 20:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31402

Edited by - c64 on 06/09/2008 09:43:57

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/09/2008 : 20:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
Zašto me zoveš idiotom?
Il te ko tjera da gledaš topic? I koi kurac pišeš onda po njemu?
Ne shvaćaš zebanciju?

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.

Edited by - Raga on 04/09/2008 20:38:41
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 04/09/2008 : 20:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
svaka tebi čast raga što si sa nama htio da podijeliš svoje seksualne fantazije i maštarije, ali ipak mislim da si malo pretjerao, u smislu da je onakav topic prilično neukusan za onaj podforum, a možda i za ostale... jebiga, neku granicu treba imati... bez uvrede :)...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/09/2008 : 20:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

svaka tebi čast raga što si sa nama htio da podijeliš svoje seksualne fantazije i maštarije, ali ipak mislim da si malo pretjerao, u smislu da je onakav topic prilično neukusan za onaj podforum, a možda i za ostale... jebiga, neku granicu treba imati... bez uvrede :)...

Fala majstore, jesam malo i pretjerao, al to je bila zajebancija, nadam se da sam bar neke nasmijao... :)

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47145 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/09/2008 : 20:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
mene si baš nasmija

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 04/09/2008 : 20:56:10  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raga

Zašto me zoveš idiotom?
Ne shvaćaš zebanciju?

Ovdje ima puno maloljetne djece!!! Zar ti to nije dovoljno jasno!
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/09/2008 : 21:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c64

quote:

Zašto me zoveš idiotom?
Ne shvaćaš zebanciju?

Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu!
A djeca bolje da drkaju nego da se drogiraju.

Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 04/09/2008 : 21:02:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message  Reply with Quote
Jao, što se o mastrubaciji ne smije pričati maloljetnicima?
Oni to ne rade???
Meni se čini da sam ja to najviše radio baš tada. Kasnije sam se lakše snalazio za...

Ja sam uvijek za duhovitost, bila ona (nekome) ukusna ili neukusna, važno da je dobra.
Pustite čovjeka na miru!!

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 04/09/2008 : 21:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by c64

quote:

Zašto me zoveš idiotom?
Ne shvaćaš zebanciju?

Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu!

OMG
Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis...
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/09/2008 : 21:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/09/2008 : 21:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by c64

quote:

quote:
Originally posted by c64

quote:

Zašto me zoveš idiotom?
Ne shvaćaš zebanciju?

OMG
Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis...

Topic je kontroverzan, al bar ne potiče na mržnju, ubojstvo,...
Masturbacija je ono što svaki normalan čovjek radi, a na ovom forumu nema TOLKO mlade djece, ne čita se tu Miki maus, jer na internetu ima puno gorih gorih stvari od ovog. Do roditelja je da paze na svoju djecu šta rade!
Što se tiče droga, izdaleka se vidi da je moj potpis zajebancija, a tvoj potiče na nasilje, onaj lik sa uzijem (ako ćemo cjepidlačit).
Ja sam priznao da sam pretjerao s topicem. Ako Globo smatra da je topic pretjeran nek ga obriše il nek me izbaci! Tu stoji već cijeli dan i noć!
I imaš li ti kulture, niti si me ikad vidio nit me znaš, a nazvo si me idiotom. Zašto djecu učiš da se služe takvima izrazima?

Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 04/09/2008 : 21:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
A EVO, NEKA MI SVI KAŽU, JEL MOJ TOPIC PUNO GORI OD "VOLIM DOBRE SISE" U PODFORUM "SPORT" GDJE SE PRIKAZUJU GOLE ŽENE, A PONEGDJE SE VIDI I ŽENSKI SPOLNI ORGAN??! MA DAAJ!

Go to Top of Page

MaTex
Average Member

Croatia
567 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 05/09/2008 : 00:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send MaTex a Private Message  Reply with Quote
Puno bolje zvuči 'volim dobre sise',tko zaviri tamo lako se(ga)'prešalta' u tvoj topik.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 05/09/2008 : 01:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
komodorac, preterujes u panici.
bacho je totalno u pravu, ko drka najvise ako ne bas oni
( naravno, ne iskljucujem ni starije, nekad ruka zavrsi posao koji niko drugi ne moze ;) :) )
a i duhovit je raga, mora se priznati
plus, baciti drkicu, ovo zvuci tako simpaticno da to nije normalno :D
tako da, peace brothers!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/09/2008 : 07:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Bolje dobro drkanje nego loš seks:)))
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 05/09/2008 : 07:38:22  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Bolje los sex nego dobar dan na poslu.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 05/09/2008 : 07:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

quote:

Da, a izgleda da ti i ja jedini delamo od zore od cijelog ovog našeg veselog društvanca (ili jedini imamo vremena pisat gluposti dok smo na poslu)
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 05/09/2008 : 08:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by alen

quote:

Da, a izgleda da ti i ja jedini delamo od zore od cijelog ovog našeg veselog društvanca (ili jedini imamo vremena pisat gluposti dok smo na poslu)

Hehe... to je samo dok shef ne dodje i zatrpa me... srecom to pocinje oko 9.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 05/09/2008 : 10:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
quote:

A EVO, NEKA MI SVI KAŽU, JEL MOJ TOPIC PUNO GORI OD "VOLIM DOBRE SISE" U PODFORUM "SPORT" GDJE SE PRIKAZUJU GOLE ŽENE, A PONEGDJE SE VIDI I ŽENSKI SPOLNI ORGAN??! MA DAAJ!

ne diraj mi se u topic

a ako oni od 14 nemaju prosjek barem 1 dnevno
ništa od njizi

kad ce mirko i Slavko od prvog broja
Go to Top of Page

Death
Senior Member

Croatia
1208 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 05/09/2008 : 11:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Death a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nikad nisam shvatio zašto je taj topic stavljen u podforum "Sport".
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 05/09/2008 : 12:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by c64

quote:

quote:
Originally posted by c64

quote:

Zašto me zoveš idiotom?
Ne shvaćaš zebanciju?

OMG

Topic je kontroverzan, al bar ne potiče na mržnju, ubojstvo,...
Masturbacija je ono što svaki normalan čovjek radi, a na ovom forumu nema TOLKO mlade djece, ne čita se tu Miki maus, jer na internetu ima puno gorih gorih stvari od ovog. Do roditelja je da paze na svoju djecu šta rade!
Što se tiče droga, izdaleka se vidi da je moj potpis zajebancija, a tvoj potiče na nasilje, onaj lik sa uzijem (ako ćemo cjepidlačit).
Ja sam priznao da sam pretjerao s topicem. Ako Globo smatra da je topic pretjeran nek ga obriše il nek me izbaci! Tu stoji već cijeli dan i noć!
I imaš li ti kulture, niti si me ikad vidio nit me znaš, a nazvo si me idiotom. Zašto djecu učiš da se služe takvima izrazima?

Ajde,ajde nek ti bude. Izinjavam ti se što sam te nazvao IDIJOTOM. To nisi ali si barem po mom mišljenju pretjerao sa drkicom
Skuliraj se malo. Izvedi curu na cugu i dalje znaš šta sljedi
Riješeno, ok?
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/09/2008 : 13:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
predlazem da napravimo petogodisnji plan kako dovesti forum na zavidan nivo.

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 05/09/2008 : 14:14:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

[Moze, al prvo otvori topic o tome, da vidimo jel debilan.

a ne! ja sam svoje napravio. stavio sam na raspolaganje vrhunsku ideju, nesto novo.
na drugima je da razrade...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/09/2008 : 16:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
u moru idiotskih topica,ovaj je još donekle smiješan,iako ne opravdavam...sve vaše sex fantazije i halucinacije stavljajte u svaštaru...U JEDAN TOPIC KOJI VEĆ POSTOJI!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

c64
Senior Member

Cuba
1694 Posts

Member since 15/03/2006

Posted - 05/09/2008 : 19:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send c64 a Private Message  Reply with Quote
Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE"
Si sad sretan
Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu...
Go to Top of Page

Patak15
New Member

South Sandwich Islands
220 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 05/09/2008 : 21:20:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Patak15's Homepage  Send Patak15 a Private Message  Reply with Quote
Vidim da je topic premješten u svaštaru...
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000