Author |
Topic |
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Member since 15/03/2006 |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 04/09/2008 : 20:37:02
|
Zašto me zoveš idiotom? Il te ko tjera da gledaš topic? I koi kurac pišeš onda po njemu? Ne shvaćaš zebanciju? |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
Edited by - Raga on 04/09/2008 20:38:41 |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7808 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 04/09/2008 : 20:40:28
|
svaka tebi čast raga što si sa nama htio da podijeliš svoje seksualne fantazije i maštarije, ali ipak mislim da si malo pretjerao, u smislu da je onakav topic prilično neukusan za onaj podforum, a možda i za ostale... jebiga, neku granicu treba imati... bez uvrede :)... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 04/09/2008 : 20:43:01
|
quote: Originally posted by I like girlz
svaka tebi čast raga što si sa nama htio da podijeliš svoje seksualne fantazije i maštarije, ali ipak mislim da si malo pretjerao, u smislu da je onakav topic prilično neukusan za onaj podforum, a možda i za ostale... jebiga, neku granicu treba imati... bez uvrede :)...
Fala majstore, jesam malo i pretjerao, al to je bila zajebancija, nadam se da sam bar neke nasmijao... :) |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47145 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/09/2008 : 20:44:46
|
mene si baš nasmija |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 04/09/2008 : 20:56:10
|
quote: Originally posted by Raga
Zašto me zoveš idiotom? Il te ko tjera da gledaš topic? I koi kurac pišeš onda po njemu? Ne shvaćaš zebanciju?
Ovdje ima puno maloljetne djece!!! Zar ti to nije dovoljno jasno! |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 04/09/2008 : 21:00:27
|
quote: Originally posted by c64
Zašto me zoveš idiotom? Il te ko tjera da gledaš topic? I koi kurac pišeš onda po njemu? Ne shvaćaš zebanciju?
Ovdje ima puno maloljetne djece!!! Zar ti to nije dovoljno jasno!
Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu! A djeca bolje da drkaju nego da se drogiraju. |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 04/09/2008 : 21:02:42
|
Jao, što se o mastrubaciji ne smije pričati maloljetnicima? Oni to ne rade??? Meni se čini da sam ja to najviše radio baš tada. Kasnije sam se lakše snalazio za...
Ja sam uvijek za duhovitost, bila ona (nekome) ukusna ili neukusna, važno da je dobra. Pustite čovjeka na miru!! |
I´m too old for this shit. |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 04/09/2008 : 21:10:51
|
Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu! A djeca bolje da drkaju nego da se drogiraju.
OMG Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis... |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 04/09/2008 : 21:36:49
|
Ne seri! TO nisu tvoja posla, nego moderatorova! U redu za abuse i ovo što tražiš da mese izbaci, to je tvoje pravo, ali s ovim "Idiote" si prešo granicu! A djeca bolje da drkaju nego da se drogiraju.
OMG Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis...
Topic je kontroverzan, al bar ne potiče na mržnju, ubojstvo,... Masturbacija je ono što svaki normalan čovjek radi, a na ovom forumu nema TOLKO mlade djece, ne čita se tu Miki maus, jer na internetu ima puno gorih gorih stvari od ovog. Do roditelja je da paze na svoju djecu šta rade! Što se tiče droga, izdaleka se vidi da je moj potpis zajebancija, a tvoj potiče na nasilje, onaj lik sa uzijem (ako ćemo cjepidlačit). Ja sam priznao da sam pretjerao s topicem. Ako Globo smatra da je topic pretjeran nek ga obriše il nek me izbaci! Tu stoji već cijeli dan i noć! I imaš li ti kulture, niti si me ikad vidio nit me znaš, a nazvo si me idiotom. Zašto djecu učiš da se služe takvima izrazima? |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Posted - 04/09/2008 : 21:54:03
|
A EVO, NEKA MI SVI KAŽU, JEL MOJ TOPIC PUNO GORI OD "VOLIM DOBRE SISE" U PODFORUM "SPORT" GDJE SE PRIKAZUJU GOLE ŽENE, A PONEGDJE SE VIDI I ŽENSKI SPOLNI ORGAN??! MA DAAJ! |
|
|
MaTex
Average Member
Croatia
567 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 05/09/2008 : 01:35:08
|
komodorac, preterujes u panici. bacho je totalno u pravu, ko drka najvise ako ne bas oni ( naravno, ne iskljucujem ni starije, nekad ruka zavrsi posao koji niko drugi ne moze ;) :) ) a i duhovit je raga, mora se priznati plus, baciti drkicu, ovo zvuci tako simpaticno da to nije normalno :D tako da, peace brothers! |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 05/09/2008 : 07:38:22
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Bolje dobro drkanje nego loš seks:)))
Bolje los sex nego dobar dan na poslu. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 05/09/2008 : 07:59:57
|
quote: Originally posted by alen
Bolje los sex nego dobar dan na poslu.
Da, a izgleda da ti i ja jedini delamo od zore od cijelog ovog našeg veselog društvanca (ili jedini imamo vremena pisat gluposti dok smo na poslu) |
|
|
alen
Advanced Member
Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
Posted - 05/09/2008 : 08:05:39
|
quote: Originally posted by alen
Bolje los sex nego dobar dan na poslu.
Da, a izgleda da ti i ja jedini delamo od zore od cijelog ovog našeg veselog društvanca (ili jedini imamo vremena pisat gluposti dok smo na poslu)
Hehe... to je samo dok shef ne dodje i zatrpa me... srecom to pocinje oko 9. |
itsyourworldyoucanchangeit |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 05/09/2008 : 10:13:27
|
A EVO, NEKA MI SVI KAŽU, JEL MOJ TOPIC PUNO GORI OD "VOLIM DOBRE SISE" U PODFORUM "SPORT" GDJE SE PRIKAZUJU GOLE ŽENE, A PONEGDJE SE VIDI I ŽENSKI SPOLNI ORGAN??! MA DAAJ!
ne diraj mi se u topic
a ako oni od 14 nemaju prosjek barem 1 dnevno ništa od njizi |
kad ce mirko i Slavko od prvog broja |
|
|
Death
Senior Member
Croatia
1208 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 05/09/2008 : 11:17:38
|
A EVO, NEKA MI SVI KAŽU, JEL MOJ TOPIC PUNO GORI OD "VOLIM DOBRE SISE" U PODFORUM "SPORT" GDJE SE PRIKAZUJU GOLE ŽENE, A PONEGDJE SE VIDI I ŽENSKI SPOLNI ORGAN??! MA DAAJ!
Nikad nisam shvatio zašto je taj topic stavljen u podforum "Sport". |
|
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 05/09/2008 : 12:42:28
|
OMG Pa ti zbilja lud, pa neka djeca na ovom forumu niti ne znaju što znaci pojam koji si ti naveo. Zar je zbilja potrebno da iz foruma o STRIPOVIMA nauce takve rijeci... Što se tice droga pogledaj si potpis...
Topic je kontroverzan, al bar ne potiče na mržnju, ubojstvo,... Masturbacija je ono što svaki normalan čovjek radi, a na ovom forumu nema TOLKO mlade djece, ne čita se tu Miki maus, jer na internetu ima puno gorih gorih stvari od ovog. Do roditelja je da paze na svoju djecu šta rade! Što se tiče droga, izdaleka se vidi da je moj potpis zajebancija, a tvoj potiče na nasilje, onaj lik sa uzijem (ako ćemo cjepidlačit). Ja sam priznao da sam pretjerao s topicem. Ako Globo smatra da je topic pretjeran nek ga obriše il nek me izbaci! Tu stoji već cijeli dan i noć! I imaš li ti kulture, niti si me ikad vidio nit me znaš, a nazvo si me idiotom. Zašto djecu učiš da se služe takvima izrazima?
Ajde,ajde nek ti bude. Izinjavam ti se što sam te nazvao IDIJOTOM. To nisi ali si barem po mom mišljenju pretjerao sa drkicom Skuliraj se malo. Izvedi curu na cugu i dalje znaš šta sljedi Riješeno, ok? |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
c64
Senior Member
Cuba
1694 Posts
Posted - 05/09/2008 : 19:35:34
|
Evo izbrisao sam i svoj replay "GLOBINJO ABUSE" Si sad sretan Ali i dalje smatram zapravo držim do toga da je to zbilja nepotrebno na forumu... |
|
|
Patak15
New Member
South Sandwich Islands
220 Posts
Member since 12/07/2007 |
|
Topic |
|