Poll Question:
Svi su izašli kod nas... pa da vidimo. Najbolji Zagor jubilarac po vama i zašto? Molim da osim glasanja napišite koji, u slučaju miniranja poola. Napišite koji vam je i najlošiji, po običaju...
Lakunoć!
Choices:
Moj prijatelj Jim Gitara
Prokleto blago
Utrka sa 7 strelica
Dugin most
Indijanska magija
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Glasao sam za "Dugin most" ali sam pogresno kliknuo, on mi je od gorih i to najvise zbog Konskijevih koji mi u potpunosti kvare ceo Dozivljaj sa odlaskom na onaj svet. Ideja prelaska preko mosta i susreta sa onim svetom mogla je biti uradjena uz mnogo bolji uvod i drugaciji tok dogadjaja. "Indijanska magija" mi je u tom pogledu (ezotericnom) mnogo bolja. Inace, moj favorit medju kolorcima uvek je bio "Dzimi gotara" a dobar mi je i "Indijinski cirkus" (on nije jubilarac, ali je kolorac jer je izasao povodom 10 godina Zagora)
-Dugin most jer je dobra i vazna prica,jednostavno dobar strip. -Utrka sa 7 strelica je isto super uradjen strip,mozda cak sa najboljom pricom.Fantasticno kako je cijela prica spakirana na 96 strana. -Indijanska magija je dobar strip,medjutim upravo suprotno od Utrke sa 7 strelica,ovdje je 96 stranica bilo premalo.Kraj je morao da se stisne sto na kraju i nije bas nesto izgledalo.S jedne strane drago mi sto je upravo jedan od mojih najomiljenijih zlikovaca Devil Mask dobio ulogu u najvaznijem jubilarcu, s druge strane uloga mu je bila prekratka. -Prokleto blago najpoznatiji na nasim prostorima jer je dugo vremena bio kod nas jedini Zagor u boji.Strip,prica su prosjecni. -Jimmy Gitara po meni njalosiji od svih jubalaraca.Strip nista posebno,jedina razlika od stripova u to vrijeme je da je bio u boji.Po kvaliteti cak losiji od prica iz tog vremena.
Dugin most: Jedan od najboljih Zagora uopče. Prokleto blago: Jedna dosta dobra priča. Moj prijatelj Jim Gitara: Solidan ali ništa posebno. Utrka sa 7 strelica: Solidan ali ništa posebno. Indijanska magija: Jedna jako loša priča, gdje se više gledalo na to, da se ubaci što više likova nego na kvalitet.