Author |
Topic |
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/09/2008 : 23:09:06
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
vredi 30 dolorelosa(60 za dve kopije:) ali da nisam veshto uvalio Djoletu moj primerak oridjidji izdanja znajutji da tje ga bugarin "uskoro" raditi
Ima jedno 4 godine kako sam ti to kupio, nisam baš siguran da je Markos to još tada imao u planu... nemo' se vadiš. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/09/2008 : 01:10:18
|
Inače, kad smo kod Robinsona... Too cool to be forgotten? Još malo pa savršeno.
Doduše, pušačima će se više dopasti nego ostalima, no ipak. |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 21/09/2008 : 02:31:41
|
quote: Originally posted by Djole
Inače, kad smo kod Robinsona... Too cool to be forgotten? Još malo pa savršeno.
Doduše, pušačima će se više dopasti nego ostalima, no ipak.
shta, skenirali vetj? de? |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:32:26
|
quote: Originally posted by Djole
vredi 30 dolorelosa(60 za dve kopije:) ali da nisam veshto uvalio Djoletu moj primerak oridjidji izdanja znajutji da tje ga bugarin "uskoro" raditi
Ima jedno 4 godine kako sam ti to kupio, nisam baš siguran da je Markos to još tada imao u planu... nemo' se vadiš.
a jebemliga, onda me moj inSekT nije prevario:)pPp |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:36:31
|
shta, skenirali vetj?
Jok brale, samo papir.
Tebi se neće dopasti.
Odnosno, dopašće ti se prvih 80 strana. Posle je previše emotivno/patetično za jedno machomena tvog ranga. ;) |
Edited by - Djole on 21/09/2008 02:37:25 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:38:40
|
chek, jel si to tto mene upravo nazvao "brale"?!!! weird...
no, bek tu d sabdzekt - TI si ovo kupio PRE mene?!!! SINE, vidi se da sam dekintiran u zadnje vreme:((( |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:40:07
|
Bah, to ti vraćam za ono"bato" od pre neki dan. ;)
I da, potrefile se zvezde, pa sam kupio pre tebe. Desi se.
Can you take it like a man? ;))) |
Edited by - Djole on 21/09/2008 02:40:41 |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:40:17
|
quote: Originally posted by Djole Odnosno, dopašće ti se prvih 80 strana. Posle je previše emotivno/patetično za jedno machomena tvog ranga. ;)
nishta shto josh jedna tura Full Streams Aheada netje izlechiti:)) pozajmljujesh na chitanje kolko za vikend sledetji! |
|
|
Djole
stripovi.com suradnik
Serbia
11876 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:41:10
|
Jašta. Za pred spavanje, kratačko je. |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 02:42:14
|
a dobro - dok ja to skeniram (i tada prochitam) trebatje mi dan, dan i po:)) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29431 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 21/09/2008 : 10:17:18
|
a dobro - dok ja to skeniram (i tada prochitam) trebatje mi dan, dan i po:))
;))) Inace, i meni se svidio Too cool to be forgotten, ali mi je <reklama>BOP bolji</reklama> |
Trouble will find me |
|
|
jgoran5
Senior Member
Croatia
1926 Posts
Member since 07/07/2002 |
Posted - 21/09/2008 : 11:39:34
|
quote: Originally posted by DusMan
A šta je to neverovatno u Powers? Ja sam se na Mice Templar baš bio naložio... a onda je izašla prva sveska, pa sam se o'ladio i kasnije potpuno zaboravio na njega.
meni isto nista nevjerojatno nema u powersima..u 10 svezaka razvuce ono sto bi neki drugi scenarista stavio u četiri.razvučeno i pomalo dosadno..kako dekara i djole kažu : smorilo me i to nakon jedno 15 brojeva. |
------------- carpe diem... -------------
|
|
|
beli luk
Average Member
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 21/09/2008 : 12:07:36
|
Vec sam napisao-probaj da izvuces prvi volume, nije ni meni bio ne znam kako genijalan. Ali u drugom krece mnogo mnogo bolje. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 15:25:36
|
quote: Originally posted by Markos Inace, i meni se svidio Too cool to be forgotten, ali mi je <reklama>BOP bolji</reklama>
jedva chekam da se pojavi to fibrino INTEGRAL izdanje. nisam siguran, ali mislim da tje to biti prvi put medju jednim koricama KOMPLETNA BoP saga - sa sve kratezima iz sveshchica i small press minija(sakupljeno(uz jednu oridjidji prichicu)u More BoP knjizici) +, specijalitet - onaj Antartic Pressov KOLORNI specijal! taman da se sve to lepo zaokruzi na 700 strana i uchini BoP najobimnijim stripom izdatim na ovim prostorima.
|
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 15:33:40
|
quote: Originally posted by beli luk
Vec sam napisao-probaj da izvuces prvi volume, nije ni meni bio ne znam kako genijalan. Ali u drugom krece mnogo mnogo bolje.
ajd, nije meni uputjeno ali svejedno - prochitao i ceo prvi volumen i dobro parche dvojke i dok me je V1 donekle i vozio(i to uglavnom u drugom delu - izvikani who killed retro girl mi je katastrofalno smoran arc bio) u dvojci sam totalno izgubio interesovanje. da ga je na kraju V1 Bendis zavrshio i otishao da pishe ovonedeljnu inkaranaciju Avengersa - bilo bi mi josh i oke, a sva fama oko nove retro girl, deene(jel se tako beshe zove partnerka?) i njenog dobijanja motji/ubijanja mi je bila nadasve neinteresantna i ubila bilo kakvu zelju da se ovome vratim. Bolje chitajte ManHuntera/ku. Andreyko je za Bendisa majka.
|
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29431 Posts
Posted - 21/09/2008 : 15:52:56
|
quote: Originally posted by Markos Inace, i meni se svidio Too cool to be forgotten, ali mi je <reklama>BOP bolji</reklama>
jedva chekam da se pojavi to fibrino INTEGRAL izdanje. nisam siguran, ali mislim da tje to biti prvi put medju jednim koricama KOMPLETNA BoP saga - sa sve kratezima iz sveshchica i small press minija(sakupljeno(uz jednu oridjidji prichicu)u More BoP knjizici) +, specijalitet - onaj Antartic Pressov KOLORNI specijal! taman da se sve to lepo zaokruzi na 700 strana i uchini BoP najobimnijim stripom izdatim na ovim prostorima.
Tko je rekao da ce biti integral?;) |
Trouble will find me |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 15:58:33
|
pih, onda tju pre pazariti originalno - ne volim kad se stvari izdaju polovichno:)ppP |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 16:00:28
|
quote: Originally posted by DusMan
Čito. Ali ne puno.
na Dushmanskom ovo znachi da je prelistao prvih par brojeva u skenu. juche |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29431 Posts
Posted - 21/09/2008 : 16:35:38
|
pih, onda tju pre pazariti originalno - ne volim kad se stvari izdaju polovichno:)ppP
Khm, khm... Nepobedivi... khm... |
Trouble will find me |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 16:40:00
|
josh uvek ongoing naslov - nije zavrshen i kompletiran strip:)pPPP |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29431 Posts
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 21/09/2008 : 16:59:05
|
eto vidite - nije uopshte teshko Markosa naterati na JOSH vetje izdavachke suicide - par forumskih potova i - voila! - sedamstostranichni BoP sredjen!:))) |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29431 Posts
|
Topic |
|