forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Manga
 BEST animes
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 21/09/2008 : 12:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by Milazzo

quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by weljko94

ne znam sta znaci to c/b ali sigurno je jedna od boljih manga,posto nema nekih cudovista i karakondzula.ovo je po meni dobra horor manga koja ti bukvalno ulazi u misli i useres se!!!!!!!1

C/B znaci crnobijelo.
Pricamo li mi o istoj mangi - ovoj?
http://www.etdieucrealea.com/IMG/gif/Monster_manga02.gif

Koji su autori ove mange?

Samo je jedan autor - Naoki Urasawa

HVALA!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/

Edited by - Milazzo on 21/09/2008 12:51:13
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 21/09/2008 : 12:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
posto je topic prepravljen u best of anime,red je da kazem ime mog favorita:

Naruto Uzumaki

na sajtu www.naruto-episode.net imate skoro sve epizode koje svake subote se uploaduju po josh dve...ako hocete da gledate u fullscreenu kada izaberete epizodu kliknite na ekran i izbacice vam myspace stranicu...zaista fantasticno :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 14/02/2009 15:52:29
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 21/09/2008 : 19:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Nemoj mi Naruta!
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 21/09/2008 : 19:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mali od palube

quote:

kad bi meni iq bio toliko.da imam 14 godina.malac sam!!!

Ja sam mlađi, ja sam mlađi... ja imam 13 a ti 14... nanananananananananaaaaa!!!

Ja sam mlađi, ja sam mlađi... ja imam 11 a ti 13... nanananananananananaaaaa!!!

Meni je sada 14 a tebi 11!!!
Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 21/09/2008 : 23:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Najbolji anime ... Ovisi o žanru .... Ali u klasu najboljih spada Death Note koji je nešto prekrasno i izaziva ovisnost kod gledanja ...
Sličnu stvar mogu reći i za Monster anime koji je vrhunsko djelo pretvorija u još bolju anime verziju
Fist of the North star je klasa animea za sebe ... Vjerojatno je i manga koju nisam imao prilike još čitati
Berserk odličan anime iako nedovršen po meni ono šta i valja u mangi je i predočeno tamo ... ostatak mange je i onako limunada za mene ...
Ima toga još ali za sad toliko
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 23/09/2008 : 14:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

kad bi meni iq bio toliko.da imam 14 godina.malac sam!!!

Ja sam mlađi, ja sam mlađi... ja imam 13 a ti 14... nanananananananananaaaaa!!!

Ja sam mlađi, ja sam mlađi... ja imam 11 a ti 13... nanananananananananaaaaa!!!

Meni je sada 14 a tebi 11!!!

Za mjesec dana meni bude 12! Uh, koliko cu stripova samo na poklon dobiti!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 24/09/2008 : 21:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj mi Naruta!

sto bre??!!kakvo si govno

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 24/09/2008 : 21:54:21  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

Najbolji anime ... Ovisi o žanru .... Ali u klasu najboljih spada Death Note koji je nešto prekrasno i izaziva ovisnost kod gledanja ...
Sličnu stvar mogu reći i za Monster anime koji je vrhunsko djelo pretvorija u još bolju anime verziju
Fist of the North star je klasa animea za sebe ... Vjerojatno je i manga koju nisam imao prilike još čitati
Berserk odličan anime iako nedovršen po meni ono šta i valja u mangi je i predočeno tamo ... ostatak mange je i onako limunada za mene ...
Ima toga još ali za sad toliko

uh death note :D ...ali kao sto vidish sada gledam naruta :D

Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 28/09/2008 : 16:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemoj mi Naruta!

Ali Naruto mi je stvarno... dobro neću izgovoriti.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/10/2008 : 19:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nemoj mi Naruta!

Ali Naruto mi je stvarno... dobro neću izgovoriti.

jao pored naruta sad sam video Full metal alchemista...kako je to zaraznooo!!! Covece to je extra anime

Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 04/02/2009 : 19:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li je neko pomenuo ovaj anime prethodno, ali probajte sa "Saint Seiya".
Prvenstveno ti, Weljko :)

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 04/02/2009 : 20:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Imam namjeru ovo naručiti. Preporuke su odlične, valjda je serija jedna od najboljih.. Jel ko gledao, kakvi su utisci?

Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2554 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 04/02/2009 : 21:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
Odličan je Cowboy Bebop, ogledao sam dva puta cijelu seriju.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

mali od palube
Advanced Member

Mali
3136 Posts

Member since 16/09/2007

Posted - 04/02/2009 : 21:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mali od palube a Private Message  Reply with Quote
Vau! Stvarno izgleda odlučno!
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 04/02/2009 : 23:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Meni je Cowboy Bebop jedna od najboljih TV serija ikad, bilo igranih, animiranih ili dokumentarnih.

Obavezno pogledajte i film "Cowboy Bebop: Knockin' on Heaven's Door", jer funkcionira kao sastavni dio serijala.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 05/02/2009 : 01:10:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Pa lepo na omotu pise "anime legends" :) Odlicna serija.

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/02/2009 : 15:51:58  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Da pitam nekoga,da li neko zna neki odlican anime slican Great teacher onizuki.Odgledao sam anime danas(zavrshio sam ga)i stvarno sam pod utiskom.Voleo bih da ja imam takvog profesora,i dao bih sve na svetu za takvog!!!
Inache sve preporuke za ovaj anime!!!Da li neko zna slicni?

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
ja neznam ali ću probat nać

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Probajte ovo

http://www.youtube.com/watch?v=rFJCvVYsI4M&feature=related

Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
hahahahahahaha pa kaj je ovo tu spoj na crno :D kolko sam razmel gahahahahaha

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
joj sorite zbog ovg posta gore nisam videl da ima nastavke ja sam gledal na page 1

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
pa kaj ti si non stop na tom youtube kaj ti tražiš nekej da bi se tim mogel hvalit

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
pa kaj ti si non stop na tom youtube kaj ti tražiš nekej na youtube da bi se tim mogel hvalit

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

Naruto
Junior Member

Croatia
329 Posts

Member since 09/02/2009

Posted - 14/02/2009 : 16:52:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Naruto a Private Message  Reply with Quote
pa kaj mi je kom-u sam 2 put stavil isti post gore a kliknul sam jemput

Belive it!!!!!!!
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 14/02/2009 : 20:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
Vidim da si mi tog saint seyu pominjao i par postova gore.Pogledacu sigurno ako je to dobar anime,ali jeli cista akcija ili ima malo komedije?
Btw prvo cu da odgledam cowboy Bebop,samurai champloo,to je preporuka svima koji su gledali cowboy bebop ili obrnuto,jer ih napravili isti studio,i onda vampire hunter.
Nego ne znam dal ce mi se svideti ovo,izgleda neshto kao mocni rendzeri :)

Edited by - weljko94 on 14/02/2009 20:07:48
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000