forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 ŠTO SE DESILO S FORUMOM?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DKoor
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 21/09/2008 : 23:31:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 22/09/2008 : 16:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
Zna li se išta kada b aukcije trebale proraditi (mislim na postavljanje aukcija)

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Raga
Senior Member

Croatia
1028 Posts

Member since 03/06/2008

Posted - 22/09/2008 : 19:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Raga a Private Message  Reply with Quote
Ma ne ljutim se ja .
Kad sam napisao Drk, mislim na imena svojih topica (većinom se tako zovu naslovi). A drk stavljam na naslov, tako da ti i slični tebi kojima se ne sviđaju moje (ne)slane šale, lako izbjegnete taj topic (tj. da bezveze ne ulazite).

A zanimljivo da VEĆINOM ljudi mojih god. i približno, ne pljuju po tim topicima. A ti koji si stariji od mene 2 puta i iskusniji, te si prošao taj period i normalno da ti sad to jadno i glupo, moraš iskoristit priliku da mi nešto predbaciš.
Možda sam ovim malo previše pametovo, ali tako ja to gledam. Pozz

Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/09/2008 : 09:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zo

Zna li se išta kada b aukcije trebale proraditi (mislim na postavljanje aukcija)

Konačno riješeno. Sorry svima.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zo
Average Member

Bosnia and Herzegovina
619 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 23/09/2008 : 15:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send zo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by zo

Konačno riješeno. Sorry svima.

To care!!!

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

Dusxan
New Member

Serbia
261 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 28/09/2008 : 21:31:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dusxan a Private Message  Reply with Quote
Meni ne radi search , ne znam da li je do browsera 0pera 9.5x.
Kako drugima?

Jel postoji ovde negde opcija Show replies to my posts..

"Nema i ne može biti pravednog bogatstva." Cehov
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 29/09/2008 : 00:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dusxan

Meni ne radi search , ne znam da li je do browsera 0pera 9.5x.
Kako drugima?

Jel postoji ovde negde opcija Show replies to my posts..

ne radi ni kod mene vec dugo. mozillu koristim.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 29/09/2008 : 00:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
meni nekad radi, nekad ne... isto bude koristio IE7 ili FF... a i forum nekad grozno šteka...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

torb
Starting Member

Croatia
23 Posts

Member since 02/12/2004

Posted - 29/09/2008 : 03:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Send torb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz
... a i forum nekad grozno šteka...

da
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2141 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 30/09/2008 : 15:04:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Kod mene jos nije bilo problema!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26066 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 02/10/2008 : 19:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ja ovakav ekran viđam bar tri puta na dan....

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Edited by - manhunter on 02/10/2008 19:36:50
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 02/10/2008 : 21:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message  Reply with Quote
Da i ja isto
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22378 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 05/10/2008 : 11:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

i ja isto,ali samo u topicu pogodi film.Inace kad tamo pritisnem na zadnju stranu,recimo strana 621,ono me uvijek baci na starnu prije kao npr.620 ili 619,pa onda moram jos jednom dodatno pritisnuti zadnju stranicu,tek onda upali.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 05/10/2008 : 13:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Viđam i ja.
Ito samo na jednome mjestu.Kod topica Bonelli u Srbiji (VČ)...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26066 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/10/2008 : 13:13:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

i ja isto,ali samo u topicu pogodi film.Inace kad tamo pritisnem na zadnju stranu,recimo strana 621,ono me uvijek baci na starnu prije kao npr.620 ili 619,pa onda moram jos jednom dodatno pritisnuti zadnju stranicu,tek onda upali.

Nemoj da otvaraš poslednju stranicu, već klikni odmah na "replay to topic", bez da ga otvaraš. Brzo ti otvara stranicu, tu su ti poslednjih 10 i više postova, a odmah možeš da odgovoriš ako znaš

Edited by - manhunter on 05/10/2008 13:23:04
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47585 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/10/2008 : 15:28:01  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

nekad i više od 3 puta

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/10/2008 : 21:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Gle, search ne radi zato sto je baza foruma prevelika i zato sto nista ne brisem. Da pobrisem sve topice starije od dvije godine, sve bi bilo puno brze i normalnije. Search bi radio kad bi ga ljudi koristili razumnije - dakle, odabrati razdoblje od zadnjih xy dana, a ne sve, odabrati tocno odredjeni podforum, a ne sve forume, odabrati naslov topica, ako znaju da je nesto bilo u naslovu, a ne naslov _I_ tekst poruke, itd itd itd. Ja kad nesto trazim, to i nadjem preko searcha, samo treba malo razmisliti glavom. A Internal server error ... kao da je to nesto toliko strasno. Veliko je opterecenje i posjeta i nekad server zakasljuca. Ono sto je bitno je da su to trenutni glitchevi i da traju par sekundi, dakle no big deal. Server me prilicno kosta vec sada, a da hocu pravi, veliki dedicated server koji bi mogao izdrzati ovoliki load bez problema, morao bi platiti 700-800 Eura mjesecno...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29732 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/10/2008 : 21:32:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sto se tice broja stranica, on je nekad kriv jer broj odgovora koji je zapisan u bazu za svaki topic ne odgovara stvarnom broju replya, iz nekih tehnickih razloga, da u njih ne ulazim. Svako toliko napravim sinkronizaciju, ali ne volim to raditi jer puno traje i opterecuje bazu i server. Ali ne kuzim da nista shvatili da imate opciju "jump to last post", tamo na slici koji je manhunter poslao, ona plava strelica pokraj nicka "strangelove".

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26066 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/10/2008 : 21:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
[br Ali ne kuzim da nista shvatili da imate opciju "jump to last post", tamo na slici koji je manhunter poslao, ona plava strelica pokraj nicka "strangelove".

Kad idem na "jump to.. traje veooooma dugo, i u 95% slučajeva(kod topica sa velikim brojem stranica) mi se posle toga pojavi server error.
Najbolje rešenje po meni je ono koje sam gore opisao.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6334 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/10/2008 : 13:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gle, search ne radi zato sto je baza foruma prevelika i zato sto nista ne brisem. Da pobrisem sve topice starije od dvije godine, sve bi bilo puno brze i normalnije. Search bi radio kad bi ga ljudi koristili razumnije - dakle, odabrati razdoblje od zadnjih xy dana, a ne sve, odabrati tocno odredjeni podforum, a ne sve forume, odabrati naslov topica, ako znaju da je nesto bilo u naslovu, a ne naslov _I_ tekst poruke, itd itd itd. Ja kad nesto trazim, to i nadjem preko searcha, samo treba malo razmisliti glavom.

Točno, nikad nisam imao problema sa searchom... U biti je najvažnija postavka da se pretražuju samo naslovi, ako tako učinite sve ostalo nije ni bitno... Ili ako znaš od kojeg je člana topic, a ne znaš naslov, staviš da traži samo naslove, ukucaš jedno slovo, npr. 'a' i odabereš tog člana... Ako u naslovu ima slovo a, pronaći ćeš topic...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000