Marvel studio je objavio vijest da je ovog ponedjeljka produžio partnerstvo s distributerom Paramount Pictures. Dosadašnja zarada Iron Man filma je 318 milijuna dolara u SAD i preko 571 milijuna dolara širom svijeta. Ohrabreni takvim odličnim rezultatima distribucije dobili su pravo svjetske distribucije sljedećih pet samoproduciranih Marvelovih filmova.
Datumi za iduće Marvelove samoproducirane filmove: ---------------------------------------------------------------------------------- - Iron Man 2 = 7. Svibanj 2010. - Thor = 16. Srpanj 2010. - Prvi Osvetnik: Kapetan Amerika = 6. Svibanj 2011. - Osvetnici = 15. Srpanj 2011. - Iron Man 3 = nije poznat točan datum premijernog prikazivanja
Napomena: U ovoj listi nisu nastavci filma Spider-Man jer su oni u produkciji Sony Pictures-a.
Mislim da je hrvatski naziv za wolverine "žderonja".
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
ne znam, morat cemo se konzultirati s ljudima iz izdavacke kuce DIVOTA. svejedno dugujem ispravak netocnog navoda. puni naziv filma je PODRIJETLA X-LJUDI: GORSKA KUNA.
Odgledah Iron Mana, i da se po n-ti put ne složim sa čika Češnjakom - gledjliv je. Nije ništa posebno, daleko bilo, ali je gledljiv, na momente i zabavan.
Nego, žao mi je što Invincible Iron Mana crta onaj pacer Larocca, da nije tako tako, vrlo verovattno bih uzeo ovaj prvi ark u papiru.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Odgledah ja dvojku, i zadovoljan san. Jedina negativna stvar su preslabo okarakterizirani Whiplash i Hammer, sam Tony Stark je odlično odrađen. E i da- Scarlett je nenormalno dobra!
Napokon, stiže nam kolekcija najboljeg izdanja Iron Mana, era Boba Laytona i Davida Michelinieja. Doduše, tek prva polovica, ali pretpostavljam da će kad-tad uslijediti i druga.
IRON MAN BY MICHELINIE, LAYTON & ROMITA JR. OMNIBUS VOL. 1 HC ROMITA COVER
Written by DAVID MICHELINIE, BOB LAYTON, BILL MANTLO & MORE Penciled by JOHN ROMITA JR., BOB LAYTON, JOHN BYRNE, CARMINE INFANTINO, SAL BUSCEMA, JERRY BINGHAM, ALAN WEISS, JOE BROZOWSKI, LUKE MCDONNELL & ALAN KUPPERBERG Covers by JOHN ROMITA JR. & BOB LAYTON Up-and-coming talents David Michelinie, Bob Layton and John Romita Jr. joined forces to take on Marvel's Golden Avenger in 1978 - and captured lighting in a bottle! Now, their history-making first run is collected in one massive volume! From Tony Stark's taboo-shattering struggle with alcoholism to Iron Man's legendary clash with Dr. Doom during King Arthur's time, this one's got it all - including Justin Hammer's introduction; a brutal battle against the Hulk; the menaces of Madame Masque, the Melter, Blizzard, Whiplash, the Dreadnoughts, the Titanium Man and more; and the debut of Tony's outer-space and stealth armors! Guest-starring Ant-Man, Namor and more! Collecting IRON MAN (1968) #115-157. 944 PGS./All Ages ...$99.99 ISBN: 978-0-7851-6712-9 Trim size: oversized IRON MAN BY MICHELINIE, LAYTON & ROMITA JR. OMNIBUS VOL. 1 HC LAYTON COVER (DM ONLY) 944 PGS./All Ages ...$99.99 ISBN: 978-0-7851-6767-9
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Da li se onaj Ultimate Iron Man od O.S.Carda može pročitati prvi dio, bez čitanja drugog (pošto sam čitao da je drugi dio užas, a imam želju da pročitam prvi)? Mislim, da li se taj prvi dio može posmatrati kao samostalna, zaokružena cjelina?
ma moze se procitati, al trazi ti se drugi dio odmah poslije toga a cuo si kakav je... da ne kazem da ima i previse stvari koji su van kontinuiteta sa iron manom iz ultimatesa