Druga Agencija Alfa nosi naziv «Svemirski brodolomci» (Vigna & Bonazzi) i jako je bitna za serijal Nathana Nevera. Naime, saznat cemo dosta toga vezano za buducnost Jacka i April, a nece nam nedostajati ni podataka o znanstvenoj bazi na asteroidu Argo. Interesantno je spomenuti kako i u NN SP 7 i u AA 2 vaznu ulogu igra nas stari prijatelj po imenu Jerry (ne, nije Drake ;-)) Lone.
Zahvaljujemo se mnogo Melini, Tomislavu, Dekari i Mihaeli na sudjelovanju u izradi ovog sjajnog izdanja.
Agencija Alfa 2 – Svemirski brodolomci Crtez: Germano Bonazzi Scenarij: Bepi Vigna 288 stranica – cijena 115 kuna u Libellusu
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Yup, dvojka je prava stvar: Kometa Lucfier, već viđena u NN Gigantu #3, strikeshape mutacije u bestežinskom stanju, povratak Helen Sheldon koju nismo videli još NN #7, prve naznake postojanja Pretorijanaca... Najbolja priča koju je Vigna uradio.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pojavila se na sekund tamo pri kraju, kad Nathan ide do Saturna.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.