Mene najvise zanima taj "Pobunjenik". Po naslovnici se vidi da je to neka prica iz gradjanskog rata. O cemu se tocno radi, ako netko tko je procitao moze iznijeti u par recenica...
Mene najvise zanima taj "Pobunjenik". Po naslovnici se vidi da je to neka prica iz gradjanskog rata. O cemu se tocno radi, ako netko tko je procitao moze iznijeti u par recenica...
Nisam pročitao do kraja priču, no..... SPOILER priča se odvija nakon građanskog rata. Dobro organizirana "banda" napada i pljačka banke, vojna skladišta i konvoje. Nestaju velike količine oružja i general Davis (mislim) moli Texa da se ubaci u njihove redove i raskrinka moguću novu pobunu na jugu. Dalje nisam stigao od toga
Inače, Tex nije loše nacrtan u samome stripu kao na naslovnici
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Ja sam ih pročitao, i po meni: Komanč prosječan, Pobunjenik izvrstan, zadnja dva očajna.
Shteta ako Sommer ne valja, on me iz ove serije interesuje najvishe pored Wilsonovog. Jel' makar crtezh na nivou?
Ne. Ja volim SOmmera, ali ovdje se vratio stripu nakon velike stanke i to se jasno vidi. Na momente otuzno lose. Vjerojatno je i zdravljem bio dosta lose, jer je par godina nakon ovoga umro.
Ja sam ih pročitao, i po meni: Komanč prosječan, Pobunjenik izvrstan, zadnja dva očajna.
Shteta ako Sommer ne valja, on me iz ove serije interesuje najvishe pored Wilsonovog. Jel' makar crtezh na nivou?
Ne. Ja volim SOmmera, ali ovdje se vratio stripu nakon velike stanke i to se jasno vidi. Na momente otuzno lose. Vjerojatno je i zdravljem bio dosta lose, jer je par godina nakon ovoga umro.
i mene je ta najviše zanimala, ali nakon što sam pročitao uvodnik na SBE, vidio sam da je to nešto slično maxiju "zlato juga", tako da sam se i razočarao...
više bih volio da je neka priča o teksovim dogodovštinama u građanskom ratu...
"Experience is simply the name we give our mistakes"
i mene je ta najviše zanimala, ali nakon što sam pročitao uvodnik na SBE, vidio sam da je to nešto slično maxiju "zlato juga", tako da sam se i razočarao...
više bih volio da je neka priča o teksovim dogodovštinama u građanskom ratu...