forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Veseli Cetvrtak
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 26/10/2008 : 01:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
culfis care hvala za snimak
zao mi je sto nismo imali vise vremena da se ispricamo i upoznamo :(
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 26/10/2008 : 21:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Nemojte ljudi ko boga vas molim. Verovali ili ne, nemam Dilana. Ici cu sutra da ga kupim pa cu ga skenirati.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 26/10/2008 : 22:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Izvolte:

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 26/10/2008 : 22:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Lepo izgleda!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 26/10/2008 : 22:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Po meni, najbolja naslovnica, do sada.
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 23:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
quote:
Originally posted by aragon.sm

culfis care hvala za snimak
zao mi je sto nismo imali vise vremena da se ispricamo i upoznamo :(

Bice prilike!
Najgore je kad dodjes sa nekim, pa te jos i voze i ne mozes da bidnes gospodar svog vremena...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 26/10/2008 : 23:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/10/2008 : 00:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Izvolte:

najs... posebno me dodatak zanima... koliko ima stranica i ko su autori?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 27/10/2008 : 00:47:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Daj nemoj quoteovati dve cele naslovnice, zaboga.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/10/2008 : 00:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
što, jesil ljubomoran?

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 27/10/2008 : 01:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Malo jesam, da budem iskren, ja lichno ne uspevam chak ni jednu.

Dobio si i bonus: ima 38 stranica, a napisao ga je Stefano Marcorati. Molim i drugi put.
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/10/2008 : 03:30:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

Po meni naslovnice verovali ili ne odlicne!
Izgleda da se potvrdjuje ona narodna da ko radi taj i gresi, naime u prvoj knjizi u stripu Recno Zlato stoji: crta: G.Ferri, pise: Burratini - koji se tada jos nije ni rodio ???

E pa stvarno ovo me vec nervira,u ovakvom izdanju to se desava i to dvije greske (ona zamjena oblacica). Ne razumijem sta ko to kontrolise,jer ovo je vec neznam tacno 5 ili 6 ako ne i vise puta ista greska kod tih autora i opet se ponavlja. Ja neznam ali mislim da covek koji je zaduzen za ovo je stvarno pokazao isuvise doze neozbiljnosti..ako ti moze promaci neke druge ajde dobro..ali ista nekoliko puta e to je previse stvarno!
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/10/2008 : 04:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Naslovnica drugog broja Zagora..sta reci sve sam vec rekao kod prvog broja..nadam se da za sledece brojeve nacrtati neko drugi..Moze i Chiarolla samo ne Laurenti.

A za Komandant Marka..jedva cekam cetvrtak..srecan sam sto napokon imacu prilike da procitam i te specijalne brojeve nikada objavljene koje sam dugo prizeljkivao da ce nekada neko objaviti..sad sam presrecan.

Naslovnica Komandant Marka,solidna za 4- ! Primecuje se odmah kao prvo da bar-kod ovoga puta premjesten da sto manje smeta. Drugo, strip nije naveden kao specijalan broj mozda zbog toga sto Mark nema redovnu seriju u izdanju VC,mada meni bi lepse bilo kad bi se navodio kao specijalan broj. Trece,boja slova `veseli cetvrtak` bilo bi lepse da je islo naradzasta da se kao prvo uklopi sa drugim i da se vise primecuje..ovako jedva se vidi posto je pozadina crna. Cetvrto,naslov bo bio bolje da je ostao na mjestu gde je kod originala,da ta crna traka bude kao kod originala manja i da se nadje mjesta za `KOMANDANT`...ovako se to gubilo i imamo samo MARK.

Edited by - Ferri on 27/10/2008 04:12:02
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/10/2008 : 04:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
sve u svemu svaka cast za VC, za ovako kratko vreme izdavati sve ovo..to je stvarno i vise od ocekivanog...samo da se malo vise vodi briga oko nekih sitnih gresaka,o dizanju(naslovnoj i rikni),kvalitetu stampe,skena i kvalitetu korica.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 27/10/2008 : 07:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

sve u svemu svaka cast za VC, za ovako kratko vreme izdavati sve ovo..to je stvarno i vise od ocekivanog...samo da se malo vise vodi briga oko nekih sitnih gresaka,o dizanju(naslovnoj i rikni),kvalitetu stampe,skena i kvalitetu korica.

Javi mi kad stigne Dragonero dolje molim te, nijesam u CG i treba mi ta informacija da obavijestim "kupovaca".

...
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 27/10/2008 : 08:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by vope

quote:

Javi mi kad stigne Dragonero dolje molim te, nijesam u CG i treba mi ta informacija da obavijestim "kupovaca".

a dje si ti to momcino opet skitnuo :)
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 27/10/2008 : 09:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:

To nisu sitne greske...

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 27/10/2008 : 12:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
quote:
Originally posted by DrB

quote:

quote:

a dje si ti to momcino opet skitnuo :)

A evo malo do Slovenije, obilazim "Jugu"...

...
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/10/2008 : 12:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:

quote:

Hocu brate ali ja mislim da nece uopste doci..a ako dodje odmah cu ti poslati mejl..
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1824 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 27/10/2008 : 12:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by djukak

quote:

To nisu sitne greske...

Ja sitne greske nisam nit naveo,a odakle si ti zakljucio da nisu sitne kad ih nisam napisao.. mislio sam na neke sitne kao greske kod imena autora ..itd
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/10/2008 : 17:16:06  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

Dobio si i bonus: ima 38 stranica, a napisao ga je Stefano Marcorati. Molim i drugi put.

e hvala na infu ... jeli u tom dodatku samo tekst ili ima i ilustracija?

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 27/10/2008 : 17:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
Mislio sam da pod sitnim greskama mislis na ove o dizajnu, skenu...
My bad.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 27/10/2008 : 18:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:
Originally posted by Le Samourai

e hvala na infu ... jeli u tom dodatku samo tekst ili ima i ilustracija?

Ima i slike, isto kao i prethodne dodatne knjizhice. Ja sam prelistao, ta tematika mi je vrlo interesantna, a relativno skoro sam gledao i fenomenalnog Johna Adamsa, i bash deluje fino.
Go to Top of Page

Predo
Junior Member

Montenegro
332 Posts

Member since 27/01/2003

Posted - 28/10/2008 : 17:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Predo's Homepage  Send Predo a Private Message
Na ciju adresu se mogu rezervisati izdanja VC? Darkwooda ili VC?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 28/10/2008 : 17:56:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Predo

Na ciju adresu se mogu rezervisati izdanja VC? Darkwooda ili VC?

Mislim da je svejedno. Moze i kod Veselog i kod Darkwooda.
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000