Posle par sedmica bezuspeshnih startanja i zongliranja izmedju neodgovornog mene i ostatka ekipe, sretja, chast i izrazito zadovoljstvo mi je da napokon najavim izlazak nove LaBirintovske serije znane imenom Sergej Strip!
Dotichno izdanje je najvetjim delom posvetjeno svome "titularnom" junaku tako da tje te na ove 24 stranice(+bledo odshtampane korice)uzivati u nastavcima Sergejovih avantura zapochetih u Mister Machak Magazinu#1-4. Ostatak broja, ovaj put, zauzima chika Jusuf Srshen sa svojom brkastom opsesijom:) Vetj za dva meseca(pa nadalje, nadam se, istim ustaljenim tempom) Sergej Strip tje doneti novi nastavak i tako dok chika Macanu ne dosadi ili Lavirint ne bankrotira. Opcija 2 je verovatnija:)
shoutouts to: McN na strpljenju, Melina na dizajnu, Tonchi(Ecchi rulz!:) na naslovnjachi, Jusuf na zadnjici, Zlaja na sklapanju, Plavi na ispodzitisanju!
U prodaji po nepopularnoj ceni od 150 dindzusa u Darkwoodu od utorka sabajle, u Alan Fordu od chetvrtka a u Zagrebu, nadam se, debituje na InterliCrShu. 15 kuna? najverovatnije.
Fala svima na paznji.
Odo sad da odspavam snom pravednika.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Deda, mislim da je red da neku ediciju startuješ od broja -1, ovo s nulom je već prevaziđeno.
Obzirom da tu nularicu guramo s pochetaka izdavachke karijere(dokazni materijal sledi ispod!) onda je red da se i tradicija ochuva:))
no, ovaj put, zaslugu moram pripisati chika Macanu chija je ideja bila da ovako numerishemo. shto donekle i ima smisla obzirom da su epizode ovde direktni nastavci onih iz MMMa pa kad se za dva meseca pojavi #01 - starta nova, sto posto nju juzer frendli pricha.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
barem u izdanju Lavirinta i u formatu u kojem je izlazio. ako se pokaze dovoljno interesovanja ne sumnjam da bi to neko od kolega preuzeo na sebe i odvojeno odradjivao u formatu HC knjige.
barem u izdanju Lavirinta i u formatu u kojem je izlazio. ako se pokaze dovoljno interesovanja ne sumnjam da bi to neko od kolega preuzeo na sebe i odvojeno odradjivao u formatu HC knjige.