forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Mali rendžer reprint knjige 1-9 u prodaji!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 09/09/2008 : 03:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Od danas u prodaji u striparnicama reprint prvih 9 brojeva Malog rendžera. Naklada je samo 200 komada. Cijena je 34,00 kn, 130 str, SC, šivano, plastificirane korice.
Također od sljedećeg tjedna imate i mogućnost narudžbe direktno od dobavljača. U slučaju narudžbe svih 9 brojeva odobravamo popust od 20% (nismo više u mogućnosti odobriti veći popust od ovoga) stoga molimo sve one koji su još prošle godine napravili rezervaciju da potvrde svoju narudžbu ako su još uvijek zainteresirani.

Sve dodatne informacije kao i narudžbe možete dobiti upitom na e mail strip@vangogh.hr

-Naklada 200 komada?
-Jel ovo nekakva sprdačina ili vi(vangog) to ozbiljno?
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 09/09/2008 : 15:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
ni meni baš nije jasno, očito je realnost jedno, a mišljenje laika drugo. ja bih rekao da je trebalo prve izdati u 500 komada, a 10-15 u dodatnih 200 da serijal dobije zamah. ja sam kupio svih 28 jer sam maznuo zadnju desetku u gradu, u suprotnom ne bih kupio niti jedan. kolko god serijal potraje, manje od 200 ljudi će imati oriđiđi puni komplet. šteta, izdanje je lijepo, 130 strarna stare škole, vrijedi svake kune.

Till I Collapse
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 09/09/2008 : 18:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
Jest složio bih se, prema mojem mišljenju tiraž je (pre)mali.
Međutim skoro da bih se mogao kladiti da je to posljedica moguće neisplativosti većeg tiraža.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/09/2008 : 10:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Da postoji 500 ljudi koji bi kupili te originalne naslovnice, MR bi se štampao u toliko komada. Očito da ih toliko nema. Stoga se odštampalo onoliko koliko je realno da će se kupiti.(makar je i to možda prevelika brojka, ali opet vjerojatno troškovi nisu veći za 200 u odnosu na 100 komada).S tim da je ovo, skoro sam siguran u to, svjesni gubitak za izdavača, u koji je on ušao isključivo zbog dane riječi i želje da se udovolji malom, ali vjernom broju kolekcionara njegovih izdanja.
I zato mu skidam kapu.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

elsauto
New Member

Germany
164 Posts

Member since 08/07/2005

Posted - 10/09/2008 : 11:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elsauto a Private Message  Reply with Quote
i ja mu skidam kapu
jer tu nemogu ni ja da vjerujem da ce imati i zaradu
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/10/2008 : 12:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Od 1-9 kupljeno kod Bucha, sada ostaje pitanje koje nije još bilo postavljeno na ovom forumu:
KAD ČE NOVI BROJEVI OD 28 NADALJE?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 14/10/2008 : 12:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
moram priznati da izdanje izgleda super i iskreno se nadam da će doći do kraja...svaka čast van gogh ekipi
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/10/2008 : 12:26:23  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Od 1-9 kupljeno kod Bucha, sada ostaje pitanje koje nije još bilo postavljeno na ovom forumu:
KAD ČE NOVI BROJEVI OD 28 NADALJE?

Rečeno je u 11.mjesec,mislim...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 14/10/2008 : 12:40:13  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Dobro, onda možemo računat oko nove godine. Nije ni to loše.
Kad se uzme u obzir sudbina Texa extra i Julije-Rendžer dobro jaše.Možda dojaše i do cilja.

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 14/10/2008 : 12:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobro, onda možemo računat oko nove godine. Nije ni to loše.
Kad se uzme u obzir sudbina Texa extra i Julije-Rendžer dobro jaše.Možda dojaše i do cilja.

Reče hello na jednom od milijun beskorisnih topica da će još tri Julije izaći ove godine.
Imaju prava do tog kobnog broja 12.
Napomena: isti je format,neće biti A4.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2008 : 16:27:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Nebi htio bit dosadan, ali tera me Wiskey, da te pitam Hello, hoče li brojevi od
28 nadalje do CRŠ-ja.Ako ne, hoče li do kraja godine i kako se prodaje reprint?

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 01/11/2008 : 17:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebi htio bit dosadan, ali tera me Wiskey, da te pitam Hello, hoče li brojevi od
28 nadalje do CRŠ-ja.Ako ne, hoče li do kraja godine i kako se prodaje reprint?

Trebali bi do CRŠ-a. Reprint se prodaje jako dobro.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2008 : 17:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Dobre vesti na tako tužan dan.Bravo Goghovci i samo tako dalje.
Hvala za brzi odgovor.Dakle kitoljubci,reprint kopni, pa valja požurit.

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2129 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 01/11/2008 : 17:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Super!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 01:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Evo mene zanima ima li jos svih brojeva?
Dakle mislim na reprint i ove koji su prije izasli od 10, na dalje...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 02/11/2008 : 09:00:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Kod nas na skladištu više nema. U biti mislim da bi mogli složiti jedan ili dva kompleta, ali neki brojevi su malo oštećeni. U nekoj od strip knjižara bi se možda mogli naći svi brojevi, ali također samo par kompleta.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/11/2008 : 09:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Meni fali samo broj 16, nadam se da ču ga negdje pronač.Ako ga netko ima ili mu ne treba
kupujem odmah.

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 02/11/2008 : 13:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
Hm ... Ja totalno zaboravija da uopće ide još jedan paket Malog Randžera možda je i bolje ovako se ugodno iznenaditi
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 16:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Dado

Kod nas na skladištu više nema. U biti mislim da bi mogli složiti jedan ili dva kompleta, ali neki brojevi su malo oštećeni. U nekoj od strip knjižara bi se možda mogli naći svi brojevi, ali također samo par kompleta.

Dobro da znam da trebam li ubiti Vedrana ako mi nije sacuvao...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 02/11/2008 : 22:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ajme sto bi rekla prevoditeljica ili prevoditelj Bleka,svaka druga rijec ajme.
Ajme profesore puni ste ideja,ajme Rodi sto si nestasan,ajme..ajme.
prevod nije ni za 1-no godisnjake.
Ajme sto nisi stampao malo vise.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/11/2008 : 22:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Porter

Ajme sto bi rekla prevoditeljica ili prevoditelj Bleka,svaka druga rijec ajme.
Ajme profesore puni ste ideja,ajme Rodi sto si nestasan,ajme..ajme.
prevod nije ni za 1-no godisnjake.
Ajme sto nisi stampao malo vise.

a bit će da je prevoditelj neki dalmoš

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/11/2008 : 22:43:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dobro to ajme to govori i seve svi iz tog kraja.ali zasto svi strip junaci psuju isto ono judo plesacu, judine ti krvi i gomila tako slicnih gluposti na isti kalup.Zar ne treba da se ugledaju na cika marka bleka i zagora.Svi oni imaju psovke adekvatne njihovom kraju.Karamba, hijadu mu bubnjeva darkvuda, tako mu svih dabrova ontaria. Jeste glupo i smesno ali bar imaju neki smisao i pominju njima draga mesta a ne ovo reci nesto pa ostani ziv.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 03/11/2008 : 10:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Kod Bleka meni pali samo ona njegova stara izreka JELENSKIM MI ROGOVA.
Inače mi je prevod u Malom rendžeru sasvim korektan i ništa više.
Važno da je ostala Ani četiri pištolja a ne kakva Četripištoljna Ana.(kod naših
vrlih prevoditelja sve je moguće).Valjda ima prevoditelja ljubitelja stripa(npr.Dok.)
takvi bi trebali imati prednost kod posla.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/11/2008 : 11:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trebali bi do CRŠ-a. Reprint se prodaje jako dobro.

Meni treba reprint + sve ostale od broja 9. Spomenuo si to u ZG, pa provjeri mozes li naci negdje ocuvan komplet i javi mi na mail.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/11/2008 : 12:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ako je reprint stvarno več razprodan, možda ste ipak pogrešili sa 200 komada
u nakladi.A da doštampate još 100 brojeva, da nebi fanovi ostali kratkih rukava?
Da ne izpadne da vas učim poslu, samo predlog-ako ne valja zaboravite i samo tako dalje.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.21 seconds. Snitz Forums 2000