forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Kit Teller fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/10/2007 : 13:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by viktor14

Taj Kit Teller je malo dosadan. Čitao sam prvih par brojeva i
mogu reći da je prilično jednolična. Fali mašte.

prvi brojevi malog rendzera su jednolicni, no nisu li ni prvi brojevi zagora pomalo dosadni
nije lako usporedjivati zagora i malog rendzera jer je zagor nasilniji junak od malog rendzera, no svakako su prve epizode malog rendzera jednake kvalitete kao i prve epizode zagora s tom razlikom sto je zagor nasilniji i po tome mozda zanimljiviji
u kasnijim fazama mali rendzer dobiva na kvaliteti u prici, dokaz tomu je cinjenica da je neke price napisao berardi, tekstopisac vrhunske kvalitete koji je pisao price za ken parkera, a i neki drugi tekstopisci nisu zaostajali

citajuci epizode zagora izasle u ludensu 136 i 137 koje je nacrtao cassaro i napisao buratini stekao bi se dojam da su jednake kvalitete kao i epizode malog rendzera koje je izdao van gog, a te price zagora su nacrtane i napisane 2003 godine a ove malog rendzera 50 ili 60 godina proslog stoljeca
s tim da mi je buratini sasvim dobar pisac prica o zagoru za razliku od boselija cije su mi price uglavnom iritantne
pa tako pomalo razvikane boselijeve price kao naprimjer epizode koje su izasle u ludensu u broju 114, 115 i nadalje, gdje se radnja vrti oko kandraksa negativcu cije je ovo trece ili cetvrto pojavljivanje u zagorovim pricama, i nisu mi nesto, s tim da je ta epizoda nacrtana i napisana 2000 - 2001 godine u doba kad je film gospodari prstenova postajao popularan pa nije ni cudo sto se boseli odlucio preuzeti ponesto od tog tolkenovog serijala, mada je meni taj boselijev serijal o kandraksu naporan, dosadan i iritantan, moglo bi se reci prezvakvavanje vec prezvakane price o kandraksu

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/10/2007 : 13:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
van gog je obradio epizode izasle u zs - u i sve epizode izasle ispod broja 51 u lms - u, dakle one najlosije, sad dolaze bolje price, usporedjujuci ih sa zagorom to su price slicne kao zs zagorove tajna jezera iri, ubica iz mraka i kuca uzasa, nakon nekog vremena doci ce one epizode izasle izmedju lms broja 100 - 200 koje su na nivou epizoda zagora izasle u extra zagoru od broja 70 pa do broja 110 - 120 i onda dolaze epizode izasle u lmsu od broja 200 do broja 306 koje su na nivou epizoda koje danas izlaze u extra zagoru ako nisu i bolje a onda dolaze epizode koje su izasle u lms - u od broja 306 pa nadalje koje su dosta dobre a neke su bolje i od njabolje izasle epizode zagora

nemoguce je to bas tako usporediti ali to je otprilike nekava usporedba
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2007 : 14:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to je teško usporedit samim time šta MR ima početak i kraj.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 08/10/2007 : 22:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
tesko je usporediti ali nisu ni daleko jedan od drugog

nekim pojedincima su zagor i mali rendzer smece, ta osoba nije upravu sto smatra da su ti stripovi smece ali je upravu sto smatra da su junaci slicne kvalitete
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 23/09/2008 : 17:36:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message
ima li netko stranicu od kit tellera, koje izdaje van gogh?

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4682 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/09/2008 : 19:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Svih mi kockarnica Kanzasa,otkud ispade ovaj topic?
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 23/09/2008 : 20:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
O kit telleru mogu reci da je dosadan samo likovi koji ga nikada nisu ni citali.To su uglavnom mladi likovi koji su rasli uz nove stripove koji su jako dosadni i koji puno lice na filmove koji su sada aktuelni.ako hocete da procitate neku normalnu pricu uzmite tellerove price LMS od broja 250-690.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 23/09/2008 : 20:26:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
quote:
Originally posted by mister-no

ima li netko stranicu od kit tellera, koje izdaje van gogh?

http://www.vangogh.hr/strip/index.html

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/09/2008 : 22:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
MIslim da kit ima odlicnih prica kao sto su tekstopulos , bljesak iz svemira....

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4682 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 23/09/2008 : 22:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Legendarne epizode:Tata Frenki i Jastreb na nisanu!Da,i Teleskopulos je fantasticna epizoda...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/09/2008 : 22:59:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

O kit telleru mogu reci da je dosadan samo likovi koji ga nikada nisu ni citali.To su uglavnom mladi likovi koji su rasli uz nove stripove koji su jako dosadni i koji puno lice na filmove koji su sada aktuelni.ako hocete da procitate neku normalnu pricu uzmite tellerove price LMS od broja 250-690.

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 23/09/2008 : 23:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message
http://www.stripovi.com/AuctionView.asp?ID=1013888
besramno od mene

MR, meni definitivno (zbog nekog nepoznatog razloga TBH) jedan od najdražih Bonellija.

Neke od mojih fav epizode:

...itd.

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2136 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 25/09/2008 : 20:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message

Prvo procitao Markos, a tek onda shvatio da je Markus!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 26/09/2008 : 00:35:22  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to ti je isto.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 06/10/2008 : 23:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message
Mislim da je COLUMBO imao ovaj strip na aukcijama pod nazivom ,,Markos,,
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2008 : 16:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Hello, glasnogovorniče, može za Kitoljubce informacija, kad idu brojevi od 28 nadalje?
Hoče do CRŠ il kasnije?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 01/11/2008 : 21:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Hello, glasnogovorniče, može za Kitoljubce informacija, kad idu brojevi od 28 nadalje?
Hoče do CRŠ il kasnije?

Da, i mene to interesuje?
Ja sam od onih koji je uvek davao prednost Malom rendžeru u odnosu na Kapetana Mikija. Imam prva 28 broja VG i nekih 50 boja ZS i LMS ispod boja 100 i između 100 i 200. Najbolje epizode se upravo očekuju od broja 50 u originalu. Takođe mislim da koncept izdanja VG odličan plastificirane korice i odličan papir (mada je od broja 22-28 lošijeg kvaliteta) i to sve za 34kn odnosno 340din.u "Darkwoodu"!!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 02/11/2008 : 09:17:46  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Hello kaže, da bi trebali, ako i zakasne malo nije ništa strašno, važno da se dobro prodaju
i da nije nastavak ugrožen.Mali Rendžer ugodno iznenadjuje.I Van Gogh naravno.
Bolje jedna stvar pa sigurna nego dosta toga pa strepnja.Rendžer jaše sigurno.

Go to Top of Page

tomislav.baretic
Average Member

Croatia
516 Posts

Member since 12/12/2007

Posted - 02/11/2008 : 10:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tomislav.baretic a Private Message
Prije par dana sam upravo nabavio reprinte 1-9 i sad su na polici svi jednobrazni
nego me interesira u koju skupinu spadaju nisu SC a nisu ni HC

volim grad koji tece...
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 02/11/2008 : 10:17:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Malog rendzera tek ocekuju dani slave ,kada pocnu ove dobre epizode.Inace on je sasvim solidan junak koji je obelezio lunov magnus strip i bez njega on sigurno ne bi bio ovo sto jeste.Zato samo napred ima on svoje fanove a nove ce tek steci kada za to dode vreme to jest kada se bude pokazao u najboljem svetlu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 02/11/2008 : 15:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message
Meni je Kit sasvim u redu strip...

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2008 : 13:09:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
zamisli, i meni.

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4682 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/11/2008 : 14:13:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Meni je epizoda sa Jastrebom jedna od najjacih vestern prica u Boneliju! Pljacke,otmice,Roki kil,obracuni,indijanci...meni licno,neizostavni deo kolekcije!I mislim da je jastrebovo nestajanje u reci uradjeno kao osnova za nastavak.Sto ga nije bilo...hebem li ga?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19034 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/11/2008 : 14:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Je prijatelju, i meni je bio Jastreb jedan od boljih neprijatelja, šteta što nije
bilo nastavka Kitovih avantura i šteta što čemo se još dosta nečekati do tih brojeva,
ostaje LMS ali tamo je Kit jedan od najzbrkanije izdavanih junaka.I sa dosta loše nacrtanih naslovnica.Uzdam se da če Gogh gurati tim tempom i naravno u svoje zdravje, da doživim
najbolje Kitove avanture u izdanju kakvo taj junak i zaslužuje.
Ali jedno je dosta sigurno: prije ćemo skompletirati Kita nego neke druge junake, ta ima
manje epizoda i dosta dobar tempo izdavanje.(moglo bi i brže, da se mene pita, al se ne.)
Kad se setim sudbine nekih junaka(Julija,Tex od 1 broja, Nathan,Lazarus...)dobar je Teller.

Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 00:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Volim i malog renđera

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000