forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 07/11/2008 : 01:14:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

He, he, he. Ovo se super prodalo zato sto je na sajam dolazio Ferri. Videcemo kako ce ici treci broj ako bude istog kvaliteta kao ova dva krsha. A to sto se niko iz firme ovde ne oglasava potvrdjuje da smo mi koji kritikujemo apsolutno u pravu. Pobegli su u rupu kao mishevi.

Ma najaci si,svi su se zavukli u rupu kad si ti naisao da ih slucajno ne iskritikujes...a inace da moja izdanja nazivas krshem ni ja ne bih hteo da ti se obratim...A iako se slazem sa svim kritikama koje su ovde upucene i cini mi se da bi mogle da imaju preventivno dejstvo na otklanjanje svih gresaka u broju 3,mislim da zaista nema razloga da prva dva broja nazivas krshem. Osvrni se iza sebe i pronadji mi ijedno izdanje Zagora koje ovoliko precizno pokriva serijal i koje je ovako dobro osmisljeno(sve tri originalne naslovne unutra...)Pa onda ovo izdanje zbog povecane korice na 1,(slovima-jednom) broju!!!

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 07/11/2008 : 01:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
.....nazivaj krshem!!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 01:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Hoće li biti ovog izdanja na CRŠ-u.
Ako netko zna.
Hvala

Ja cisto sumnjam, pre sam sklon da poverujem da rade ponovo stampu, ali sad zure za CRS. Samo da opet rezultat zurbe ne bude kao i za beogradski sajam
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 07/11/2008 : 07:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ako netko zna.
Hvala

Ja cisto sumnjam, pre sam sklon da poverujem da rade ponovo stampu, ali sad zure za CRS. Samo da opet rezultat zurbe ne bude kao i za beogradski sajam

Voleo bih da si u pravu. Meni bi to bilo dovoljno da prelomim da ih uzmem ponovo i nastavim dalje bez obzira sto me ovde neki dozivese kao nekog neprijatelja VC,a ja samo hteo pravo kolekcionarsko izdanje
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/11/2008 : 08:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
ponovno štampanje je jedini način da zadrže večinu onih koji su izdanje kupili,
i da steknu nove kupce.Da sam ja izdavač, svima bi zamenio falična izdanja novima.
Pa ne sastoji se Zagorova kolekcija samo iz ta dva prva broja.Sa perfektnim izdanjem
i 1000 brojeva bi se prodalo dosta brzo, kad se zna koliko poklonika ima Zagor na području
ex Yuge.E sad........kako razmišljaju u VČ, drugo je pitanje.Ja još uvijek na račun kiosk
izdanja imam u njih puno povjerenje.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 09:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

quote:

Ako netko zna.
Hvala

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 07/11/2008 : 10:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
[/quote]Ma najaci si,svi su se zavukli u rupu kad si ti naisao da ih slucajno ne iskritikujes...a inace da moja izdanja nazivas krshem ni ja ne bih hteo da ti se obratim...A iako se slazem sa svim kritikama koje su ovde upucene i cini mi se da bi mogle da imaju preventivno dejstvo na otklanjanje svih gresaka u broju 3,mislim da zaista nema razloga da prva dva broja nazivas krshem. Osvrni se iza sebe i pronadji mi ijedno izdanje Zagora koje ovoliko precizno pokriva serijal i koje je ovako dobro osmisljeno(sve tri originalne naslovne unutra...)Pa onda ovo izdanje zbog povecane korice na 1,(slovima-jednom) broju!!!
[/quote]

Ma sta ja raspravljam ovde sa nekima koji nemaju blage veze sta je KVALITET. Ocigledno su takvi navikli na kiosk izdanja pa je za njih ovaj Zagor za kolekcionare premija. Ideja je dobra ali je kvalitet losh. Za mene je ovo i dalje KRSH i vredi celih 400 dinara.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 07/11/2008 : 11:10:01  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ideja je bila sijajna-realizacija očajna.
Na sva pitanja, dobičemo odgovor u trečem broju.
Ili zamenite papir ili smanjite debeljinu hrbta.Jednostavno.
Ako se več za nazad nemože ništa uradit-neka bar dalje bude Zagor u
izdanju kakav za kolekcionarsko zaslužuje. Sad sam odkrio toplu vodu,bravo ja,
napraviču suopstvene toplice-banju.
Jer ovo je grozno, da jedan zaljubljenik u lik i delo Zagora ne kupi
Zagorovu kolekciju...Strašno, to je slučaj samnom.Ako su treči broj napravi kako valja-
kupovina sljedi(i prva dva, razumje se).

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2137 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 07/11/2008 : 11:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ideja je bila sijajna-realizacija očajna.
Na sva pitanja, dobičemo odgovor u trečem broju.
Ili zamenite papir ili smanjite debeljinu hrbta.Jednostavno.
Ako se več za nazad nemože ništa uradit-neka bar dalje bude Zagor u
izdanju kakav za kolekcionarsko zaslužuje. Sad sam odkrio toplu vodu,bravo ja,
napraviču suopstvene toplice-banju.
Jer ovo je grozno, da jedan zaljubljenik u lik i delo Zagora ne kupi
Zagorovu kolekciju...Strašno, to je slučaj samnom.Ako su treči broj napravi kako valja-
kupovina sljedi(i prva dva, razumje se).

I ja razmisljam da bih tako napravio!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 07/11/2008 : 11:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
Ih, treba samo promijeniti naziv edicije iz "kolekcionarsko izdanje" u "fanovsko izdanje" i sve 5!

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 07/11/2008 : 13:48:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message  Reply with Quote
quote:

Voleo bih da si u pravu. Meni bi to bilo dovoljno da prelomim da ih uzmem ponovo i nastavim dalje bez obzira sto me ovde neki dozivese kao nekog neprijatelja VC,a ja samo hteo pravo kolekcionarsko izdanje

Baš tako! Da se sredi i uzimamo svi. Ovde je očigledno problem u štampariji koja ne zna da radi svoj posao kako valja! A za ove neprijatelje, kod nas ispada da čim ti nešto ne odgovara i ne uklapa se u tvoje viđenje stvari onda si po automatici pljuvač, neprijatelj i ne znam šta još.....
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 07/11/2008 : 14:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Ja samo da se ogradim u svoje ime. Ja nemam nista protiv "pljuvanja", vec sam rekao da ne mogu (niti imam prava) da se ljutim na ljude koji iznose svoje misljenje pogotovo ako su u pravu, a jesu, jer ni ja nisam slep pa da ne vidim greske.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 07/11/2008 : 16:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
ko sto Going-Going kaze cela ali cela redakcija Veselog Cetvrtka je svesna gresaka koje obe knjige sadrze,koliko je nama kao kupcima ili ti kolekcionarima krivo sto smo dali lepe pare za to a dobili osrednje a ne savrseno izdanje,e sad oni su bili svesni tih gresaka cim je prva knjiga izasla iz stamparije.Ali sta je tu je greska je napravljena ili ti "posle jebanja nema kajanja" ali gresku nisu napravili ljudi koji su radili pripremu za stampu vec ljudi koji rade u stampariji,verujem da je to svima vec odavno jasno.(ako mislite da nisam u pravu slobodno me napljujte)
E sad sto se tice pljuvanja uzmite svoje izdanje koje ste kupili ili ako ga jos niste uzeli,trk do Darkwooda i uzmite svoj primerak lepo ga otvorite i pljuj te ga do mile volje.:) :) :)
Ja sam licno prvih par dana bijo razocaran kompletnim utiskom oko kolekcionarskih primeraka ali sam se vremenom smirio i sad mi je sve ok.
I sad me zanima kad je planirano da se pojavi 3 knjiga ako moze neki okvirni datum.Unapred fala
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 07/11/2008 : 17:04:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
a onaj dusman od zagora na zadnjoj korici? mislim da bi urednistvo trebalo voliti bonelli, jasno, ali na neki drugi nacin...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk

Edited by - Pavel01 on 07/11/2008 17:05:11
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 07/11/2008 : 17:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

ko sto Going-Going kaze cela ali cela redakcija Veselog Cetvrtka je svesna gresaka koje obe knjige sadrze,koliko je nama kao kupcima ili ti kolekcionarima krivo sto smo dali lepe pare za to a dobili osrednje a ne savrseno izdanje,e sad oni su bili svesni tih gresaka cim je prva knjiga izasla iz stamparije.Ali sta je tu je greska je napravljena ili ti "posle jebanja nema kajanja" ali gresku nisu napravili ljudi koji su radili pripremu za stampu vec ljudi koji rade u stampariji,verujem da je to svima vec odavno jasno.(ako mislite da nisam u pravu slobodno me napljujte)
E sad sto se tice pljuvanja uzmite svoje izdanje koje ste kupili ili ako ga jos niste uzeli,trk do Darkwooda i uzmite svoj primerak lepo ga otvorite i pljuj te ga do mile volje.:) :) :)
Ja sam licno prvih par dana bijo razocaran kompletnim utiskom oko kolekcionarskih primeraka ali sam se vremenom smirio i sad mi je sve ok.
I sad me zanima kad je planirano da se pojavi 3 knjiga ako moze neki okvirni datum.Unapred fala

Pa i je sam se malo smirio, ali cu se opet nervirati ako se greske ponove. Lepo to sve izgleda u rukama, lep papir, dobar otisak, lepe korice, mat plastifikacija, tvrdi uvez, sve je to jako lepo kad drzis u rukama. No, korekcije su neminovne
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 07/11/2008 : 21:48:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aragon.sm

U decembru

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 22:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Po onome što sledi prepostavljam da će knjiga br.3 sadržati sledeće epizode:
- Slomljeno koplje
- Uzavreli grad
- Vodopad Belog konja
- Pljačkaši Velike reke i možda
- Bledoliki odmetnici.
???????
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 07/11/2008 : 22:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
LJUDI IZGLEDA DA JE NEKOM U INTERESU DA SVAKI NOVI-STARI ZAGOR IMA NEKU FALINKU.A DA MI TAPKAROSI I JUGONOSTALGICARI KUPUJEMO JEDNO TE ISTO 1000 GODINA.LEPO KAZE MOJ DRUG SKWIKI PREBACICU SE NA NOVA I KVALITETNA IZDANJA ILI NIJE LOSE TO IMATI.NA ZALOST JA SPADAM U ZAROBLJENIKE STAROG VREMENA I NOSTALGIJA ME ZADRZAVA ZA BLEKOM ZAGOROM I MALIM RENDZEROM TAKO DA CU JA BITI PRVI U REDU KADA OPET STIGNE NEKI ZAGOR REPRINT SA NADOM DA JE BOLJI OD HIJADU PRETHODNIKA DOK SE NECU OSVRNUTI NA MAGICO VENTA I NJEMU SLICNE IAKO IH NIKADA NISAM PROCITAO TAKO DA CU OSTATI USKRACEN ZA NEKE MOZDA BUDUCE ZAGORE.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 22:28:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Vidim da i ostale drzi nada u kvalitetnije izdanje Knjige 3.
Ogromna vecina je bila nezadovoljna propustima u prve dve knjige, koji nisu OGROMNI ali su ipak vidljivi. Mislim da bi ogromna vecina (nikad svi, uvek ima kontrasa) bila prezadovoljna ovom edicijom samo da od trece knjige bude sve u redu. Propusti iz prve dve knjige bi pali u drugi plan.
Edicija je odlicno zamisljena i nema joj premca (ne racunajuci Italiju) u zemljama gde se cita Zagor. Generalno, nema zemlje u kojoj je Zagor objavljivan na ovakav sveobuhvatan nacin.
Izdavaci u Hrvatskoj, Turskoj, Brazilu, Grckoj, Portugalu nemaju takvo kvalitetno Zagor izdanje.
Tako je, svidelo se to nekom ili ne

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/11/2008 : 22:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
REJS,ISKLJUČI CAPS LOCK KAD OSTAVLJAŠ POSTOVE...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/11/2008 : 22:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Meni će najviše smetati ako visina stripa ne bude ista, to jako ružno izgleda u polici. Jer ovaj Zagor planiram da zauzima posebno mesto. Bilo bi dobro i kad bi papir bio ujednačen sa riknom ili kako već to zovete da ne bude šira. A sad što fali ponegde ž, dešava se. To mi nije problem. Inače sve ostalo mi je vrh.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 23:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Izdanje je i sada vrijednije nego ijedno izdato prije njega, u svakom slucaju. Ipak, nadam se da ce se greske ispraviti, to ne bi trebalo biti tesko.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29478 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2008 : 23:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Meni će najviše smetati ako visina stripa ne bude ista, to jako ružno izgleda u polici. Jer ovaj Zagor planiram da zauzima posebno mesto. Bilo bi dobro i kad bi papir bio ujednačen sa riknom ili kako već to zovete da ne bude šira. A sad što fali ponegde ž, dešava se. To mi nije problem. Inače sve ostalo mi je vrh.

"Ponegde" je na par mjesta, a ne 78. Ja bi takvima tiskao samo korice, unutra može biti i stiropor, bitno da dobro izgleda na polici
S druge strane, ključni ljudi odlaze iz Veselog četvrtka zbog svih ovih propusta, a tebi je to vrh?

Trouble will find me
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 07/11/2008 : 23:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
A sad što fali ponegde ž, dešava se.To mi nije problem. Inače sve ostalo mi je vrh.

svašta...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 07/11/2008 : 23:43:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

"Ponegde" je na par mjesta, a ne 78. Ja bi takvima tiskao samo korice, unutra može biti i stiropor, bitno da dobro izgleda na polici
S druge strane, ključni ljudi odlaze iz Veselog četvrtka zbog svih ovih propusta, a tebi je to vrh?

Upravo, glavna ti je veca rikna, a koga briga shto te ometa svakih minut nedostajuce slovo i umanjuje ti uzhitak chitanja.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.44 seconds. Snitz Forums 2000