forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 14:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Markos nocas pomenu kljucne ljude,znaci mnozina,nije rekao ko je u pitanju,al ako kaze da su kljucni sta bi ti zakljucio?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 14:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vlada035

Markos nocas pomenu kljucne ljude,znaci mnozina,nije rekao ko je u pitanju,al ako kaze da su kljucni sta bi ti zakljucio?

Markos misli da Sloba vredi za dvojicu
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/11/2008 : 14:54:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski

Svima vama kojima je smetao naslov, hrbat, dizajn i ostale stvari biće verovatno lakše kada se VČ ugasi a pred gašenjem je! Dugo sam u novinarstvu i znam kako izgleda kada brod počne da tone i kada se neka redakcija gasi. Odlaskom Slobe staće sve i Bonelli i stripovi će definitivno izumreti u zemlji Srbiji!

jezik pregrizo i to dva put

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 08/11/2008 : 14:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Koja ljubav koji potop svi oni se bogate na nama.Mozda je bilo ljubavi a sada samo gledaju da zgrnu pare.Niko nije nezamenjiv i niko nije nasa mama.Dok imate para strip mozete kupiti pa makar to bilo kod slobe ili moke.Hajde da nademo nekog svetca za stripove i da njegovu ikonu drzimo u kuci,jednostavno doslo je vreme stripova niko ih nije vratio.A nije daleko vreme i kada ce doci prezasicenost.stripove ubise trgovci i profiteri.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 15:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Koja ljubav koji potop svi oni se bogate na nama.Mozda je bilo ljubavi a sada samo gledaju da zgrnu pare.Niko nije nezamenjiv i niko nije nasa mama.Dok imate para strip mozete kupiti pa makar to bilo kod slobe ili moke.Hajde da nademo nekog svetca za stripove i da njegovu ikonu drzimo u kuci,jednostavno doslo je vreme stripova niko ih nije vratio.A nije daleko vreme i kada ce doci prezasicenost.stripove ubise trgovci i profiteri.

Au al si se ti nalupetao. Kao da je neshto loshe da chovek poshteno zaradi pare od dobro odradjenog posla.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1957 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/11/2008 : 15:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Kad će treća knjiga?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 16:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Kad će treća knjiga?

Mislim da je to jako tesko pitanje u ovom momentu
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 16:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
Sloba vise nije urednik VC, razlog za to su privatne obaveze. On je trenutno na putu i verovatno ce se oglasiti na Forumu veceras ili sutra.
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 08/11/2008 : 16:32:34  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
ne zna se ni kad će reprint prve dve, a kamoli treća knjiga
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 08/11/2008 : 16:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message  Reply with Quote
Sloba jeste i bice posle povlacenja iz redakcije(ako je to tacno) kljucni covek za Veseli Cetvrtak. Verovatno nece direktno uticati na uredjivacku politiku VC ali ce to sigurno raditi indirektno.Njegova ulogau VC nije zanemarljiva, nije potrosna roba kao neki dizajner,lektor ili prevodilac vec kljucni covek koji zelje i naredjenja GLAVNOG COVEKA(tj onog ko ima pare)prenosi dalje sitnjoj buraniji,tago da za sve greske ljudi kojima je on bog i batina(tu batinu je trebao da upotrebi)snosi on kao glavni i ODGOVORNI urednik zato je i odgovoran.E zato kad nesto nestima i kad se pojave greske preko kojih nije moguce lako preci kao sto su ove sa kolekcionarskim zagorom on ispasta.Znajuci slobu kao izuzetno tolerantnu i blagu i srdacnu osobu,a opet upucen sam u skoro sve probleme i znam vlo dobro sta se desilo kad je izasla prva knjiga kolekcionarskog zagora i znam Slobinu reakciju i ne samo njegovu nego i reakciju fantasticne trojke(Colta,Goinga i Dusmana) na sve greske kolekcionarskog izdanja i znali su svi oni kakve ce reakcije biti i znali su da moraju da snose posledice svih gresaka.To jednostavno tako funkcionise urdnik snosi greske svojih podredjenih.
Iskreno se nadam da ce doci samo do promene pozicija i uredjivacke politike i da ce nastaviti dalje.Te promene uredjivacke politike vec osecamo ili ti vidimo i to na taj nacin sto vise neznamo koji je tiraz izdanja i tako sto se vise kljucni ljudi ne oglasavaju na ovom forumu(nema ih par dana i koliko vidim i kontam pojavice se samo da najave izdanja i da okace naslovnice,a sto se tice diskusije oko kvaliteta i svega ostalog mislim da im to vise nije dozvoljeno).A sve to je na neki indirektan nacin doprineo VRONSKI sa svojom izjavo i objavom strogo cuvanih informacija oko dolaska Ferrija na sajam i jos gomilom kojestarija koje je izneo ovde na forumu.
Posto je te informacije Gospodin koji se krije iza nicka Vronski prezentovao ovde prisutnim forumasima informacija pre tacno odredjenog datuma koji je bijo odredjen za objavljivanje tih istih,a nimalo nije bijo svestan posledica koje je svesno ili nesvesno napravio imamo to sto sad imamo.
A aj kad sam poceo da pricam u razgovoru sa Slobom oko informacija koje je Vronski izneo saznalo se da Sloba ni jednog momenta nije to rekao Vronskom licno nego da je on te informacije cuo indirektno u jednoj od svojih poseta Darkwooda te da je te informacije Sloba pricao nekoj trecoj osobi a ne Vronskom,no to je sad najmanje bitno.
Bitna je jedna stvar a to je smena KLJUCNIH LJUDI VC.Sto je zalosno jel ti ljudi koji su smenjeni su izuzetno kfalifikovani i kompetnti za posao koji obavljaju u redakciji.Puni su zara i novih ideja i posao koji rade rade sa voljom sto je jako bitno,jel svoj posao nerade preko kurca nego pozrtvovano.
Da se trazi ko je kriv sima,djura ili neko treci to GLAVNI covek nece da istrazuje zna se ko mu je direktno odgovoran taj dobije po usima zameni se nekim koga GLAVONJA smatra kompetentnim da nastavi zapoceti posao i tacka.
Citajuci zadnjih par dana topica jako sam se skenjao i jako mi je zao zbog tih ljudi koji su najebali ali sta je tu je i ovim potezom smenjivanja tih odgovornih ljudi Glavonja samo dolazuje DA NEMA NAMERU DA GASI ZAPOCETI POSAO NEKO DA ZAMENI DEO KOJI NEVALJA I DA NASTAVI DALJE.
Ja licno nisam kopetentan da sudim bilo kome niti je ovaj moj post kritika ili osuda bilo kome iz VC cak mi je i profa postao simpa,ali dragi moji drugovi sa foruma zivot tako funkcionise,a na nama je sad da se molimo da ce VC nastaviti sa izdavanjem stripova.
PS:slobodno me pljujte ako mislite da sam nasopetao ovaj post.
PSS:Vronski nista licno ali morao si biti spomenut jel ima i tvojih prstica u ovome alo nisi ti kriv.

Edited by - aragon.sm on 08/11/2008 16:49:53
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29479 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/11/2008 : 16:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E Aragone, koliko ti gluposti mozes reci u jedinici vremena, to je nevjerojatno. Trebali bi te uvrstiti u SI jedinice.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2008 : 17:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

...
Treba biti uporan i dokazati se radom i delima.

manje zagora vise alan forda, manje zagora...

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2008 : 17:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

Potpisujem sve što je rekao DP. To je suština svega. Ostalo sve su ko zna kakve radnje.

manje velikog bleka, vise alan forda. manje velikog bleka...

the bird is the word
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29479 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/11/2008 : 17:20:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svima vama kojima je smetao naslov, hrbat, dizajn i ostale stvari biće verovatno lakše kada se VČ ugasi a pred gašenjem je! Dugo sam u novinarstvu i znam kako izgleda kada brod počne da tone i kada se neka redakcija gasi. Odlaskom Slobe staće sve i Bonelli i stripovi će definitivno izumreti u zemlji Srbiji! Nadam se do poslednjeg trenutka da se to ipak neće dogoditi, da će Sloba ostati a i mnoge usijane glave se ohladiti...
A vi više ne kukajte za korice, hrbate, skenove... Najbitnije je da stripovi izlaze, da Boneli i VČ opstanu jer sve je bolje sa njima a katastrofa 90-tih bez stripova užasna!!!

A zasto bi se ugasila? Ovde je novac taj koji pokrece celu stvar. Meni je mnogo vaznije da je vlasnik firme zadovoljan, da su ostali ljudi u redakciji kvalitetni. Mozda nisam u pravu, ali zasto bi se, na primer, DusMan odrekao svog radnog mesta i prihoda samo zato sto se Sloba ne slaze sa nekim stvarima u firmi? Ili Going-Going? Ili neko treci? Ne bih ni ja na njihovom mestu. Posebno u danasnjim vremenima krize i besparice. Ne vidim neke bitne parametre za gasenje redakcije.

Nitko ne govori da ce se ugasiti. Ali, treba vidjeti tko će biti novi glavni urednik. Ako bude netko tko iole voli i razumije strip, onda mozemo ocekivati pad kvalitete koji nece biti toliko primjetan i strasan, ali ipak mali pad. Ako dodje netko koga boli briga, komu je to samo jos jedan posao u nizu, onda nas cekaju katastrofalna izdanja. Jer, ako Slobo, kojemu je itekako stalo do svakog stripa na kojem je radio, nije mogao promijeniti loše karike u procesu i spriječiti greške, kako će to napraviti netko koga nije briga? U nekom normalnom društvu to bi rezultiralo padom prodaje i gašenjem, ali budući da mi živimo na Balkanu, u zemljama gdje 78 tipfelera u jednom stripu koji košta 20 eura nije neki poseban problem, onda će Veseli četvrtak živjeti još dugo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29479 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/11/2008 : 17:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
A vi više ne kukajte za korice, hrbate, skenove... Najbitnije je da stripovi izlaze, da Boneli i VČ opstanu jer sve je bolje sa njima a katastrofa 90-tih bez stripova užasna!!!

Drugim riječima, daj šta daš, samo daj? Ponekad stvarno požalim što nisam neki pravi izdavač. Već kad ima toliko ovaca koje mole da ih se ošiša...

Trouble will find me
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 08/11/2008 : 17:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

quote:

...
Treba biti uporan i dokazati se radom i delima.

manje zagora vise alan forda, manje zagora...

Demagogija u malom .
Fidel vs Broj Jedan.

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 17:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne uzbudjuj se Goksi, zasto bi jedna firma propala zbog jednog coveka? Svasta. POslovanje nema veze sa perfekcionizmom, to su stvari na sasvim razlicitim stranama. Da nije tako, kupovali bismo i danas stvari (kao nekad u stara dobra vremena) koje su kvalitetne i koje ne moras da menjas 20 godina, moderni proizvodni trendovi su sasvim drugaciji. Slicno je i sa stripom, vazno je da edicija ima stabilnu prodaju i tiraz koji im omogucava prihode, te dobar finansijski menadzment, sto se i pokazalo do sada da je tako. Firme koje rade perfekcionisticki stripove ("Libellus" i "Fibra") imaju ljude koji to rade iz ljubavi, ali zato nemaju enormne tiraze pa time ni zarade, kako i sami kazu, ponekad rade sa gubicima. Ono sto je svima nama vazno je da stripovi izlaze a strepnje oko toga su odavno prosle i nemaju nikakve veze sa time ko ce biti urednik izdanja. Stavise, neke edicije VC-a su drasticno nekvalitetnije po izboru prica, pa su ipak dobro prosle na trzistu. Na primer, UBEDJEN sam da mi se Mister No i Marti mnogo bolje prodavali da idu od prvog broja gde su NEUPOREDIVO kvalitetnije price, ali oni se i ovako dobro prodaju. Neke stvari su ovde jednostavno preuvelicane jer nemaju skoro nikakvog uticaja na prosecnog kupca, kao sto se stvar oko dizajna. Sumnjam da je vecina kupaca Zagora ikad videla kako izgleda italijanski original pa da ima uopste razloga da se pita zasto nas Zagor izgleda neznatno drugacije, a i da zna, bas bi ga bolelo uvo za to.

Je si li siguran u to, ja se nadam da je tako!!!
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2008 : 17:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alen

Demagogija u malom .
Fidel vs Broj Jedan.

indikator uspjeha: babe sa 30+ mirovinskog staza, nakon sto postar uredno izbroji mjesecnu placu na stol i nakon prijepodnevnog traca o sinocnjem kurvarluku uz dvije kavice, tvrdit ce da je "dobar decko".

the bird is the word
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 08/11/2008 : 17:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
ontopic: mislim da su u vc-u dobri decki i bilo bi steta da napuste polozaj. treba se boriti.

kao grunfovi.

da, jedino tko ima problema sa venama ima opravdanje da se ne zadrzava dugo u vc-u ili toploj vodi...

the bird is the word

Edited by - Pavel01 on 08/11/2008 17:48:21
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 18:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:

quote:

Svima vama kojima je smetao naslov, hrbat, dizajn i ostale stvari biće verovatno lakše kada se VČ ugasi a pred gašenjem je! Dugo sam u novinarstvu i znam kako izgleda kada brod počne da tone i kada se neka redakcija gasi. Odlaskom Slobe staće sve i Bonelli i stripovi će definitivno izumreti u zemlji Srbiji! Nadam se do poslednjeg trenutka da se to ipak neće dogoditi, da će Sloba ostati a i mnoge usijane glave se ohladiti...

A zasto bi se ugasila? Ovde je novac taj koji pokrece celu stvar. Meni je mnogo vaznije da je vlasnik firme zadovoljan, da su ostali ljudi u redakciji kvalitetni. Mozda nisam u pravu, ali zasto bi se, na primer, DusMan odrekao svog radnog mesta i prihoda samo zato sto se Sloba ne slaze sa nekim stvarima u firmi? Ili Going-Going? Ili neko treci? Ne bih ni ja na njihovom mestu. Posebno u danasnjim vremenima krize i besparice. Ne vidim neke bitne parametre za gasenje redakcije.

Nitko ne govori da ce se ugasiti. Ali, treba vidjeti tko će biti novi glavni urednik. Ako bude netko tko iole voli i razumije strip, onda mozemo ocekivati pad kvalitete koji nece biti toliko primjetan i strasan, ali ipak mali pad. Ako dodje netko koga boli briga, komu je to samo jos jedan posao u nizu, onda nas cekaju katastrofalna izdanja. Jer, ako Slobo, kojemu je itekako stalo do svakog stripa na kojem je radio, nije mogao promijeniti loše karike u procesu i spriječiti greške, kako će to napraviti netko koga nije briga? U nekom normalnom društvu to bi rezultiralo padom prodaje i gašenjem, ali budući da mi živimo na Balkanu, u zemljama gdje 78 tipfelera u jednom stripu koji košta 20 eura nije neki poseban problem, onda će Veseli četvrtak živjeti još dugo.

Pa ni "Ludens" vec dugo ne haje bas mnogo za uzvike mnogih od nas, pa im dobro ide. No, na zalost, ja nemam novca da kupim "Fibrina" izdanja dok za "Ludensova" imam. A kljucni razlog nije nekvalitet "Ludensa" ili VC vec cena koja je uzrokovana tirazom. I ti sam znas koliko je tezak posao koji radis i koliko je tesko sve to raditi na Balkanu. I ja bih voleo da zivim u nekoj sredjenijoj drzavi, ali na zalost realnost je sasvim drugacija.

No, potpisujem da je Sloba ovo radio JAKO DOBRO, a verujem da ne bi nista bilo od celog projekta da je neko drugi bio na njegovom mestu. Istina je na niko nije nezamenjiv, ali pitanje da li smo sposobni da nadjemo i dovoljno dobru, a kamoli bolju zamenu. Sto se tice kolekcionarskog Zagora, ja ga vise necu kupiti ukoliko ne bude SVE PERFEKTNO, to je sigurno. Sto se ostalih stvari tice, sve zavisi od kvaliteta i VC ce proci na trzistu onako kako zasluzuje a trziste ce reci poslednju rec.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 08/11/2008 : 18:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
---dp--- puno toga si rekao što se slažem sa tobom, možda ovde na forumu i neko zna lično ko si, ali to i na kraju i nije toliko bitno, koliko je bitno da VČ opstane. Sobzirom da si jedan od najstarijih forumaša i najaktivnijih, možda bi ti kao takav pomogao u svemu ovome kad se možda Sloba povlači, ali jedna lasta ne čini proleće a dve???
O Slobinom povlačenju čuo sam još na samom sajmu knjiga, tj. kada su se pojavila kolekcionarska izdanja Zagora, a evo ovog prošlog četvrtka dobismo po meni dva najkvalitetnija kiosk izdanja VČ.
Razumem reakciju Ultrasa jer i ja se slično osećam posle svih ovih godina Horusa, Maverika, Vaninija, Abatona, ali što Sloba reče jednom mom prijatelju kolekcionaru "možda ja napuštamn VČ ali opstaće oni", nadam se ta je tako!!!
Go to Top of Page

vronski
New Member

182 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/11/2008 : 18:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski a Private Message  Reply with Quote
Ljudi ako sam ja razlog što Sloba odlazi iz Veselog četvrtka onda sam u žešćem bedaku!!!! Sloba je jedan od naboljih ljudi koje znam i istinski pravi poznavalac i zaljubljenik u devetu umetnost! Jesam zasrao stvar(i to javno priznajem!) kada sam otkrio informacije o Feriju i HC izdanju Zagora ali to zaista nije bilo iz loše namere već da ljude što pre upoznam sa tako velikom stvari a i da skuplaju lovu na vreme za sajam knjiga! Na kraj mi pameti nije bilo da bi to moglo da ima ovakve posledice, da Sloba i ostali odu iz VČ! Ne mogu da verujem da sam ja razlog svemu, i iskreno mislim da nisam, tu su neke mnogo krupnije stvari ali nije na meni da pričam o tome... Ako ikako mogu da apelujem na Slobu da ostane u Veselom četvrtku to sada činim jer zaista mislim da ova firma neće dugo izdržati bez njega jer on ima strip u malom prstu! Za nepunih godinu dana oživeo je strip scenu u Srbiji, vratio Bonelija i što je najvažnije vratio je nadu svima nama koji volimo strip da ovaj medij nije izumro u Srbiji! Ako neko treba da ode to sam ja a ne Sloba i zaista sam spreman da se više NIKADA ne oglasim na ovom forumu ali da Sloba nastavi svoj posao onako kako jedino i zna- NAJBOLJE!!!!!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22342 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/11/2008 : 18:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Radio sam u "izvesnom" casopisu mnogo godina, objavio mnogo desetina ne bas kratkih tekstova, boravio u svojim raznim redakcijama mnogo stotina sati sto zbog drustva sto zbog posla...

Imam jedan prijedlog za tebe: Ako zivis u BG ili blizini,kako bi bilo da se zaletis kod Slobe u Darkwood,ponudis mu kaficu i uzmes 15 minuta njegovog vremena te napravis jedan excluzivni intervju sa njim o cijeloj situaciji,problemima i uopste. Na taj nacin mogli bi ljudi ovdje da saznaju cijelu istinu i situaciju jer ovo rekao onaj,cuo ovaj od treceg itd. zapetljava samo jos vise
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 18:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Radio sam u "izvesnom" casopisu mnogo godina, objavio mnogo desetina ne bas kratkih tekstova, boravio u svojim raznim redakcijama mnogo stotina sati sto zbog drustva sto zbog posla...

Imam jedan prijedlog za tebe: Ako zivis u BG ili blizini,kako bi bilo da se zaletis kod Slobe u Darkwood,ponudis mu kaficu i uzmes 15 minuta njegovog vremena te napravis jedan excluzivni intervju sa njim o cijeloj situaciji,problemima i uopste. Na taj nacin mogli bi ljudi ovdje da saznaju cijelu istinu i situaciju jer ovo rekao onaj,cuo ovaj od treceg itd. zapetljava samo jos vise

Vrlo rado, ali ubedjen sam da ce Sloba cim se vrati sa spomenutog puta sve objasniti ovde.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 08/11/2008 : 18:45:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

---dp--- puno toga si rekao što se slažem sa tobom, možda ovde na forumu i neko zna lično ko si, ali to i na kraju i nije toliko bitno, koliko je bitno da VČ opstane. Sobzirom da si jedan od najstarijih forumaša i najaktivnijih, možda bi ti kao takav pomogao u svemu ovome kad se možda Sloba povlači, ali jedna lasta ne čini proleće a dve???
O Slobinom povlačenju čuo sam još na samom sajmu knjiga, tj. kada su se pojavila kolekcionarska izdanja Zagora, a evo ovog prošlog četvrtka dobismo po meni dva najkvalitetnija kiosk izdanja VČ.
Razumem reakciju Ultrasa jer i ja se slično osećam posle svih ovih godina Horusa, Maverika, Vaninija, Abatona, ali što Sloba reče jednom mom prijatelju kolekcionaru "možda ja napuštamn VČ ali opstaće oni", nadam se ta je tako!!!

Izgleda da su svi znali sve, samo ja nista nisam znao. Zaboli mene uvo za finansijsku situaciju VC, ja samo zelim da imamo stripove na kioscima, ali ovo je "circulus virtiosus" jer ako im se ne bude isplatilo, oni nece izdavati stripove. Tesko da bih ja jedan bilo sta pomogao VC-u ili bilo kome drugom, a nemam ni zelju. Neka se VC sam snalazi, imaju oni novca za to. Ako znaju sta je poslovnost i ako im je stalo do posla kojim se bave, verujem da ce morati mnogo vise da plate novog dovoljno dobrog urednika (da ne kazem menadzera) koji ce biti sposoban da radi posao dovoljno kvalitetno. Ja da sam vlasnik VC-a znao bih sta cu i kako cu. Rekoh da sam ubedjen da edicija ne moze propasti tek tako, ali verujem da ce zaista morati debelo da plate novog urednika za nivo usloge koji su imali kod Slobe zamo zahvaljujuci cinjenici sto je covek pravi fan i zaljubljenik, kao i svi mi uostalom.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000