Jbg... zaboravio sam kupiti prvi broj superklasika, sigurno je već rasprodan, a ne daje mi se 100 i više kuna za glanc SC kiosk strip star par godina, kad će novi reprint zna li itko?
Šalu nma stranu, jedina sprdačina su cijene pojedinih AF klasika na aukcijama. Zato je ovo dobra inicijativa za neke ljubitelje stripa.
Pročitaj: "SUPERHIK", "Superhik: alkohol prijeti" & "Superhik: razbijena boca" i bit će ti sve jasno.
------------ ------------ inače, mislim da SuperKlasik No.3 izlazi početkom studenoga...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Nadam se da si u pravu (za br.4), jedino mi nije jasno gdje je nestao Extra Alan Ford - posljednji je izišao (br.24) 05.VIII, nema ga već dva mjeseca...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Zna li ko ko će prevoditi (ili je preveo) Klasik 86 Hladni pol (Pollo Fredo)? Idealno bi bilo da negdje postoji neki prevod Nenada Brixija ili barem Davora... U svakom slučaju bi bilo katastrofa da to bude nešto kao što su uradili na Pričama Broja Jedan, gdje su čak nanovo prevodili nešto što je davno bilo objavljeno u Superstipu.
Sigurno će u studenome izići SuperKlasik, tko prvi spazi sigurno će javiti ovdje a počesto svratim i u Stripove Na2, pa javim ak ugledam tamo i četvorku...
i mene živcira, najavili su i Extra br.25, kao, 15.studenoga, i njega nema...nema ga od 01.kolovoza... KAŽU da kasne iz Italije materijali...
Očito je da idući tjedan stiže AF Ekstra No.25, AF SuperKlasik No.3, AF Klasik No.76 ("Sjećam se...") i vjerovatno dugonajavljivani: Priče Broja 1 - br.5, AF Color biblioteka br. 8 "Derbi". Sve će izići u 7 dana, tako se dogodilo i u lipnju ove godine, uz svo to brdo istovjetnih izdanja priključio se tada, prisjetimo se, i Borgis koji se ipak približava Pax Vobis-u...
Huh, ako još ove godine izađe AF klasik 76, to znači da će ove godine izaći čak 17 Klasika. Obično ih godišnje izađe 16, ali nemam ništ protiv ovog povećanja