Author |
Topic |
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/11/2008 : 00:27:05
|
Henry, zasto ti to ne bi skenirao i okacio na rapidshare, da malo i mi uzivamo... tim skenom necemo bas nikoga ostetiti, samo cemo se jos vise napaliti na epizode koje dolaze |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 02/11/2008 : 13:03:28
|
da li je negde objavljen spisak i program izlazenja zagora sa crtacima i scenaristima za 2009 godinu,u italiji naravno.znam za onaj proizvolljni spisak ali dali je izasao precizan plan za 2009,tacnije imali ga neko od vas |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
EL GANCHO
Starting Member
Croatia
11 Posts
Member since 27/10/2008 |
Posted - 07/11/2008 : 20:59:41
|
pozdrav svima konačno slobodan vikend znali netko kada izlazi novi trobroj Komandant Mark od Ludensa Avantura u Portoriku stara izdanja ZS pleme crne lisice, čovjek od slame, pomorska bitka ugodan vikend EL GANCHO |
|
|
mali od palube
Advanced Member
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 07/11/2008 : 22:27:46
|
quote: Originally posted by Patak15
Pročitao sam Stravu i užas u muzeju. I za sada sam jako zadovoljan pričom,odmah se vidi da to Boselli piše priča je zanimljiva ,dobro se razvija,bez previše nelogičnosti i zamaranja.Prof Richter je zanimljivo okarakteriziran,nije sterotipan i ostaje za vidjeti što će s njim boselli napraviti sviđa mi se ugođaj: zagor i prijatelji čekaju neprijatelja o kojem neznaju gotovo ništa,zabarakadirani su u muzeju,dolazi i nevrijeme,napada ih tajanstvena zvijer,...IZVRSNO Slaba točka je zagorovo oslobbađanje Richtera,to što je Richter njega spasio je dobro,ali onaj glupi bijeg ubojica i zagor koji bi uvijek potrčao za njima...blesavo,pogotovo za bosellija Cassarov crtež varira od lošnjikavog do posječnog,ipak ponekad dobro nacrta lica iz blizine jedva čekam stupicu i otrov ali slijedeći brojevi su povezani,jel?
Offtopic: fora avatar!!1 |
|
|
mikulan
Starting Member
Croatia
55 Posts
Member since 01/10/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 09/11/2008 : 12:21:15
|
a od treceg decembra povratak Mortimera i Hamada |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 09/11/2008 : 18:05:48
|
navodno za uskrs ide i povratak otpisanih miki, joca, tihi, prle i ferri... koliko povrataka, ne bi me cudilo... samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Inferno
stripovi.com suradnik
Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 09/11/2008 : 19:05:38
|
quote: Originally posted by Curunir
navodno za uskrs ide i povratak otpisanih miki, joca, tihi, prle i ferri... koliko povrataka, ne bi me cudilo... samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Eeeeeeeee! Evo te nazad. Srićom, barem ti nisi pobiga s ovog pustog foruma.
Nego, ovaj najnoviji zex mi je prejebeno dobar. Golden Baby, Zagor-vatrogasac, zajebancija, Činezi, Ferri = fantazija.
I tisak se popravija.
Baš prelistajem ove izašle zexove, posebno Ferrijeve... Nolitta je bog!!! Samo on može iz ničega napraviti čuda! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
|
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 09/11/2008 : 19:20:31
|
Nolitta je maltene kompletiran, ostale su još 4 priče.Butcher pa neobjavljena pa vikinzi i zadnja megalomanska sa zna se kim. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/11/2008 : 19:33:31
|
samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Ja sam optimista,vjerujem u Nuccija i Vernija! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/11/2008 : 20:08:54
|
quote: Originally posted by Curunir samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Ne, ne, ne....Zagor iz trenutne extra serije se vratio. Ono što se nikada neće vratiti je vreme kada smo mi te priče čitali sa ovoooolikim očima...Šmrc.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:19:55
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Curunir samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Ne, ne, ne....Zagor iz trenutne extra serije se vratio. Ono što se nikada neće vratiti je vreme kada smo mi te priče čitali sa ovoooolikim očima...Šmrc..
mogu ti reci da i nije istina. citam, sto inferno rece, ove čineze, i zbilja gustam u takvu stripu... a sto sve slijedi, jupiii!! dakle, ako su meni matorom dobre gotovo kao i kad bijah klinac, onda u njima stvarno nesto ima, pa zovi ti ili tko god kako hoćeš...
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:21:54
|
quote: Originally posted by Inferno
navodno za uskrs ide i povratak otpisanih miki, joca, tihi, prle i ferri... koliko povrataka, ne bi me cudilo... samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Eeeeeeeee! Evo te nazad. Srićom, barem ti nisi pobiga s ovog pustog foruma.
Nego, ovaj najnoviji zex mi je prejebeno dobar. Golden Baby, Zagor-vatrogasac, zajebancija, Činezi, Ferri = fantazija.
I tisak se popravija.
Baš prelistajem ove izašle zexove, posebno Ferrijeve... Nolitta je bog!!! Samo on može iz ničega napraviti čuda!
povratak curunira ili curunirov povratak? da, bas su dobre... tisak? ne znam... vidim i neke zamrljane kadrove... ali nema veze, tu su sva slova, a naslov ne prekriva obje korice i prvih 20 stranica |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 09/11/2008 : 20:23:56
|
Ne, ne, ne....Zagor iz trenutne extra serije se vratio. Ono što se nikada neće vratiti je vreme kada smo mi te priče čitali sa ovoooolikim očima...Šmrc..
mogu ti reci da i nije istina. citam, sto inferno rece, ove čineze, i zbilja gustam u takvu stripu... a sto sve slijedi, jupiii!! dakle, ako su meni matorom dobre gotovo kao i kad bijah klinac, onda u njima stvarno nesto ima, pa zovi ti ili tko god kako hoćeš...
Ne, ne, nisam se baš najbolje izrazio. Te epizode su sasvim ok, evo, i ja sam krenuo da čitam zex serijal skoro. Samo, te epizode smo mi tada zavoleli, pa ih sad guštamo. E sad, da se ova epizoda sa čajnezima sad pojavi u redovnoj seriji, da li bi isto tako uživali?? (pitanje je više retoričko, odgovor je nemoguće dati) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:23:59
|
quote: Originally posted by King Warrior
samo se jedno nece nikad vratiti: dobro stari zagor iz trenutacne platinaste extra serije...
Ja sam optimista,vjerujem u Nuccija i Vernija!
vernija? ne bogohuli! mijenjaj vjeru, makar u mau-mau |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:36:06
|
Naravno da ima... i sad sam ja neozbiljan jer volim Zagora... |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:40:52
|
ne, ljubav je, makar i muška, ozbiljna stvar. ne daj se! |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 20:47:00
|
narocito kad sekirče pomogne... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Posted - 09/11/2008 : 21:02:38
|
quote: Originally posted by Ultras
Svaka cast onome ko je ovo napravio. Ferri u 3D!
To je sa jednog brazilskog bloga, sad ci pronaci link pa cu staviti. Bilo bi vise po mom ukusu da su pantalone nalih helankama, uz telo, kao kod superheroja, dok su ove uradjene totalno realno (ja i nisam voleo Zagorove stripove jer su realni vec naprotiv) |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 09/11/2008 : 21:08:05
|
bio bi najbolji u tajicama |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
|
Topic |
|