Tko osim Mentora može i smije najavljivati ništa novo?
E da, svakog se ovih dana zove kultnim, ali samo je jedan Dario Kukić! I samo je jedan njegov album, ovaj ovdje pred vama! 112 stranica (od kojih 16 u koloru), sabrano sve čega se ne srami, osamnaest godina rada za 75 kuna ... kod koga drugog nego kod Mentora?
predivno. matori kukitj(kvadrat/stari endem faza) mi je neinteresantan(shto crtezom shto(malo vishe) prichom) ali ova bruh/novi endem/q inkarnacija je brilijantna i to komotno ide u top 5 izdanja ove godine(guj i zmuj josh uvek suvereno na prvom mestu:)
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Za ljubitelje non sequitur humora, prava poslastica :). Po privjuu vidim da dosta toga već imam u drugim izdanjima, ali imati Kukića na jednom mjestu je nešto što se ne propušta.
"Šta, već se smračilo?!" :D
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Evo baš sam pročitao i moram priznat da je album u skladu sa naslovnicom poprilično šaren, kako i u crtežu tako i u pričama. Iako sam očekivao možda malo ujednačeniji stil ali ipak san ugodno iznenađen. I budući da većinu toga nisam prije vidio meni je to sve bilo novo.
Evo još malo reklame... Nisam puno očekivao, a strip me oduševio. Za umrit od smija, ne ispušta se iz ruku. Obavezno pročitajte. Homosekson i Čmarli Braun... Još ne mogu odlijepiti kez sa lica.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.