forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 10/11/2008 : 01:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Danas sma pročitao Zagor 148-151 (Ludens) Močvara robijaša-Otok zmija, moram priznati da me je epizoda oduševila, puna dinamičnosti i akcije. Burattini na visini zadatka, Laurenti je super dočarao močvare severne Floride, indijace plemena Quanaha, fantastično lepu Ritu Duff, lik glavnog negativca šerifa Grahama očito je pozajmio od John Wayne... Zagor je posebna priča, u prvom delu solidno, u ostalim loše, u poslednjem (Otok zmija) katastrofa, ubedljivo gore i od DArcangela (po meni najgori crtač Zagora). Kompletna epizoda svakoko u prvih pet na broju 400-478(u originalu)!!!
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 10/11/2008 : 10:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Aaauu brate ova statua Zagorova kako je extra!!!!

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 10/11/2008 : 14:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Pa najbolja je ubedljivo od svih fogurica koje sam video (mislim na Zagora), ali kad su figurice u pitanju, ima mnogo boljih ostvarenja.
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 10/11/2008 : 16:52:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Pa najbolja je ubedljivo od svih fogurica koje sam video (mislim na Zagora), ali kad su figurice u pitanju, ima mnogo boljih ostvarenja.

Tako je!
Meni se osobno svidja ova figurica al ima i boljih!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Basicc
Starting Member

1 Posts

Member since 10/11/2008

Posted - 10/11/2008 : 23:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Basicc a Private Message  Reply with Quote
Zanima me o Pisumu Alatumu. Moze li mi netko nesto reci? U kojem broju se pojavljuje i moze li se taj broj kako nabaviti? Ili se pojavljuje u vise njih

Hvala
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 00:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Basicc

Zanima me o Pisumu Alatumu. Moze li mi netko nesto reci? U kojem broju se pojavljuje i moze li se taj broj kako nabaviti? Ili se pojavljuje u vise njih

Hvala

To je navodno veoma redak insekt u Maloj Africi. Radi se o epizodi "Zarobljenici Crvene veštice" LMS br.7 i EX Zagor br.79-81 u originalu br.41-43.
EX Zagore možeš lako nabaviti u striparnicama u BG u Darkwoodu i Alan Fordu, a LMS br.7 veoma, veoma teško, gotovo nemuguće!!!
Inače za mene ova epizoda je u prvih pet epizoda od Zagora!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 03:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Meni je takodje medju omiljenim, iako nije bas u top 5
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
A i 79-81 Extra nije bas lako naci :(
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 11/11/2008 : 21:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

A i 79-81 Extra nije bas lako naci :(

Trenutno u striparnici "Alan Ford" ima brojeva 79 i 80, za Darkwood nisam siguran!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 21:38:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Svakako lakse nego LMS-7
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 14/11/2008 : 16:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
posto su ovdje ljubitelji Zagora - može mi ko reći u kojima se sve epizodama pojavljuje Nat Murdo. Čitao sam Sjeverozapadni prolaz al sam čuo da se pojavljuje opet - gdje

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 14/11/2008 : 18:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

posto su ovdje ljubitelji Zagora - može mi ko reći u kojima se sve epizodama pojavljuje Nat Murdo. Čitao sam Sjeverozapadni prolaz al sam čuo da se pojavljuje opet - gdje

Ako se ne varam

SD-55 - POVRATAK NATA MURDA

Pa na dalje.
Go to Top of Page

chado
Starting Member

Croatia
85 Posts

Member since 05/04/2005

Posted - 14/11/2008 : 18:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send chado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by Billy_the_Kid

Ako se ne varam

SD-55 - POVRATAK NATA MURDA

Pa na dalje.

SD- 13-14 Aljaska
SD- 17-18 Razbojnici
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/11/2008 : 18:59:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ZG SD 53 Otočka skupina
ZG SD 54 Kapetan Midnight
ZG SD 55 Povratak Nata Murda
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 14/11/2008 : 22:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Da, pojavljuje se mnogo puta u kratkom vremenskom periodu (relativno kratkom, ali ipak mnogo kracem nego sto je tu slucaj sa mnogim drugim likovima kao sto su Hellingen, Verybad i razni drugi n acije smo povratke vec navikli). Dakle, pojavljuje se ukupno 4 puta: SD9-12: "Nestali istrazivac"..."Arkticka sfinga", SD13-14: "Aljaska"/"Ratnici gromovnika", SD17-18: "Razbojnici"/"Obracun u Los Angelesu", SD53-55:"Otocka skupina"..."Povratak Nata Murda". Eto, kao i Sila-Majk, i Nat Murdo se pokajao i postao dobar. Kad li ce se Hellingen pokajati?
Ma nije mi za Hellingena, ne znam kad ce se profa pokajati?
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 14/11/2008 : 22:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Meni je bio simpatičan lov na njega

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/11/2008 : 22:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
epizode sa natom su fenomenalne osim ove zadnje kada se popravio
bila bi i ova zadnja super da nije uprskana murdovom pojavom
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 14/11/2008 : 23:10:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, pojavljuje se mnogo puta u kratkom vremenskom periodu (relativno kratkom, ali ipak mnogo kracem nego sto je tu slucaj sa mnogim drugim likovima kao sto su Hellingen, Verybad i razni drugi n acije smo povratke vec navikli). Dakle, pojavljuje se ukupno 4 puta: SD9-12: "Nestali istrazivac"..."Arkticka sfinga", SD13-14: "Aljaska"/"Ratnici gromovnika", SD17-18: "Razbojnici"/"Obracun u Los Angelesu", SD53-55:"Otocka skupina"..."Povratak Nata Murda".

Upravo sa tim epizodama (Nestali istraživač, br.345 u originalu) Zagor izlazi iz lošeg prioda epizoda i donekle vraća kvalitet zlatnog perioda. A svakako pečat tim epizodama daje i Nat Murdo!!!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 00:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Bruce ako misliš na onih 21. preskočenu epizodu nisi u krivu(i one prije).

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 15/11/2008 : 04:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
I medju tim preskocenim ima prica koje su meni odlicne, i to ne malo njih, na primer:

"Indijanska krv" i nastavci
"Prokleto zlato" i nastavci
"Covek s puskom" i nastavci
"Nemoguca dimanzija" i nastavci
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 11:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Pa i ima odličnih, ali taj period od Nestalog istraživaća do sjena nad darkwoodom gotovo se može mjeriti sa meni najboljim periodom(sloboda ili smrt-povratak u darkwood). Svakako su u pravu glede tih epizoda, ali ja sam mislio i na lov na vuka,riječni duh(tajanstveni samostan iznimka)

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 15/11/2008 : 12:52:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

I medju tim preskocenim ima prica koje su meni odlicne, i to ne malo njih, na primer:

"Indijanska krv" i nastavci
"Prokleto zlato" i nastavci
"Covek s puskom" i nastavci
"Nemoguca dimanzija" i nastavci

Da, to jesu solidne priče, pogotovo "Čovek sa puškom" koju smatram zajedno sa "Močvarom robijaša" najboljom pričom koju je napisao Burattini!!!
Ipak priče koje kreću sa "Nestalim istraživačem" i nastavljaju se sa "Aljaskom", kasnije "Sedam gradova Cibile", "Teksaški rendžeri", "Laguna živih mrtvaca", "Sjene na Darkwoodom", "Morska strava", "Otočka skupina", "Podzemlje New Jorka", "Tajna Fride Lang" i brojem 400 "Dugin most" jesu priče novog Zagorovog zlatnog perioda!!!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 12:57:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Točno tako! To su bile priće

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1949 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/11/2008 : 13:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
I meni su te dosta dobre s'tim što mi Močvara Robijaša nije ništa posebno. Samo dobra i ništa više.
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 15/11/2008 : 13:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message  Reply with Quote
Meni je Močvara odlična. Ona je prvi Zagor iz regularne serije koji sam kupio nakon povratka Kandraxsa. Ostalo mi ih je još samo par imogu reći da možda jedino dvije-tri priće iz razdoblja poslije kan. mogu mjerit s močvarom. Sve ostalo je smeće.

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.73 seconds. Snitz Forums 2000