forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novo na kioscima i skenovi naslovnica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 99

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2360 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 07/11/2008 : 10:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
U "Kronologiji izlaženja" nedostaju i slijedeći naslovi:

- Ludens Tex: 089 Lanac ubojstava (TX LU 89)
- Ludens Zagor predstavlja: 018 Chico vitez (ZG LUCI 18)
- Libellus Mister No Biblioteka almanah: 002 Priča o junaku - Ardeni 1945. - Dreamland (MN ALM 2)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/11/2008 : 15:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Quebrasco

U "Kronologiji izlaženja" nedostaju i slijedeći naslovi:

- Ludens Tex: 089 Lanac ubojstava (TX LU 89)
- Ludens Zagor predstavlja: 018 Chico vitez (ZG LUCI 18)

Skenira bi ja ovo, ali čemu kad nikoga nije briga za ova izdanja. Vidiš da je Tex 89 skeniran ima misec dana a niko nije postavija na home, dok se naslovnice drugih stripova stavljaju odma čim izađu.
Evo sad su stavljene nove naslovnice, a Tex opet nije stavljen. Ako budemo imali sriće bit će postavljen do Nove godine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/11/2008 : 15:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Daj odjebi više s tim "nikog nije briga". 7 jebenih godina postavljam svaku jebenu naslovnicu svakog jebenog dana i onda ćeš mi ti doć i reć kako me nije briga?

Trouble will find me
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 07/11/2008 : 18:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ha, nakon što san nekoliko puta ponovio napokon reakcija i to baš lipa.
Znan ja da si ti to sve pomeća po sajtu u tih nekoliko godina, da je u to uložen veliki trud i svaka ti čast na tome, ali ovo o čemu govorin sada je trenutno stanje stvari koje traje već nekoliko mjeseci...

I ne možeš mi reći da nisan u pravu, ja ne izmišljan. Koliko puta sam ja (ili netko drugi)stavio Ludensove naslovnice na forum da bi one bile stavljene nakon par miseci. Dok se naslovnice, recimo VČ-a, skoro uvijek postave isti dan nakon izlaženja, a npr. ovaj spomenuti Tex 89 se uvik nekako zaboravi.

I nemoj mi govoriti da odjebem. Stvarno nema potrebe za takvom reakcijom jer ja nisan mislio ništa zlonamjerno.

Sad, netko drugi bi drukčije reagirao na tu tvoju uvredu i popio ban na par mjeseci iako nije prvi počeo, ali nije moj stil spuštati se na takav nivo. Besmisleno je svađati se preko neta.

aj pozdrav, neću se više javljati u vezi ovoga.
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 11/11/2008 : 13:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message  Reply with Quote
A kad će skenovi AF Klasik 71 i 72?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/11/2008 : 13:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Ha, nakon što san nekoliko puta ponovio napokon reakcija i to baš lipa.
Znan ja da si ti to sve pomeća po sajtu u tih nekoliko godina, da je u to uložen veliki trud i svaka ti čast na tome, ali ovo o čemu govorin sada je trenutno stanje stvari koje traje već nekoliko mjeseci...

I ne možeš mi reći da nisan u pravu, ja ne izmišljan. Koliko puta sam ja (ili netko drugi)stavio Ludensove naslovnice na forum da bi one bile stavljene nakon par miseci. Dok se naslovnice, recimo VČ-a, skoro uvijek postave isti dan nakon izlaženja, a npr. ovaj spomenuti Tex 89 se uvik nekako zaboravi.

I nemoj mi govoriti da odjebem. Stvarno nema potrebe za takvom reakcijom jer ja nisan mislio ništa zlonamjerno.

Sad, netko drugi bi drukčije reagirao na tu tvoju uvredu i popio ban na par mjeseci iako nije prvi počeo, ali nije moj stil spuštati se na takav nivo. Besmisleno je svađati se preko neta.

aj pozdrav, neću se više javljati u vezi ovoga.

Jel ti ikad palo na pamet da ja ne gledam bas sve topice i da ponekad, kad neku naslovnicu vidim, mislim da je vec stavljena. Koliko sam puta samo kupio neki strip koji vec imam ili nisam kupio neki koji nemam, jer sam naslovnicu vidio/nisam vidio. Veseli cetvrtak mi salje sve naslovnice direktno na mail i zato budu i stavljene isti dan. Bookglobe, tj. Tally isto. Sve ostalo radim kad stignem i kad se sjetim. Uglavnom azurno i redovito, ali nesto promakne. I sta sad? Ko da je smak svijeta. Stavit ce se. Ako mi netko tupi x put o nekoj naslovnici, dodje mi da je iz inata ne stavim:) Sorry na tonu, ali bio sam nervozan i umoran, a onda nisam dobro drustvo, niti najbolje reagiram na nove requeste.

Trouble will find me
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 11/11/2008 : 14:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
kako "strava i užas u muzeju"? tako se strip ne zove u orginalu... trebalo bi ili ili samo teror ili samo strava ili samo užas, a ne oboje...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 11/11/2008 : 16:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Eh, kad bi bilo malo kreativnosti u tim naslovima... a bas citam "Nocna mora na moru". Da su jednu rec iz ovog Zagora prebacili u ovog maxija, imali bismo uz malo varijacija, na primer "strava u muzeju" i "kosmar na moru"
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/11/2008 : 19:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Jel ti ikad palo na pamet da ja ne gledam bas sve topice i da ponekad, kad neku naslovnicu vidim, mislim da je vec stavljena. Koliko sam puta samo kupio neki strip koji vec imam ili nisam kupio neki koji nemam, jer sam naslovnicu vidio/nisam vidio. Veseli cetvrtak mi salje sve naslovnice direktno na mail i zato budu i stavljene isti dan. Bookglobe, tj. Tally isto. Sve ostalo radim kad stignem i kad se sjetim. Uglavnom azurno i redovito, ali nesto promakne. I sta sad? Ko da je smak svijeta. Stavit ce se. Ako mi netko tupi x put o nekoj naslovnici, dodje mi da je iz inata ne stavim:) Sorry na tonu, ali bio sam nervozan i umoran, a onda nisam dobro drustvo, niti najbolje reagiram na nove requeste.

Dobro, stvar je zaključena, nećemo više o tome.
Da san zna da ne čitaš sve topice, slao bi ti i ja naslovnice skenirane samo ne znan na koji mail.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 11/11/2008 : 19:42:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

kako "strava i užas u muzeju"? tako se strip ne zove u orginalu... trebalo bi ili ili samo teror ili samo strava ili samo užas, a ne oboje...

kićo, reci mu dvi-tri riči!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 11/11/2008 : 19:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne da mi se ponavljat...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29692 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/11/2008 : 21:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
markos et stripovi kom

Trouble will find me
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/11/2008 : 01:24:19  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

quote:

quote:

Ne da mi se ponavljat...

šta je? to vam se sviđa ovaj cirkus od naslova, a?

edit: zašto dok lester ne prevodi i zagora?

Edited by - I like girlz on 12/11/2008 01:27:11
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 12/11/2008 : 01:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

Stripoteka 1047

Porucnik Bluberi, APAČI - 29. epizoda BLUEBERRY "APACHES"
Hogar

jel kompletna ova epizoda i jel u boji?

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/11/2008 : 14:58:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by culfis

Stripoteka 1047

Porucnik Bluberi, APAČI - 29. epizoda BLUEBERRY "APACHES"
Hogar

jel kompletna ova epizoda i jel u boji?

Izvini,al morao sam se nasmijati...
Stripoteka u boji?
Nema,brate,ima 20 godina ništa u boji unutra!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 13/11/2008 : 14:59:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
edit: zašto dok lester ne prevodi i zagora?

Jer je predobar za taj strip!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 13/11/2008 : 15:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by sabko

Zar nisi dobio mail.. davno nekad kad si tražio da ti pošaljem neke naslovne, među njima je bila BO SS 6

Ja sam taj mejl samo proslijedio DeeCay, nisam mogao da pogledam naslovnice. Mislio sam da su tu bili samo specijali, nisam se sjetio tog Borgisa. Ne znam da li je on sve to postavio. Kad dobijem ADSL onda ću malo detaljnije pregledati šta fali od naslovnica i šta možemo da nađemo na hubu.

Sve što si mi poslao na mail od AF-a sam stavio... Borgis superstrip je mislim bila koja epizoda, a od Borgisa specijala isto nema svih.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 17/11/2008 : 09:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Guj i Zmuj na slovenskom:

(2 naslovnice za kolekcionare)

Iznogud na slovenskom

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 17/11/2008 09:41:35
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/11/2008 : 12:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bidi, kad je izlazio ovaj Iznogud? Imaš i ostale naslovnice?
Kad je izašao slovenski Guj i Zmuj i jel to to također Mentorovo izdanje?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 17/11/2008 : 13:00:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
iznogud izlazi sada u časopisu Delo svaki dan po jedna tabla..... uskoro če i ovi HC albumi, za sada još nije izašlo može se samo naručiti

kasnije sledi i Talični
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 17/11/2008 : 13:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Kad je izašao slovenski Guj i Zmuj i jel to to također Mentorovo izdanje?

Izašao je prije "nekoliko dana"
Izdanje je od izdavača "ZIP", koji prodaje igračke i alate za školsku didaktiku.

Mali Guj in njegov Zmuj / napisal Darko Macan ; narisal Frano Petruša
izdavač: ZIP, Zavod za intelektualno produkcijo, 2008
David Kladnik
prevod: Ana Mihelič
dizajn: Melina Mikulić (samo sam siguran da ona nije imala veze sa izborom fonta u oblačičima koji je grozan)
Zahvaljuje se: Darku Macanu (i još nekomu)

Edited by - BiDi on 17/11/2008 13:22:58
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 17/11/2008 : 13:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
A iznogud je izdanje Graffita

piše Goscinny ; riše Tabary ; [prevod Mitja Roner,
Kristina Šircelj]. - Ljubljana : Graffit, 2008
http://www.graffit.si/

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/11/2008 : 14:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Al si detaljan! To je i više nego sam tražio!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 18/11/2008 : 15:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zašto je napravljena biblioteka Vrtirep? Namjerava li Udruga CRŠ izdati još koji Musterov album naknadno ili je to bilo samo u planu?
Koliko ima strana Kameno doba?

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 18/11/2008 : 15:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
72 stranice stripa (počinje sa 3 i završava sa 74)
album je numeriran kao broj 1
čini mi se da je Ratko rekao da če biti i novih albuma, a čuo sam priče da ih je več sada trebalo biti više ali nije bilo dovoljno vremena...tako nekako
Go to Top of Page
Page: of 99 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000