forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/10/2008 : 10:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Po meni jedna od najboljih serija u posljednjih nekoliko godina.
Sezona se sastoji od 12 epizoda, a trenutno kreće 3. sezona.
Dexter radi kao forenzičar u policiji Miamia i ima jedan skriveni hobi. Serijski je ubojica koji ubija zločeste tipove i to po kodeksu njegovog oca. Dexter je kao dijete posvojen od strane policajca Harrya koji je u ranom djetinstvu primjetio da s djetetom nešto nije u redu i da bi sprječio da mu jednog dana sin završi na električnoj stolici Harry ga uči kako da ubija, kako da prikrije tragove i najvažnije da ubija po kodeksu po kojemu može ubiti samo one ljude za koje je 100% siguran da su i sami ubojice.
Za razliku od mase serija koje od gledatelja prave budale (Zakon braće),koje se samo zapetljavaju i tako u nedogled (Izgubljeni) ova serija ima i glavu i rep. Prva sezona je sjajna zaokružena cjelina. Ali najbolje od svega je što je druga sezona još zanimljivija. Serija će se svidjeti svima koji vole serije o forenzičarima, o serijskim ubojicama, a ima i malo crnog humora. Toplo preporučam!!!

Edited by - manhunter on 08/06/2010 09:39:35

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/10/2008 : 11:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim neko se navukao... Ja sam priznajem samo gledao prve dvije epizode prve sezone. Interesantna premisa u svakom slučaju. Reci mi, dal traga za istom ubojicom cijelo vrijeme?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Duh sa kriglom
New Member

Bosnia and Herzegovina
279 Posts

Member since 15/08/2005

Posted - 09/10/2008 : 11:10:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh sa kriglom a Private Message  Reply with Quote
"Za razliku od mase serija koje od gledatelja prave budale (Zakon braće)" ccc nije to fino

Hiljadu mi pivskih krigli!!!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/10/2008 : 11:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Deecay, Bože sačuvaj, pobio ih je sada do treće sezone sigurno 30ak... Maltene novog zločinca (a u posljednje vrijeme i jednog drota) kokne u svakoj epizodi.
Inače, i meni je druga sezona interesantnija, ali i treća obećava.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/10/2008 : 11:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Vidim neko se navukao... Ja sam priznajem samo gledao prve dvije epizode prve sezone. Interesantna premisa u svakom slučaju. Reci mi, dal traga za istom ubojicom cijelo vrijeme?

Samo prvu sezonu. Ali u međuvremenu rješava i neke druge slučajeve, pa malo ubija svoje kandidate, pa ima i malo ljubavnih problema.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 09/10/2008 : 11:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh sa kriglom

"Za razliku od mase serija koje od gledatelja prave budale (Zakon braće)" ccc nije to fino

Mislio sam više u smislu gledatelje "vuku za nos, zavlače"

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Duh sa kriglom
New Member

Bosnia and Herzegovina
279 Posts

Member since 15/08/2005

Posted - 09/10/2008 : 11:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh sa kriglom a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

quote:
Originally posted by Duh sa kriglom

Mislio sam više u smislu gledatelje "vuku za nos, zavlače"

pa recimo da ima malo onoga "pricam ti pricu"

Hiljadu mi pivskih krigli!!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/10/2008 : 11:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kad sam slagao titlove, vidio sam na kraju prve sezone da Dexter priča da je kao ubojica evoluirao... pa sam mislio da ide dalje s tim jednim. A znam da svaku epizodu koka nekog drugog.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/10/2008 : 11:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Krenula je već treća sezona, naravno prve dvije su bile odlične (druga čak bolja) a i treća kao što su već neki rekli puno, puno obećava :-)

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 09/10/2008 : 17:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Ma dexter lab je strava...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 09/10/2008 : 17:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
:)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12738 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2008 : 20:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by npetros2@htnet-dsl

Ma dexter lab je strava...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/10/2008 : 20:04:44  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Je meni je isto odvratna ona njegova sestra Deb dođe mi da televizor otkinem kad se ona pojavljuje u scenama...

@Gand
Meni je to bio neki logičan slijed, morao je "evulirati"...

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 09/10/2008 : 20:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message  Reply with Quote
iin dexters laboratory,hes the smartest guy uve ever seen... :D :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12738 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 09/10/2008 : 20:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
Da, a njegova sestra Dee Dee je za streljati ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 09/10/2008 : 21:02:08  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Zainteresovao si me ovim opisom serije, videcu veceras da je potrazim na torentu

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/10/2008 : 21:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Prva knjiga po kojoj su do pred kraj pravili prvu sezonu, završava kako ti hoćeš, Gand. Serija je napravljena sa ciljem da ipak nastavi sezonu za sezonom, a ne da na kraju prve sezone sa bratom odšeće i ubija koga hoće kako hoće kao u knjigama . Serijska verzija ima i mnogo više logike ako ćemo razmišljati o svemu psihološki - svi na kraju krajeva hoćemo da budemo sretni. Da li bi mu brat pružio sve što mu pruža djevojka? Don't think so.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 09/10/2008 : 22:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Pa ostaje sjebani hladnokrvni ubica kakvog voliš.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 09/10/2008 : 23:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by makikatalinic

Je meni je isto odvratna ona njegova sestra Deb dođe mi da televizor otkinem kad se ona pojavljuje u scenama...

quote:

Bez obzira na to, Jennifer Carpenter jako dobro glumi sto se odlicno vidi u dijalozima s iskusnjarom kalibra Keith Carradine. Za razliku od nje Jaime Murray kao Lila je jebena katastrofa. Ta zena je spustila seriju do dna jer je svaki kadar u kojem se pojavila iritantan od prenemaganja. Losije je od Anje Sovagovic i Mie Begovic zajedno, sto sam do pojave druge sezone ove serije mislio da je apsolutno nemoguce.

Nisam govorio o glumi već o pojavi kao osobi a to je da me užasno nervira, glumačka rola je po meni više nego solidno odrađena, što se tiče Lile imao sam filing dok je gledam da je preumjetna, nekako se nije uklapala stoga dobro da je nema u trećoj...

[qoute]
Yep, al nije ovo super-hero serijal, Dexter je poremeceni ubojica kojeg volimo takvog sjebanog kakav jest. Nema on meni tu sta evoluirati, nije ovo LOTR; Gandalf Sivi-Gandalf Bijeli. Jel to Hulk ili Dexter?

Nije ali jednostavno pod evolucijom mislim na njegovu prilagodbu sa svijetom...

I daj Gand gledaj rađe treću sezonu već mi je pomalo neaktualno pričat o drugoj

Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1521 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 10/10/2008 : 13:45:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
zar ta serija nije trebala krenuti na rtl-u

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/10/2008 : 00:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Pogledao par epizoda, čini mi se OK serijica. Možda si je čak i nabavim.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 18/10/2008 00:09:51
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 18/10/2008 : 01:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gand

quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Pa ostaje sjebani hladnokrvni ubica kakvog voliš.

Ma on je svo vrijeme hladnokrvni ubojica, smeta jedino to sto njegovo ludilo ima odraza i u ophodjenju s ljudima gdje je jasno vidljivo da nije taktilni tip. I sad odjednom, od tipa koji ne podnosi dodir postaje fucker. Mrsavo mi je to.

quote:
Originally posted by makikatalinic

I daj Gand gledaj rađe treću sezonu već mi je pomalo neaktualno pričat o drugoj

Ja sve serije gledam nakon sto zavrse. Sjednem i u komadu... fiju.

Tek sad vidim ovo, mudro, probao sam i ja tako al ne ide, kad vidim onaj torrent ili na warezu, ne mogu odoljet

Go to Top of Page

Patak15
New Member

South Sandwich Islands
220 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 13/11/2008 : 16:50:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Patak15's Homepage  Send Patak15 a Private Message  Reply with Quote
Jučer bila prva epizoda na Rtl-u.
Snimio,uskoro ću pogledat.
Repriza:
Četvrtkom u 02:55

http://www.rtl.hr/index.php?cmd=show_program&program_id=993
Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 13/11/2008 : 17:53:54  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
davno sam gledao taj crtić, bio mi je ok
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/11/2008 : 18:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HC

Ovo je nešto drugo, pogledaj prvu stranu topica

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2139 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 13/11/2008 : 20:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by HC

Topic je o Dexteru ubojici,a ne o Dexters lab!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000