forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Qatalog: Sudžukice!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 14/11/2008 : 15:03:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
Tko voli Sudžuku, volit će i Sudžukice! Skoro svi Džukini stripovi koji dosad nisu bili u albumu - od jako ružnih do jako lijepih!

Biblioteqa lunatiQ, 64 stranice, B4 format, subvencioniranih 29 kuna, naklada svega 300 primjeraka pa tko ne zagrize dok je vruće, kajat će se sam kod kuće!

U prodaji na Interliberu, valjda i na CRŠ-u, u striparnicama od idućeg tjedna.

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn

Edited by - mcn on 14/11/2008 15:04:38

Milazzo
Senior Member

Croatia
2128 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 14/11/2008 : 17:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Super. Kupujem na Interliberu!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/11/2008 : 23:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
jedino što sam danas pazario
sutra ću ostalo

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 15/11/2008 : 01:03:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Samo 300? Sticice koji i malo jugoistochnije, nadam se?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 15/11/2008 : 01:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
macane,aj dobaci onome zg tovaru sudžukicu,ionako ste blizu
neka ti on plati

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/11/2008 : 00:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Najprijaznije iznenađenje ovogodišnjeg InterliberA, nadam se da ću čimprije i pročitati... bogomili šta sam sve pazario, imat ću šta čitati i u 2009...
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 16/11/2008 : 12:14:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
...a Beograd???

Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 16/11/2008 : 17:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
na CrShu se rasprodalo sve tako da do BeGa netje stitji ni jedan primerak.
sretja pa mi je Dzuka sa strane ostavio par komada za dilanje na crno ovde - javi se Coa!:)))pPPP

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 18:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Buuuuuuuuuuuuuuuuu.

Pa, to stvarno nije lepo.
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 16/11/2008 : 19:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Le Samourai

Buuuuuuuuuuuuuuuuu.

Pa, to stvarno nije lepo.

Meni bas lepo, moj primerak i nije bio na prodaju, a sad ima i nekakav ekskluzivitet...
Go to Top of Page

no dice
New Member

Serbia
208 Posts

Member since 02/03/2006

Posted - 16/11/2008 : 19:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send no dice a Private Message  Reply with Quote
Drugim recima, Dzuku za predsednika, nije bitno koje drzave!

Edited by - no dice on 16/11/2008 19:50:44
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 16/11/2008 : 20:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message  Reply with Quote
ko bi rekao da tje se toliko ljudi zalomiti na ovu moju sprdnju:))
kolichina panichnih mejlova koje sam dobio nakon postavljanja dezinformacije ovde uverava me da pod hitno moram pocheti da se bavim PRisanjem i dilanjem "rasprodatih" stripova ispod zita:)))

bez panike, ekipo - za sada Sudzukica ima dovoljno da se narane svi zainteresovani:))
...nazalost, jer nas to obrni-okreni dovodi do zakljuchka da domatjeg stripa TOP talenata ne meresh o-ruk metodom uvaljati ni u pishljivih 300(odnosno 250)komada.

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 16/11/2008 : 20:09:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Jel' u redu da sad budem srecan shto niko ne kupuje domace stripove? Pih, kakav sebichnjak.
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 16/11/2008 : 22:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BlekenDekara

ko bi rekao da tje se toliko ljudi zalomiti na ovu moju sprdnju:))
kolichina panichnih mejlova koje sam dobio nakon postavljanja dezinformacije ovde uverava me da pod hitno moram pocheti da se bavim PRisanjem i dilanjem "rasprodatih" stripova ispod zita:)))

bez panike, ekipo - za sada Sudzukica ima dovoljno da se narane svi zainteresovani:))
...nazalost, jer nas to obrni-okreni dovodi do zakljuchka da domatjeg stripa TOP talenata ne meresh o-ruk metodom uvaljati ni u pishljivih 300(odnosno 250)komada.

crni dekaro, a otkud ti iz svoje jazbine novosadske javljas koliko ih se prodalo!???!
ne znam za interliber, al na crs-u mi je receno da su prodali sve sto su imali. ne znam doduse koliko su imali, jel.
al znat ce gazda darko kako stoje stvari kad se naspava, odmori, pa podvuce crtu ...

https://www.facebook.com/goransudzuka
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 17/11/2008 : 00:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
S obzirom da je na naslovnoj strani prikazana scena felacija, nadam se da je i unutrasnjost stripa na istom nivou. :)
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/11/2008 : 08:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> al na crs-u mi je receno da su prodali sve sto su imali. ne znam >doduse koliko su imali, jel.

Kako ne znass, kad si im ti odnio

mcn

Zar danas još niste bili na www.darkomacan.com ? *** Moje aukcije: http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=mcn
Go to Top of Page

mcn
Advanced Member

Croatia
6666 Posts

Member since 28/12/2002

Posted - 17/11/2008 : 11:51:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mcn's Homepage  Send mcn a Private Message  Reply with Quote
> unutrasnjost stripa na istom nivou. :)

Zadnji kadar je na nivou.

mcn

Go to Top of Page

Škrky
Junior Member

Croatia
410 Posts

Member since 11/11/2008

Posted - 17/11/2008 : 19:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Škrky's Homepage  Send Škrky a Private Message  Reply with Quote
Ako ćemo pravo, ni naslovnica nije na tom nivou. Čista navlakuša :)

Odgovorno tvrdim da sam možda u pravu!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 26/12/2008 : 15:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam ovaj albumčić....
Šteta je samo što više nema Batlera.
Macan tu rastura s scenarijem.
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 27/12/2008 : 16:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ono sto misljah reci rekoh djuki direktno...ono sto zelim znati jeste da li da pocnem pjevati ili glumiti detektiva? Dzuka?
Go to Top of Page

kreso_stanic
Senior Member

Croatia
1504 Posts

Member since 18/12/2002

Posted - 02/01/2009 : 15:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kreso_stanic a Private Message  Reply with Quote
Odlično!

Za razliku od kice meni je baš žao što nema više stvari gdje je i priča Sudžukina, a to je valjda zato što ih ni nema puno više (ili griješim?)...

Sjećam se prvog stripa u albumu, JEDNOGA DANA..., mislim da je bio objavljen prije nekoliko godina u nekom CRŠ katalogu i odmah mi se usjekao u pamćenje. Ova tabla je esencija onog "some early shit" iz predgovora. Tu se vidi iz čega je nastao crtež gorana sudžuke i to u priči toliko bliskoj svakom od nas u to adolescentsko doba.

od jednotablovskih odličan mi je i HE CAME HOME FROM THE WAR..., a DOK NITKO NE GLEDA se sjećam još sa CRŠa i još ga znam prepričavati ljudima koji ga nisu pročitali.

NIJE VRIJEME ZA HEROJE mi je isto dobar, ne znam tko još uopće od domacih crtača ima ovako dobar strip kao prvi objavljeni strip u životu...

ostatak albuma manje više čine KOLEKCIONARI i nekoliko epizoda BATLERA ALBERTA, vrlo dobrih stripova po Macanovom scenariju, te tri stripa po tekstovima Gibonnijevih pjesama, koji mi osim po prekrasnom crtežu u projdi vilo nisu baš zanimljivi.

Uglavnom, ako volite stripove i/ili gorana sudžuku teško ćete bolje potrošiti 29(!!!) kuna

Ono što mi je žao je što uz svaki strip ne piše iz koje je godine, mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo, npr. tek se u rick kardetu naslućuje da je to "današnji" goran sudžuka, a u potpunosti u ne znam plestati...
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 05/01/2009 : 23:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rommel

ono sto misljah reci rekoh djuki direktno...ono sto zelim znati jeste da li da pocnem pjevati ili glumiti detektiva? Dzuka?

sori, dugo nisam na forumu bio.
al zato postoje mejlovi, ne?
bajdvej, jos nisam pogledo seriju...
ubili me praznici i poso.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/01/2009 : 23:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreso_stanic
Uglavnom, ako volite stripove i/ili gorana sudžuku teško ćete bolje potrošiti 29(!!!) kuna

potpisujem

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 05/01/2009 : 23:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlično!

Za razliku od kice meni je baš žao što nema više stvari gdje je i priča Sudžukina, a to je valjda zato što ih ni nema puno više (ili griješim?)...

Sjećam se prvog stripa u albumu, JEDNOGA DANA..., mislim da je bio objavljen prije nekoliko godina u nekom CRŠ katalogu i odmah mi se usjekao u pamćenje. Ova tabla je esencija onog "some early shit" iz predgovora. Tu se vidi iz čega je nastao crtež gorana sudžuke i to u priči toliko bliskoj svakom od nas u to adolescentsko doba.

od jednotablovskih odličan mi je i HE CAME HOME FROM THE WAR..., a DOK NITKO NE GLEDA se sjećam još sa CRŠa i još ga znam prepričavati ljudima koji ga nisu pročitali.

NIJE VRIJEME ZA HEROJE mi je isto dobar, ne znam tko još uopće od domacih crtača ima ovako dobar strip kao prvi objavljeni strip u životu...

ostatak albuma manje više čine KOLEKCIONARI i nekoliko epizoda BATLERA ALBERTA, vrlo dobrih stripova po Macanovom scenariju, te tri stripa po tekstovima Gibonnijevih pjesama, koji mi osim po prekrasnom crtežu u projdi vilo nisu baš zanimljivi.

Ono što mi je žao je što uz svaki strip ne piše iz koje je godine, mislim da bi to bilo vrlo zanimljivo, npr. tek se u rick kardetu naslućuje da je to "današnji" goran sudžuka, a u potpunosti u ne znam plestati...

kreso, fala!
u predgovoru (procito si ga, ne?) ti je djelomican odgovor, al evo, mogu ti i popisat to ovdje:
jednoga dana i nije vrijeme '89.
zalosna prica '99.
kolekcionari 91,92?
batler: prve tri su '90, 91. cetvrta zapoceta '91. zavrsena '92, 93. bozicna je isto '92 ili '93.
rick kardet, gibonni i dok nitko ne gleda su iz '99.
he came home... iz '91. a samo za njene oci iz '92. ili '93.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/01/2009 : 00:37:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

potpisujem

-Po zidovima??
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 06/01/2009 : 00:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DusMan

S obzirom da je na naslovnoj strani prikazana scena felacija, nadam se da je i unutrasnjost stripa na istom nivou. :)

------....dobro zvuči..."Sudžukice"....
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000