forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli Četvrtak - Edicija br. 13?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic   

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/11/2008 : 12:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Znamo da Veseli četvrtak izdaje 2 stripa nedeljno, i da imaju, ukupno, 13 edicija, od toga:

5 - na svake 4 sedmice - Zagor, Tex, Mister No, Dampyr, Dylan Dog
2 - na 8 sedmica - Martin Mystere, Dylan Dog super book
6 - na 12 sedmica - Zagor Odabrane priče, Brad Barron, Komandant Mark specijal, Zagor specijal, Čiko specijal, ??????????
Ako ne menjaju raspored, na primer tako što će promenitit učestalost izlaženja pojedinih izdanja, ili promeniti broj izdanja nedeljno, onda imamo jednu , za sada, nepoznatu ediciju, koja će prvi put ići 15. januara sa Dylanom Dogom i smenjivaće se sa Zagorovim i Čikovim specijalcima.

Interesuje me šta mislite ta će ići tada, koja će biti ta 13. edicija?

Nije mi ideja da neko ko zna šta će ići, a nije iz redakcije, a takvih sigurno ima, jer je to manje od 2 meseca od objavljivanja, pa sigurno se već radi na njoj, kaže : "ja znam, Sloba mi je rekao, ići će ......", ili "Slobina žena je rekla mojoj ženi....", već da mi koji nemamo taj podatak, napišemo svoje mišljenje, pa kad izađe to izdanje, vidimo ko je bio u pravu, ili najbliži istini.

Imajte na umu sledeće:

- ide samo jedno izdanje (da ne bude, "ja oću da ide Julija od prvog broja, Magični Vetar, Mister No speciljaci...)
- ide na svakih 12 sedmica

Srećno!

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 17/11/2008 : 12:22:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Moje mišljenje, a i želja je da ide nešto od meni poznatih junaka, Zagor, Tex, Marti, No, a pošto se menja sa Zagorovim i Čikovim specijalcima to me navodi na pretpostavku da je reč o još jednom izdanju našeg voljenog Patrika. Mada ni Tex ne bi "smetao".
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/11/2008 : 12:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Neznate još-KAPETAN MIKI na način Ludensovog Bleka i Marka.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25299 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/11/2008 : 12:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
VC je super, izdaju puno stripova, ali ovo pitanje mozes da postavis na nekom od nekoliko topica posvecenim njima. Hvala.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic   
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000