Author |
Topic  |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1339 Posts
Member since 09/10/2007 |
Posted - 17/11/2008 : 18:23:26
|
Kad idem ostaviti ponudu za neki strip napiše mi ovo dolje:
Došlo je do greške pri ostavljanju ponude, vaša ponuda nije uspješno ostavljena. Molimo vas da pokušate ostaviti ponudu opet. Ukoliko se problem ponovi, javite se administratoru.
Opis greške je: 'Msg' is undefined
Eh da-i KUPI ODMAH opcija mi je tajanstveno nestala danas (a bio sam ju postavio za većinu stripova)...a sad vidim da mi nit ove opcije za podebljati,ukositi slova i slično ne rade...ak otkrijem još nekaj zanimljivog,dopišem :)
|
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 17/11/2008 : 20:28:27
|
Kupi odmah se vidi na tvojim aukcijama. Ne vidi se ako si logiran i gledas svoje aukcije. I ove druge opcije bi morale raditi, tu nista nije mijenjano. Ovo sa ostavljanjem ponude je druga stvar, to je mijenjano i to je greska. Samo mi javi koju aukciju bidas i koji iznos, pa cu pokusati izdebuggirati odmah. |
Trouble will find me |
 |
|
rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts
Member since 15/08/2004 |
Posted - 17/11/2008 : 21:25:31
|
Meni isto ne da ostaviti ponudu uz isti poruku. Copy/paste:
Došlo je do greške pri ostavljanju ponude, vaša ponuda nije uspješno ostavljena. Molimo vas da pokušate ostaviti ponudu opet. Ukoliko se problem ponovi, javite se administratoru.
Opis greške je: 'Msg' is undefined |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1339 Posts
Posted - 18/11/2008 : 09:50:34
|
Da,sad je sve ok. Jedino ostaje taj mali problem da mi iz nekog razloga većina tih opcija za mjenjanje izgleda riječi ne rade (ali ok,nije to neki problem sve dok mogu pisati)...oko bidiranja nije bio problem,dogovorio sam se s ontariom da mi stripove samo sa strane stavi. |
“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29744 Posts
Posted - 18/11/2008 : 11:00:20
|
quote: Originally posted by bonjovi4ever
Da,sad je sve ok. Jedino ostaje taj mali problem da mi iz nekog razloga većina tih opcija za mjenjanje izgleda riječi ne rade (ali ok,nije to neki problem sve dok mogu pisati)...oko bidiranja nije bio problem,dogovorio sam se s ontariom da mi stripove samo sa strane stavi.
Koji browser koristis? Drugima radi, tako da je greska negdje kod tebe. |
Trouble will find me |
 |
|
bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1339 Posts
Posted - 18/11/2008 : 11:51:37
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by bonjovi4ever
Da,sad je sve ok. Jedino ostaje taj mali problem da mi iz nekog razloga većina tih opcija za mjenjanje izgleda riječi ne rade (ali ok,nije to neki problem sve dok mogu pisati)...oko bidiranja nije bio problem,dogovorio sam se s ontariom da mi stripove samo sa strane stavi.
Koji browser koristis? Drugima radi, tako da je greska negdje kod tebe.
Da,moguće da je to...sve je bilo ok dok sam koristio Internet Explorer,ali od kad sam stavio Mozillu se pojavio taj problem |
 |
|
|
Topic  |
|