Od ovih što je Kico naveo najbolji bi bio Povratak Supermajka
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
To i ja kazem. Ne mora ni da budu na kartonu. Dovoljno je da znamo kakve su naslovnice. Jer, nema svako ko kupuje stripove kompjuter, pa da moze da gleda po sajtovima naslovnice. To je 2-3 stranice viska.
To bi stvarno i trebali da urade, ne samo sbog nas "zagrizenih", vec i zbog klinaca koji ce prvi put procitati "Sveti breg"
Slažem se, jer ako klinci koji sada počinju da čitaju stripove svakako im to treba priuštiti, a ako ovako ostane kao u prvom broju, moraće da čekaju naslovice u Zagorovom kolekcinarskom izdanju ( naravno ako opstane) a tada će biti približno u godinama kao mi!!!
Jesam samo ja u shoku shto sa ovolikim razmakom nije promenjen logo Oda-brane priche?
Ja cenim da je Blažina već uradio sve naslovnice do Nove godine, pa nisu hteli da se maltretiraju da ih ponovo rade. A od nove godine će krenuti i naslovnice drugog dizajnera. U prilog tome govori da nisu objavljene naslovnice Mariti Misterije i Cika koji idu posle N.G.
Ali, opet napominjem, to je samo moje rezonovanje (koje je često puta znalo biti pogrešno). Ipak, nadam se da neće ovaj put.
Jesam samo ja u shoku shto sa ovolikim razmakom nije promenjen logo Oda-brane priche?
Ja cenim da je Blažina već uradio sve naslovnice do Nove godine, pa nisu hteli da se maltretiraju da ih ponovo rade. A od nove godine će krenuti i naslovnice drugog dizajnera. U prilog tome govori da nisu objavljene naslovnice Mariti Misterije i Cika koji idu posle N.G.
Ali, opet napominjem, to je samo moje rezonovanje (koje je često puta znalo biti pogrešno). Ipak, nadam se da neće ovaj put.
U STRIPU SVETI BREG - odabrane price dva,neko se povremeno ubacivao kao pomocni crtac ferriju.zanima me koji je to crtac i iz kog razloga kuca bonelli to radi.