forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bande dessinée
 Blueberry - pitanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/11/2008 : 18:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko od kolega forumaša mogu li se ovi novi Marketprintovi integrali kupiti u HR i kolika im je cijena? A ako ih nema kod nas, kolika im je cijena u Srbiji?
Hvala svima i živio Blueberry

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/11/2008 : 18:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Zna li netko od kolega forumaša mogu li se ovi novi Marketprintovi integrali kupiti u HR i kolika im je cijena? A ako ih nema kod nas, kolika im je cijena u Srbiji?
Hvala svima i živio Blueberry

Prodaje neki sumnjivi lik br.2 na aukcijama za 99 kn. Mislim da su u Srbiji 750 din.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/11/2008 : 21:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Nebi od te lopine ništa kupil:))
Bum pogledal dal ima u Libellusu sutra, pa ak nema, budem te obavjestil.
U svakom slučaju ti se javim na mail.

Btw, kak je tak jeftino? Znam da je crno-belo, ali ipak...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 24/11/2008 : 21:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nebi od te lopine ništa kupil:))
Bum pogledal dal ima u Libellusu sutra, pa ak nema, budem te obavjestil.
U svakom slučaju ti se javim na mail.

Nemam pojma. Dosta se dobra stvar dobija za te novce (doduše, ja nisam previše kritičan)...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/11/2008 : 23:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi prekrasno kada bi se sve to konačno moglo ukompletirati u koliko-toliko normalnom obliku. Ovo kak mi sad Blueberry zgleda (hrpa Stripoteka, Biser i Comic stripova) je totalna pušiona. Ja inače Stripoteke i slične magazine ne slažem po brojevima, nego po junacima. Tako da mi BL kolekcija zgleda šareno za popizdit. Sad sam odlučio kupit te albume, al to je isto, zapravo kurac od ovce. Kaj, prvih šest u dva integrala, pa par u (katastrofalnoj) boji u Biser stripu, pa HC u boji od Bookglobea...ma jebeš ga

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/11/2008 : 23:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Papir na kojem je otisnut nije baš reprezentativan, a i sve skupa, nije baš neko luksuzno izdanje.
Da me ne bi krivo razumio, nije da ne vrijedi tih novaca.Dapače, i moje dvije knjige mi stižu slijedeći tjedan.Posudio sam, i pročitao prvu knjigu, i za tu lovu je i više nego OK.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 24/11/2008 23:53:17
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 24/11/2008 : 23:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Papir na kojem je otisnut, nije baš reprezentativan.A i sve skupa, nije baš neko luksuzno izdanje.
Da me ne bi krivo razumio, nije da ne vrijedi tih novaca.Dapače, i moje dvije knjige mi stižu slijedeći tjedan.Posudio sam, i pročitao prvu knjigu, i za tu lovu je i više nego OK.

Ma to i ja velim. Pa to je 25 kuna po epizodi. Bagatela. Sigurno me neće razočarati.
Btw, kak si naručio, prek izdavača direktno ili preko neke od strip-knjižara?

COUNT ZERO INTERRUPT

Edited by - mladjo on 24/11/2008 23:56:15
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/11/2008 : 23:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma to i ja velim. Pa to je 25 kuna po epizodi. Bagatela. Sigurno me neće razočarati.

Malo više od 25 Kn, budući je 3 epizode oko 100 Kn, al nebitno.Isplati se u svakom slučaju.
Naručio preko kolege forumaša.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 25/11/2008 : 00:02:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Malo više od 25 Kn, budući je 3 epizode oko 100 Kn, al nebitno.Isplati se u svakom slučaju.
Naručio preko kolege forumaša.

Hvala

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7812 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 25/11/2008 : 21:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

... živio Blueberry

živio!

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 26/11/2008 : 23:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
U Alan Fordu na Novom Beogradu se moze kupiti po ceni koju marketprint trazi na sajmu knjiga,a to je oko 700,750 din,nisam siguran,ako nekome od kolega forumasa iz CRO ili odakle god treba voljan sam da uzmem i posaljem gde treba...bez provizije naravno

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000