Author |
Topic |
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 24/11/2008 : 13:05:33
|
quote: Originally posted by DeeCay
Kako nepisano, ako je više puta i spomenuto i napisano... Meni to također ne zvuči baš poticajno za nove naraštaje stripofila (kao što je to gand i rekao), no forum je njihov, i ako je takva njihova politika, kaj ti tu možeš? Stvarno ne mogu reći "naš" forum, jer ne dijelim ista mišljenja glede svih pravila i doslovnih tumačenja istih. Mogu reći da mi je homepage kao dio sajta, ne foruma, puno draže mjesto. Nema izbacivanja, nema previše pravila, tu treba biti samo kreativan i uložiti malo truda...
Ja ionako ne mogu biti primjer politike jer sam bio ionako bio izuzet od pravila. Zbog zasluga, poznavanja s moderatorom, nekonvencionalnog kompromisa? Imam li ja pravo uopće govoriti za ili protiv pravila? hm?
ne kuzim zasto se bana ljude ako nisu nikoga otvoreno uvrijedili? meni je normalno, ako postoji bojazan za srozavanjem topica, da se topic zakljuca, a inicijatoru topica pm-om objasni razlog, a ne da ga se udalji s foruma na yx dana kao kakvog provokatora. dobro je netko rekao nedavno, hocemo li pobanati ekipu kad za mjesec dana krenu cestitati bozic? ono, ja sam ko fol ateist i to mi vrijedja logiku... ala kume, ako cemo se preseravat, naslo bi se materijala da se zatrpamo drekom do grla od sad do pamtivjeka.
s druge strane (desilo se nema mjesec dana) ne kuzim zasto covjeka koji otvoreno prijeti i provocira drugog forumasa, moderator blagonaklono gleda i time mu daje suport da nastavi sa svojim devijantnim ponasanjem? i to ne samo njemu, nego svima koji citaju taj topic. odaslana je ocita poruka: mozete se prijetiti i raditi sto vas je volja, meni se za to zivo jebe, stovise, bas je simpaticno, samo mi ne dirajte u vjeru, to je meni jako bitna stvar. ako to nije raskorak u kreiranju pravila foruma, onda ne znam sto je.
takav moderator mi nema sto tu po forumu upozoravati ljude na ponasanje koje je ponavljam, totalno benigno i u raskoraku je s pravilima samo zato jer je to moderator rekao, dok se s druge strane sa simpatijama gleda na devijanta koji se prijeti obracunima, i u to jos uvlaci tudju obitelj. i sad sve pitam, jel imate objasnjenje za to? ne trudite se, nemate. zato jer ste normalni.
i da se razumijemo, nisam za demokraciju na forumu, to su pizdarije, samo sam za zrno razuma od strane onih koji odrzavaju red da onda to i cine razumom i postenjem, a ne despotijom i vrijedjanjem inteligencije! |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 24/11/2008 : 13:31:24
|
Zahvaljujući ovom forumu, upoznao sam mnogo divnih ljudi, mnoge znam i lično(osobno) i mislim da se treba manuti ćorava posla i raspravljati na jedan kulturan i normalan način o stripovima(tu smo najviše zbog njih), sportu i ostalim temama, bez politike! I ja sam bio banovan mesec dana, zbog šale, koja nije shvaćena kao šala, ali sam odslužio kaznu, nisam se bunio, vređao i slično. I jako mi je drago što mi je većina članova foruma pružila podršku u ovim, za mene, najtežim trenucima, kad mi je život ugrožen! Zato, molim vas, ajde da budemo pametni i da budemo tolerantni i kulturni. Živeli! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 24/11/2008 : 14:00:41
|
quote: Originally posted by globinjo
i ne šalji mi pm,ovo ti je već druga šta mi šalješ,a nisam ni prvu pročitao niti ću drugu...
To samo govori koliko si za komunikaciju i mirenje... I voljan saslušati.
ok,riješeno je...zaboravit ću šta je bilo...dužan si duplu vodku s limunom...bez leda...
Može limun, može votka... Samo zašto gorko? Previše ti je sladak život? A ti meni lijepo odgovori ko čovjek na pm-ove koje sam ti uputio. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/11/2008 : 15:13:22
|
i ne šalji mi pm,ovo ti je već druga šta mi šalješ,a nisam ni prvu pročitao niti ću drugu...
To samo govori koliko si za komunikaciju i mirenje... I voljan saslušati.
ok,riješeno je...zaboravit ću šta je bilo...dužan si duplu vodku s limunom...bez leda...
Može limun, može votka... Samo zašto gorko? Previše ti je sladak život? A ti meni lijepo odgovori ko čovjek na pm-ove koje sam ti uputio.
da,život mi je presladak,pogotovo nakon jučerašnje pobjede u koprivnicibtw,vodka je jedino piće koje obožavam,budi sretan da ti nisam naručio litru vodke |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 24/11/2008 : 15:14:36
|
quote: Originally posted by kiky
Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje...
Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...
Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
kiky,dušice draga,šta ti nije jasno...oćeš reći da sam te nepravedno izbacio...da imam nešto protiv tebe kao tebe samoga...u zabludi si... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/11/2008 : 16:07:15
|
quote: Originally posted by kiky
Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje...
Yeah right, a fakat ste upravo vi moderatori oličenje toleracnije, dijaloga i razumijevanja...
Fakat ne znam čemu se uopće trudite pisati pravilnike (koji su ionako katastrofalni, kako u formalnom a još više u sadržajnom dijelu) i kačite ih u svakom dijelu foruma kada je jedino pravilo, i to upravo ono nepisano, kojega se vi držite sljedeće: JA MODERATOR ĆU SI FAKAT NA OVOM FORUMU RADITI ŠTO GOD JA HOĆU, I KAKO HOĆU A KOME NE PAŠE NEKA SE NOSI U TRI LIJEPE...
i stara kaže: "Dragane ćuti, skrati jezik mogu te čuti. Danas je dan..." |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 25/11/2008 : 18:56:02
|
uuuuuuu,globinjo,zar je morao biti ogroman font na ona pravilaXD |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 25/11/2008 : 22:54:50
|
globinjo, koji dio pravilnika se promijenio danas? Da znam koje su promjene sad važeće? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
TORQUE
Senior Member
Croatia
2781 Posts
Member since 27/04/2005 |
Posted - 25/11/2008 : 23:39:47
|
a stvarno lol..za raspravu..ali i dalje sam na strani mr murdoc-a..i sam sam moderator na vise foruma pa i jednom medjunarodnom mogli bi rec.. i na svakom je sve dopusteno i nikad nema takvih ogromnih svadja i rasprava, uvijek se netko za nesto zakaci naravno, ali to se rijesi raspravom,a niti ima povoda za ovakim mjerama..zabranjivanju svega i svacega i bananju na kraju osobe koja je samo informirala druge(to samo na ovom forumu postoji), a ne direktno vrijedjala.. e sad ako je problem do osoba na ovom forumu koje nisu zrele tako se razgovorom i bez vrijedjanja nekaj raspravljaju, onda takve treba maknut..pa da onda mi ostali "normalni" raspravljamo na miru kao ljudi.. istina u zadnje vrijeme i nisam aktivan na ovom forumu, ali sam dugo tu i gledam i mracnog coska kaj se dogadja i ovaj forum totalno lagano propada..a kaj se kvalitete tice propao je jos davno..
ali eto, opet se svako malo tu vratim da vidim tko ziv, tko mrtav..i uvijek novog materijala za cudjenje.. |
Deep into that darkness peering, long I stood there wondering, fearing, Doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before.. |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Member since 22/03/2006 |
Posted - 26/11/2008 : 00:49:25
|
Ipak moramo priznati da ovaj forum nije bas obican forum,nije kao svaki drugi...ovde ipak ljudi trguju medzusobno,komuniciraju,upoznaju se,jednostavno mora da ima stroga pravila(mada trenutna pravila su prestrogi) Na drugih foruma mozes napisati bilo sto i otici,ovde trebas ostati,ne smes ugroziti odnose sa ostalim clanovima foruma(posebno sa clanovima aukcije)..Ali ja mislim da to i nije tako veliki problem,ima veci:
Po meni ovom forumu fali nesto drugo,fali mu dusa,jednostavno nema dusu,fali mu jednostavnost...svi se nesto trude da ostave neki pametan post,traze gramaticke greske,kritikuju ako neko je neko ostavio "neintelegentan post"i sve se to kod odredzene ljude stvara frustracije,jednom neko napise nesto i odmah ga neki"pametnjakovic"presretne...ti si glup,nisi rekao nista novo,pocela ti je recenica sa malim slovom itd itd..Pa ja nigde na ovom forumu nisam vidio da neko prica za recimo kakva je ekonomska situacija u Crnoj gori?Ili kakvo je vreme u Makedoniji?To su po meni oni mali bezvezni i obicni komentari koji mogu ljudima da dozvole da se ovde opuste i da se jednostavno druzei pricaju medzusobno,ponekad se to desi,ali uvek neko se istrci da njemu kaze:Imas PP za takvih razgovora.....Evo u ovaj tren situacija je ova:Active Members: 23 | Anonymous Members: 0 | Guests: 40 || Total: 63,ljudi sve vise i vise samo citaju,a ne pisu,cak se i ne logiraju,a to je upravo zbog ovog sto sam naveo..a bogami dobar dio svog vremena potrose na ovaj forum. Evo ja sam bas sad 3-4 puta kliknuo na Preview Reply,mada boli me..... ako neko pomisli da lupam,ili da se nisam dobro :odrazio" sto bi rekao Her Zika
|
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Posted - 26/11/2008 : 00:56:32
|
Uh jebote,kakav dugacak post..kao Makedonac koji pise na srpski/hrvatski/bosanski/crnogorski(sve mi je to pomesano moram sad imati bar 50 tak gresaka/greske/greski..pa navalite.. Jos i da dodam da nisam pisao jos od srednje,mora imati i puno pravopisnih gresaka(nisam ucio padeze),pa da dodam jos i 10 tak skopskih od 1/2 litra.....svakome se to desava..ali to nema veze,jel?..bitno je da se razumemo |
|
|
ned_lynx
Senior Member
2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 26/11/2008 : 02:31:29
|
@kerber
Ovaj forum je poput bilo kojeg, ali reći da nema dušu... I da nije jednostavan? Ne preteruj:)
BTW, kakvo je sad skopsko? Ja čuh, da ga više nema?! |
Piši propalo! |
|
|
kerber
Senior Member
Fyro Macedonia
1723 Posts
Posted - 26/11/2008 : 10:12:31
|
Uhh,skopsko..sinoc ga je i te kako imalo Naravno da ga ima,nije prestalo da ga ima jos od 1924 te.I naravno,super je.. A ovo za dusu,hmm...mozda sam se lose izrazio,ali mislim da se treba shvatiti sto sam htio reci..
|
|
|
Topic |
|
|
|