forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Beli Put PRESS
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 136

beli luk
Average Member

Serbia
795 Posts

Member since 18/06/2006

Posted - 21/11/2008 : 23:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send beli luk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shommy

Primljeno k znanju.
od BP merkam Sambrove,Bleksad,Put u Tulum i Sninkela
pa mi je ovo prilika ako bude dobar popust eto prilike,
da im dam sansu iako je najnezgodniji trenutak jer stizu
Fibrina i Strip-Agentova izdanja sledece nedelje u BGD-u pa ce biti
slatkih muka izabrati a ne moze se bas sve sto bih hteo.

Iskreno, meni je taj Put u Tulum ostao kao veliki znak pitanja. Sve vreme se prica o necemu, a ja uopste nisam skapirao o cemu. Ima nekih stripica unutra, puno tekstova koji pisu o tome, o Feliniju, ali sam strip nikako da krene. Puno buke ni oko cega.
Ja to nisam skapirao, pa ti to ne preporucujem.
Svi ostali BP integrali su me odusevili.

...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 22/11/2008 : 00:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Beli Put ima odličan izbor... za svakoga po nešto pa čak i za mene koji ne prati baš amerikanu ali integrali su pogođeni, po mom guštu. Jedino što nisan uzeja je Put u tulum. Imao sam ga na uvid i, čast svakome, ali to nije strip... bar ne onakav kakvim ga ja poznajem. Ne sporim da se nekome možda i sviđa. Moja preporuka je definitivno Tamo gdje pogled ne dopire... prekrasan strip.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 22/11/2008 : 08:13:39  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message  Reply with Quote
Slazem se za Tamo gde pogled ne dopire
imam ga u kolekciji,i odlican je.
Kasnije planiram uzeti El Nino jer mi je radnja nekako slicna i preview mi se svideo,tako da nece biti greske
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 09:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Hoce li taj Thorgal vise?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 09:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Hoce li taj Thorgal vise?

Pa rekli su tri broja do kraja godine..I ja to čekam.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 10:09:32  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ako se to previse odvuce odlucicu se onda za njemacku verziju i kupiti cijeli komplet.Najezim se od same pomisli da na brojeve od 1-30 moram cekati nekoliko godina
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25986 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/11/2008 : 10:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako se to previse odvuce odlucicu se onda za njemacku verziju i kupiti cijeli komplet.Najezim se od same pomisli da na brojeve od 1-30 moram cekati nekoliko godina

Ja imam nemačko izdanje, ali mi je ovo od BP ipak bolje. Bolje tih 5 knjiga nego 31 sveščica. Mada, ako postoji i HC na dojč...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/11/2008 : 11:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ja imam nemačko izdanje, ali mi je ovo od BP ipak bolje.

Stvarno? To je prijatno iznenadjenje!Ako nije tesko da uslikas ta izdanja jedno porde drugog,da vidim svojim okom razliku u formatu. Takodje nebi bilo lose par rijeci u razlikama,kao npr.boje i slicno.Ako ovdje offtopcarimo moglo bi i ovdje:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31718&whichpage=2
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 12:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Evo nekih informacija i odgovora... Prva promotivno-prodajna akcija Belog Puta koja sledi je ucešce na Sajmu knjiga u Nišu. Ovaj sajam pocinje 3. decembra u hali Cair i sa velikih zadovoljstvom cemo našim citaocima iz Niša i ovog dela Srbije predstaviti sva naša izdanja. I to sa popustom od cak 30%! Imamo veoma lepa secanja na prošlogodišnji sajam u Nišu (solidna poseta, znacajno interesovanje za knjige Belog Puta, sajamska nagrada koju je osvojio strip 300...) pa ocekujemo da ove godine bude još bolje i posecenije. Dakle, vidimo se u Nišu!
Ostale decembarske akcije na kojima radimo bice desice u Beogradu i pocece u prvoj i drugoj nedelji decembra, o cemu cemo vas blagovremeno obavestiti.
Drago nam je da cujemo pozitivne reakcije o Integralima i preporucujemo vam da ovaj decembar iskoristite da kompletirate kolekciju francusko-belgijskih stripova BP, kao i grafickih novela.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19471 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/11/2008 : 13:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
hvala na lepim željama-takođe, samo hočemo li kompletirati integrale Torgala ili
ostati samo sa prvim?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1659 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 26/11/2008 : 13:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Evo nekih informacija i odgovora... Prva promotivno-prodajna akcija Belog Puta koja sledi je ucešce na Sajmu knjiga u Nišu. Ovaj sajam pocinje 3. decembra u hali Cair i sa velikih zadovoljstvom cemo našim citaocima iz Niša i ovog dela Srbije predstaviti sva naša izdanja. I to sa popustom od cak 30%! Imamo veoma lepa secanja na prošlogodišnji sajam u Nišu (solidna poseta, znacajno interesovanje za knjige Belog Puta, sajamska nagrada koju je osvojio strip 300...) pa ocekujemo da ove godine bude još bolje i posecenije. Dakle, vidimo se u Nišu!
Ostale decembarske akcije na kojima radimo bice desice u Beogradu i pocece u prvoj i drugoj nedelji decembra, o cemu cemo vas blagovremeno obavestiti.
Drago nam je da cujemo pozitivne reakcije o Integralima i preporucujemo vam da ovaj decembar iskoristite da kompletirate kolekciju francusko-belgijskih stripova BP, kao i grafickih novela.

Ako može samo da se pravovremeno najave akcije u Beogradu radi organizacije. I nadamo se istom popustu kao Nišlijama
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 26/11/2008 : 13:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote
Nesumnjivo ce Torgal biti kompletiran, necemo ostati samo na prvom ni u kom slucaju!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19471 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 26/11/2008 : 13:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Samo sam to htio čuti. Hvala.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 26/11/2008 : 15:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message  Reply with Quote
ako i u bg-u bude popusta od 30% (1880din - 30% = 1316din)
kupujem sve integrale francusko-belgijskih stripova BP
osim Metabarona i T(h)orgala...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 26/11/2008 : 15:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

hvala na lepim željama-takođe, samo hočemo li kompletirati integrale Torgala ili
ostati samo sa prvim?

Prvi nije izašao. Vjerovatno misliš na treći?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 26/11/2008 : 17:18:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
Od Belog puta mi se jako sviđa Jaguar al nemam ga gdje kupit u Zagrebu.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/11/2008 : 18:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Prva osoba koja kaže da joj se Jaguar sviđa

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?

Edited by - flamboyant soul on 26/11/2008 18:04:35
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 26/11/2008 : 18:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
...nope... i meni je Jaguar sasvim solidan, samo sto mora iz jednog daha da se cita...

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 26/11/2008 : 18:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
ja ne mogu iz jednog daha, nego više puta, tak da svaki put sve kraće čitam, a sve više uživam. to je to prokletstvo integralaca!
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/11/2008 : 18:17:45  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
OK, dvije ženske kažu da im se Jaguar sviđa. Idemo dalje, možda se javi i koji pravi stripaš.

Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 26/11/2008 : 18:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
ti ne bi trebao bit moderator na ovom forumu
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/11/2008 : 18:21:58  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 26/11/2008 : 18:49:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by flamboyant soul

OK, dvije ženske kažu da im se Jaguar sviđa. Idemo dalje, možda se javi i koji pravi stripaš.

???!!!

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 26/11/2008 : 19:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Pa zajebancija, ljudi moji, zajebancija...

Stvarno biste trebali malo otpustiti kočnicu kad se dolazite družiti sa prijateljima.

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 26/11/2008 : 20:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Ja imam nemačko izdanje, ali mi je ovo od BP ipak bolje. Bolje tih 5 knjiga nego 31 sveščica. Mada, ako postoji i HC na dojč...

http://www.comicguide.de/php/bild_large.php?id=50513&c=0

the bird is the word
http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk
Go to Top of Page
Page: of 136 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000