Sedamnaesta knjiga Texa Willera nosi naslov “Visoravan kostura” i donosi nam pricu koja je u Italiji objavljena u originalnim brojevima 188 i 189. Scenarij napisao Gianluigi Bonelli, a nacrtali su je Alberto Giolitti i Giovanni Ticci.
U 18. knjizi Bonelliju se kao crtac pridruzuje legendarni Aurelio Galleppini, a produkt je “El Muerto”, prica koja je u Italiji objavljena u brojevima 190 i 191 i koja ce zasigurno oduseviti apsolutno sve obozavatelje ovoga beskompromisnog rendzera.
17. knjiga ima 158 stranica i originalnu naslovnicu unutra koja pripada toj knjizi, i kostat ce 100 kuna u SK Libellus. 18. knjiga ima ukupno 196 stranica od cega 2 originalne naslovnice, kostat ce 125 kuna u SK Libellus.
Od srca se zahvaljujemo Doku Lesteru, Silviji, Mirni, Melini i svim ostalima koji su nam pomogli u izradi ovih vrhunskih knjiga.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Nathan skoro 300 strana - 125 kn Tex, skoro 200 strana - 125 kn Nema baš puno logike. Ne morate mi objašnjavati ništa, sve znan. Samo malo govorin sam sa sobom.
Nathan skoro 300 strana - 125 kn Tex, skoro 200 strana - 125 kn Nema baš puno logike. Ne morate mi objašnjavati ništa, sve znan. Samo malo govorin sam sa sobom.
slažem se...baš pomislih da ako je neka dobra priča ubodem, ali cijena...ufffff šteta što ovi texovi ne idu kao kisok izdanje...bio bi redoviti kupac.
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
A sto da ti kazem kad i sam znas da kod Texa sve vise kosta, zato je i cijena u prosjeku nesto veca.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Alan Ford u Srbiji 120 strana 100 dinara,malo vise od 1 euro. Jebi ga,nije isto ni dal' je Dacia ili BMW,pa taman imali iste karakteristike. BMW je ipak BMW,a Tex je Tex
1.Imamo Texa GNEVNOG izraza lica... 2...koji IZLECUCI... 3...iz nekakve zemljane, davno izgubljene, prashnjave kuce... 4...koja ima RUPU tamo gde idu vrata... 5...puca na OBA PISHTOLJA ISTOVREMENO... 6...dok je u prvom planu KOSTUR... 7...KONKVISTADORA... 8...sa PUSHKOM i SABLJOM u rukama...