Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/11/2008 : 16:37:32
|
“Glorietta pass” (Mauro Boselli / Alarico Gattia & Maurizio Dotti) iz 1998. i “Planina tajni” (Claudio Nizzi / Miguel Angel Repetto) iz 1999. dvije su epizode koje ce svjetlo dana u Hrvatskoj ugledati u trecem almanahu Texa Willera, a povezat ce ih fenomenalan tekst Zeljka Vele koji ce pokusati docarati kako bi to izgledalo kad bi vremenski stroj teleportirao Texa i kompanjone u - 2008. godinu!
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 85 kuna.
Gaston i ja se zahvaljujemo Doku Lesteru, Silviji, Dekari, Melini, Zeljku Veli, Tomislavu i svim ostalim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog odlicnog izdanja.
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/TexWiller_Almanah_3_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/TexWiller_Almanah_3_Korica.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 27/11/2008 : 17:28:52
|
lijepo, i da samo sto prije vidi svjetlo dana ![](icon_smile.gif) |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31549 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/11/2008 : 18:29:07
|
Odlično!!!!
Zna li se otprilike kada će dospjet u knjižare? |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
Dash
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/Ken Parker1.jpg)
Croatia
432 Posts
Member since 31/01/2008 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19106 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 27/11/2008 : 20:05:52
|
E,Villa,,aaaaaaaahhhhhhhhh svršavam..... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
fred perry
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
?uvec
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/games031.jpg)
Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 00:05:24
|
Jao, bre, Dade, prelepa su vam ova izdanja. Znam da to non-stop pricham, ali jebote ovo nije normalno. Skoro me navode da poverujem da su Boneli relativno ozbiljni stripovi. ![](icon_smile_tongue.gif) |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/11/2008 : 00:25:44
|
quote: Originally posted by kico
Meni tri komada. Jedan fred perryju,jedan MaTexu i jedan meni.![](icon_smile.gif)
Komada nikad dosta![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
76
Senior Member
Croatia
2638 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 28/11/2008 : 11:15:00
|
quote: Originally posted by fred perry
tex almanah mi je draži dio kolekcije...super!
Slažem se. Još da izlazi češće... |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
piquet
Senior Member
![](AvatarUpload/zag0138hn3.gif)
Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 28/11/2008 : 11:42:31
|
kupujem obavezno! |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 28/11/2008 : 14:35:25
|
quote: Originally posted by Renky
Meni tri komada. Jedan fred perryju,jedan MaTexu i jedan meni.![](icon_smile.gif)
Komada nikad dosta![](icon_smile_big.gif)
Nabaviću jedan i za tebe.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 28/11/2008 : 15:25:27
|
To mi je posljednja šansa![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 28/11/2008 : 15:26:52
|
To mi je posljednja šansa![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Krivo! Nemaš šanse. Zadnja šansa je bila ona iz B.Vode šta sam se namučio nabavit broj,a ti nisi kurcom mrdnija!![](icon_smile_approve.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 28/11/2008 : 15:31:36
|
To mi je posljednja šansa![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Krivo! Nemaš šanse. Zadnja šansa je bila ona iz B.Vode šta sam se namučio nabavit broj,a ti nisi kurcom mrdnija!![](icon_smile_approve.gif)
Broj osta u starom mobitelu... ali eto mene na piće pa krenem iznova![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 28/11/2008 : 15:32:16
|
quote: Originally posted by Gaston
A ona u Sarajevu?![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Klizeći sa dvi noge!!!!!!!!!![](icon_smile_blackeye.gif) |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
|
Malicius
Senior Member
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 28/11/2008 : 15:45:27
|
posavjetuj se malo sa Marinom veceras ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15966 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/11/2008 : 15:49:18
|
to se ćekalo |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
WALTER
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Slovenia
103 Posts
Member since 08/12/2002 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19106 Posts
Posted - 02/12/2008 : 12:00:57
|
i još jedno:ima za nabavit još prva dva? pitam za prijatelja, ja sam bio pametniji pa priskrbio na vrijeme. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 12:03:08
|
quote: Originally posted by teller
i još jedno:ima za nabavit još prva dva? pitam za prijatelja, ja sam bio pametniji pa priskrbio na vrijeme.
U Srbiji su na izdahu. Ja tkdj. bio pametan,a sad evo moj kum ih juri i izgleda da je zadnji voz,barem za jedinicu. |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19106 Posts
Posted - 02/12/2008 : 12:13:59
|
i to su dobre vesti-za nas "pametne", za ostale koji iz raznoraznih razloga kasne u nabavci manje dobre.Nadam se, da če svi dobit što traže-a Libellus podstrek za Texa od prvog broja.Za početak knjiga, pa kad to pokupimo šibaj dalje. |
|
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|