Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 27/11/2008 : 16:27:14
|
Peti almanah (uh, je li moguce da smo vec dosli do broja 5?!) Martina Mysterea sadrzi price originalno objavljene u almanasima iz 1996. i 1997. godine, a njihovi naslovi su “Efekt bumeranga” (Alfredo Castelli / Giuseppe Palumbo) i “Opsesija velecasnog Dodgsona” (Alfredo Castelli & Andrea Pasini / Paolo Morales & Fabio Grimaldi). Uz ove dvije epizode, 5. MM almanah sadrzi i sjajan tekst Kresimira Misaka pod naslovom “Suzivot dinosaura i ljudi?”.
Cijena ovog izdanja u strip knjizari Libellus bit ce 85 kuna.
Zahvaljujemo se Goranu, drugu Curuniru, Dekari, Melini, Kresi, Vedranu, Tomislavu i svim drugim suradnicima koji su nam pomogli pri izradi ovog izdanja.
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MM_Almanah_knjiga_5_Naslovnica.jpg)
![](http://www.libellus.hr/libellus_najava/MM_Almanah_knjiga_5_Korica.jpg)
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
DOMI
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/11/2008 : 17:02:16
|
Bravo! Ekstra! |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31549 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 27/11/2008 : 18:29:59
|
Super, super!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
?uvec
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/games031.jpg)
Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
|
mister-no
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/z_west.gif)
Slovenia
895 Posts
Member since 06/08/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 27/11/2008 : 19:29:10
|
oni ne ispustaju nista.
a nece propustiti ni sudsku tuzbu radi onaga ''drugu'', nisam je Dekara!![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
dnevni boravak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/falling_down BB.jpg)
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 27/11/2008 : 19:29:46
|
magnjifik. još da se redovni porodi do kraja godine. :(( |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
DOMI
Advanced Member
![](avatars/1081539187.jpg)
Croatia
5133 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 27/11/2008 : 21:15:43
|
čuo sam da će, kad uskoro ispucaju Gigante, Almanasi MM & Super Book nešto gušće izlaziti... to bi bila prava stvar |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
fred perry
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 00:14:32
|
quote: Originally posted by mister-no
Nekoliko sledečih almanaha su od Dr. Mysterea, i dvoje sledečih je več izdao SA u A4 formatu. Zanima me koji če biti šesti MM almanah? I Da li čete ona dva almanaha izpustiti?
Uh, to je dobro pitanje. Nisam siguran koliko mi se uzimaju opet isti stripovi, posebno u manjem formatu i c/b. |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/11/2008 : 00:21:43
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Nekoliko sledečih almanaha su od Dr. Mysterea, i dvoje sledečih je več izdao SA u A4 formatu. Zanima me koji če biti šesti MM almanah? I Da li čete ona dva almanaha izpustiti?
Uh, to je dobro pitanje. Nisam siguran koliko mi se uzimaju opet isti stripovi, posebno u manjem formatu i c/b.
Format je manji ali mislim da se ništa ne gubi po pitanju crteža. Nisam ni ja za dupliranje ali nije veliki trošak pa... ![](icon_smile_big.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 28/11/2008 : 01:12:58
|
quote: Originally posted by Dado
Peti almanah (uh, je li moguce da smo vec dosli do broja 5?!) Martina Mysterea sadrzi price originalno objavljene u almanasima iz 1996. i 1997. godine.
Mislis tek do broja 5![](icon_smile_tongue.gif) Znas li jos koliko ima? Daj ubrzajte to,PIBD,Superbook,Zonu X![](icon_smile_tongue.gif) Ionako se sad zavrsavaju MM i NN giganti,Demian. |
|
76
Senior Member
Croatia
2638 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 28/11/2008 : 11:21:13
|
Tako je - kako više nema giganata bio bi red da se ubrzaju oni serijali koji za sada izlaze samo jednom godišnje (PIBD, Zona X). |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 28/11/2008 : 11:29:12
|
E pa, u "Efektu bumeranga" ćemo opet malo o Altjerinzi i povezanosti Autralije i drevnog Egipta. To mi se već sviđa na prvi pogled. Druga govori o spašavanju izumrle životnjske vrste Dodou!![](icon_smile.gif)
Jel MIško priča o izumrlim životinjama? VIdim da je u ALM97 bio interesantan dossier o fantastičnim, čudovišnim i misterioznim životinjama... Nekako mislim da bi tekst o tajnovitom svijetu Australije bio prigodniji, no nevermajnd, prolazi i ovo!![](icon_smile.gif)
Oriđiđi naslovnice:
![](http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/martin/al_mam1996.jpg)
![](http://images.sergiobonellieditore.it/bonelli/martin/al_mam1997.jpg) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 28/11/2008 : 11:32:34
|
Uh, to je dobro pitanje. Nisam siguran koliko mi se uzimaju opet isti stripovi, posebno u manjem formatu i c/b.
Ha, tek sam pročitavši vaše postove shvatio da su to iste priče... Ma vidi stvarno, kupio sam samo prvi album, tako da ja ništ ne gubim. Što se tiče kolora u albumu, i nije ništa posebno. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
76
Senior Member
Croatia
2638 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 28/11/2008 : 11:51:39
|
Ima Strip Agentova izdanja Dr. Mysterea i bio sam negativno iznenađen kvalitetom priča. Još više kada ih usporedim s ostalim pričama koje su izlazile u almanasima, tako da sljedeći MM almanah neću čekati s nestrpljenjem. |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
Le Samourai
Senior Member
![](AvatarUpload/avatar(14).jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 28/11/2008 : 11:53:08
|
Pa dobro, ali vidi se da je radjeno za kolor i A4, Superbook je zapravo u Italiji jeftin oblik reprinta specijalaca, giganata, i sl. Crtezh mi deluje malo presitan i predetaljan za boneli format, kao shto je i par pricha u chetvrtom superbooku bilo malo sitno. |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/11/2008 : 12:53:41
|
Docteur Mystere je prvo izasao u almanasima, a tek naknadno je koloriran i reizdan u A4 formatu.![](icon_smile_cool.gif)
Kako je SA u A4 formatu izdao epizode originalno objavljene u almanasima iz 1998. i 2000., to znaci da ce u svakom od nasa dva sljedeca almanaha biti po jedna objavljena i jedna neobjavljena epizoda.![](icon_smile.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/11/2008 : 13:15:51
|
Pa dobro, ali vidi se da je radjeno za kolor i A4, Superbook je zapravo u Italiji jeftin oblik reprinta specijalaca, giganata, i sl. Crtezh mi deluje malo presitan i predetaljan za boneli format, kao shto je i par pricha u chetvrtom superbooku bilo malo sitno.
Rađen je za almanahe pa je onda reformatiran (Castelli je preslozio dvije bonelli stranice na jednu A4) i koloriran. |
Trouble will find me |
|
Gaston
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/gaston-1.GIF)
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/11/2008 : 13:44:36
|
quote: Originally posted by jaki
Kako zgodno za tebe![](icon_smile_big.gif)
A jebiga... Tako se poslozilo.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
![](avatars/wasntme.jpg)
Croatia
21661 Posts
Posted - 28/11/2008 : 14:38:40
|
Pa dobro, ali vidi se da je radjeno za kolor i A4, Superbook je zapravo u Italiji jeftin oblik reprinta specijalaca, giganata, i sl. Crtezh mi deluje malo presitan i predetaljan za boneli format, kao shto je i par pricha u chetvrtom superbooku bilo malo sitno.
To ti je Fillipucci, što ćeš kad čovjek crta tako detaljno... Pogledaj njegov crtež u MM 200. Čovjek je došao sa regularne serije, Kakve veze ima s ovim Superbook?
|
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15967 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/11/2008 : 15:49:55
|
to se čekalo |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 28/11/2008 15:59:41 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
risbozg
Advanced Member
![](avatars/1081539176.jpg)
Croatia
15967 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/11/2008 : 15:59:55
|
![](icon_smile_big.gif) |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 28/11/2008 16:01:08 |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|