prekjucer sam uzeo u algoritmovoj prodavaonici u Zadru katalog za 2009. i od onoga sto nije vec spomenuto ovdje od Gaimana ide Marvel 1602 i od Millera i Sienkiewitza Electra Assassin
Hvala bogu i nešto pametno.
Baš sam hteo da primetim kako hrvatski izdavači stvarno ne znaju ništa pametno da otkupe od Marvela.
Mislim, koja crna Anita Blake? Pa ono je očajno nacrtano bez ikakvog poznavanja kadriranja i stripovske režije, totalno amaterski.
Vau! Odlično, samo neka se širi (s)tr(ip)žište. :)) Mislim da se sada bez ustručavanja konačno može reći da u ponudi ima apsolutno za svakoga ponešto! Nije da se do sada nešto slično nije moglo reći, u poslednje 3-4 godine, ali ovo što trenutno imamo je sjajno!!!
Vau! Odlično, samo neka se širi (s)tr(ip)žište. :)) Mislim da se sada bez ustručavanja konačno može reći da u ponudi ima apsolutno za svakoga ponešto! Nije da se do sada nešto slično nije moglo reći, u poslednje 3-4 godine, ali ovo što trenutno imamo je sjajno!!!
slazem se
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju