Author |
Topic |
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 03/12/2008 : 01:29:49
|
Ja sam veliki fan Line Hedi (keve) i naginjem ka gledanju svega sa njom, a i gikovski kredo mi nalazhe da gledam neshto solidne produkcije shto na sebi nosi nalepnicu Terminator, ali pak, bash me neshto mrzi. A shto ljudi misle da je Summer Glau super riba, to mi takodje nikada nece biti jasno. (sad druga tura pljuvanja )
Dekara, tu Ursulu nisam chitao, jesi to uzeo sa Amazona, ili postoji kakav sken? |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 03/12/2008 : 01:53:39
|
quote: Originally posted by Le Samourai A shto ljudi misle da je Summer Glau super riba, to mi takodje nikada nece biti jasno. (sad druga tura pljuvanja )
ma to samo dushman i njegova ekipa buche jer se loze na anoreksichne, ribolike, buljave te bezlichne/bezosetjajne cice:)
quote: Originally posted by Le Samourai Dekara, tu Ursulu nisam chitao, jesi to uzeo sa Amazona, ili postoji kakav sken?
bio je u jednom trenutku dostupan za DZ za skidanje na AiTPlanetlarovom sajtu pa sam tako overio. sretja, inache bi zakukao za tih 10 uludo potroshenih baksa... ako nadjem negde link ili lociram GDE sam zagubio taj sken - javnem. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
|
|
BlekenDekara
Advanced Member
United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
Billy_the_Kid
Senior Member
1518 Posts
Member since 02/06/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 16:16:58
|
@Dekara - hvala bogu da neko jos gleda tu seriju (mislim Terminator SCC ima odlicnu gledanost, ali ja ne znam puno ljudi) guilty plezr sta ces
@Dushman - ma koliko je ta mala Glau uopste imala godina u Firefly ( i jos se oblizujes ) Pokvarenjak
@ Samourai - Ride on dude
|
Seeing things differently can open new paths. |
|
|
Topic |
|