Kazi Paji da ne salje kroz klanac, tamo je najpogodnije mesto za zasedu... :)
----------------------------------- Neverovtno,koliko Vam mašta radi......ovaj mi se komantar zaista sviđa..... Inače,malo sam bio na početku skeptičan što se aukcije tiče-jer je novac zaista velik!! Ali ovakve prilike NAJVEROVATNIJE,bar za mene,više neće biti! Pa bih se grizao do kraja,zašto ga tada (sada) nisam osvojio....
E ovako: dvoumio sam se da li da otvorim novi topic ili da rezultate statistickih istrazivanju na temu rekordnih iznosa pojedinacnih stripova iz kategorije Dilan Dog Dnevnik objavim ovde.
Odlucio sam se ipak, da pomenute rezultate objavim u ovom topicu:
*Napomena: U obzir nisu uzeti stripovi koji su izlazili pod jednocifrenim brojevima, zbog nemogucnosti efikasne pretrage pomenutih brojeva.
DYLAN DOG Ludens extra 13 - 81 Kn DYLAN DOG Ludens extra 14 - 80 Kn DYLAN DOG Ludens extra 21 - 51 Kn trenutno dmarove aukcije. ako još netko treba te stripove po ovoj cijeni ja mu prodam svoje primjerke.:)
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
Evo proslo je deset dana i Ratko se naravno ne javlja. Vidim da je izbacen taman kad su meni isticale aukcije. Steta sto ga Globinjo nije ranije izbacio, jer na ovaj nacin sam ostecen za 1111 kuna, koliko je prethodni clan ponudio. :(
Nije mi jasan rezon po kom je taj covek nastupao na aukcijama. Jer, ako nesto izbidas pa se ne javljas, onda znaci da ti nije namera da nekog prevaris. Mozda covek ne moze da se obuzda kad vidi lepe stripove.
Nije mi jasan rezon po kom je taj covek nastupao na aukcijama. Jer, ako nesto izbidas pa se ne javljas, onda znaci da ti nije namera da nekog prevaris. Mozda covek ne moze da se obuzda kad vidi lepe stripove.
Evo proslo je deset dana i Ratko se naravno ne javlja. Vidim da je izbacen taman kad su meni isticale aukcije. Steta sto ga Globinjo nije ranije izbacio, jer na ovaj nacin sam ostecen za 1111 kuna, koliko je prethodni clan ponudio. :(
Koji je taj Ratko, koji mu je nick, odakle je?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
nejasan mi ovaj dio?
Pa mislio sam na to da bih sumnjao na prevaru da je on mene kontaktirao, pa izvrdavao sa slanjem novca, trazio da ja prvi saljem stripove itd. Ali nije bilo tako. Covek je bidao i onda ga nema. Ovakvo ponasanje bih pre okarakterisao kao glupiranje ili eventualno pravljenje budale od prodavca.