forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Tex - Tex fanovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 376

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo to nije nalupavanje već iznošenje ličnog mišljenja,drugo nemoj da sereš već gledaj svoja posla...
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message  Reply with Quote
Ima gde se nalupao o Dilanu i Martiju. Zagor mu jedino valja, posebno novije epizode (koje nije chitao), za razliku od strashno loshih novijih epizoda Dilana i Martija (koje takodje nije chitao).
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Samuraju mislio sam na nove epizode na našim prostorima a ne u italiji i to je moj stav,a što se tiče mene kupi ceo tiraž i čuvaj ga ako hoćeš nemam ništa protiv...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Samuraju mislio sam na nove epizode na našim prostorima a ne u italiji i to je moj stav,a što se tiče mene kupi ceo tiraž i čuvaj ga ako hoćeš nemam ništa protiv...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 11:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/12/2008 : 12:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Originally posted by profesor-inz

[quote]Originally posted by profesor-inz

Htio je biti siguran da će ga samuraj čuti

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 13:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
Kompletirana je Bosellijeva trodelna prica, brojevi originala 576, 577 i 578.

Soggetto e sceneggiatura: Mauro Boselli
Disegni: Marco Bianchini & Marco Santucci
Copertina: Claudio Villa

Izgleda primamljivo jer su Villine naslovnice odlicne.
Sadasnjim ritmom izlazenja Teksa u ediciji Veselog Cetvrtka citacemo je negde za sest godina . . .

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 14:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sadasnjim ritmom izlazenja Teksa u ediciji Veselog Cetvrtka citacemo je negde za sest godina . . .

Sjajno!!!
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 14:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao prvo to nije nalupavanje već iznošenje ličnog mišljenja,drugo nemoj da sereš već gledaj svoja posla...

Tvoj recnik dovoljno govori o tebi...
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 06/12/2008 : 15:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message  Reply with Quote
Pre neki dan sam rekao Villi da je car a on se postideo.

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1950 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/12/2008 : 15:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message  Reply with Quote
Ovo su stvarno remek-dela. Čovek je fantastičan crtač. Auu oni su već stigli do 578... Pa neka, to znači da ćemo Teksa čitati još dugo.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 06/12/2008 : 15:30:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
jebes rasprave!imam utisak da fanovi texa nisu samo oni fanovi koji prate texa 30 i vise godina.cini mi se da su tu i ljudi koji su odrasli na k.mikiju,bleku,marku itd...moja prognoza ako nam se ne sjebe strip scena u narednih 5 god.imacemo vise ljubitelja texa nego primer zagora,jer se preokrenula situacija,i ljudi sa 35 i vise god.iako postuju zagora i slicne ipak se opredeljuju ka teksu.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1479 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 06/12/2008 : 16:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Igrom slučaja sam listao Omicidio in B.S. i mogu da kažem da je crtež fenomenalan

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2624 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 06/12/2008 : 16:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Plus toga, crtač je Bianchini koji me oduševio svojim radom na Mister NO-u. Podsjeća na Civitellija, tako da vjerujem kako je odradio dobar posao iako mu je ovo prvi rad na Texu.

The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation.
Go to Top of Page

Patak15
New Member

South Sandwich Islands
220 Posts

Member since 12/07/2007

Posted - 06/12/2008 : 17:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Patak15's Homepage  Send Patak15 a Private Message  Reply with Quote

novi tex:
Disegni: Alessandro Piccinelli

Edited by - Patak15 on 06/12/2008 17:14:38
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 17:24:23  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Slažem se da većina starih kolekcionara a tu mislim na ljude koji su kupovali ZS i LMS danas kupuje uglavnom junake iz tog vremena,tako da su epizode Zagora i Teksa jedine još aktuelne,vrlo teško da se neko iz te generacije može priviči na Bred Barona ili Dampira...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/12/2008 : 17:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Kakav li je Piccinelijev Tex? Da li ga je on vec crtao?
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 06/12/2008 : 17:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

jebes rasprave!imam utisak da fanovi texa nisu samo oni fanovi koji prate texa 30 i vise godina.cini mi se da su tu i ljudi koji su odrasli na k.mikiju,bleku,marku itd...moja prognoza ako nam se ne sjebe strip scena u narednih 5 god.imacemo vise ljubitelja texa nego primer zagora,jer se preokrenula situacija,i ljudi sa 35 i vise god.iako postuju zagora i slicne ipak se opredeljuju ka teksu.

To mogu da potvrdim na sopstvenom primeru!!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/12/2008 : 17:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se da većina starih kolekcionara a tu mislim na ljude koji su kupovali ZS i LMS danas kupuje uglavnom junake iz tog vremena,tako da su epizode Zagora i Teksa jedine još aktuelne,vrlo teško da se neko iz te generacije može priviči na Bred Barona ili Dampira...

Gresis potpuno. Ja sam se bas na Bred Berona navukao momentalno, i to bes zato sto je pun akcije i napetosti kao i stripovi na kojima sam odrastao. Uz to, navukao sam se i na Martija i Dilana odavno iako su sasvim drugaciji stripovi
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/12/2008 : 17:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:
Originally posted by cronos six

To mogu da potvrdim na sopstvenom primeru!!!

Dovoljno je da navucemo sopstvene klince na stripove, pa ce oni navuci drugove iz okoline i skole, i onda ce se to lako rasiriti
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 06/12/2008 : 17:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
Ma znam dp ali šta ima da se navlačim na nešto što ima još 17 epizoda i što treba da čekam tri meseca gde je tu draž,Dilan i Marti su bili stripovi koji su me privlačili ali postao sam ravnodušan prema njima...
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 06/12/2008 : 18:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Stvar ukusa
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 06/12/2008 : 19:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Dok su izlazili ZS i LMS tex mi je bio opcija tek poslije Zagora, Marka, Bleka, MNo-a, Kita i Mikija a danas Tex je NO 1. Jednom riječju institucija. Samo mi je žao sto sam puno propustio.
Go to Top of Page
Page: of 376 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.87 seconds. Snitz Forums 2000