Meni je "Nulta godina Darkwooda" jedna od prosecnih prica, nista posebno, to sto govori o Zagorovoj proslosti je na neki nacin izdvaja, ali bas zato je trebala biti mnogo bolja. Sve je to bleda senka spram Nolittinog "Zagor prica", totalno su novi scenaristi uprskali stvar sa svim pricama koje se odnose na Zagorovu proslost.
Apsolutno da se Sergio trebo vratit bar ovo napisat jer bi se onda moglo mjerit sa Zagor prića, a i Nulta je dobra al Bure je to spetljo malo kao neko biće i tako shit inače glas močvari. Presudila je prvi put važnija uloga Chica u Buretovoj prići.
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Moj glas za "Nulta godina Darkwooda". U ovom periodu slično kao u četvrtom periodu (drugi deo) po meni salbiji kvalitet priča u odnosu na ostale periode, što je i razlog da veći broj priča ima solidniji procenat glasova!
1."Nulta godina Darkvuda" 2."Dugo putovanje" 3."Močvara robijaša" Kao strip koji ne zasluzuje da bude na spisku za glasanje izdvojio bih "Noćnu moru"...
Dugo putovanje. Što noćna mora radi na popisu? To je prava noćna mora, nakon toga sam slobodno mogla do doktora da mi pripiše apaurine kako bi bolje spavala.
nulta godina.. iako kad sam ga pročitao drugi put nije mi se uopće toliko svidio ko prije... a tko zna kad ga budem čito po treći put za desetak godina....